- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Nekem 2021 áprilisi a személyim. Tisztában voltam vele, hogy a DÁP regeléshez ennél egyszer be kell menni a kormányhivatalba, és azzal is, hogy az aláírást kivezetik a személyikből a DÁP-ba. Ettől függetlenül úgy gondoltam, jobb lenne ha van egy új személyim (2021 jún 23 utáni), merthogy ki tudja van-e más feature, amit az enyém nem tud, másrészt ha elveszne a telefon vagy bármi miatt újra kellene regelni a DÁP-ot, ne kelljen már ismét bemenni.
Szóval ma jártam benn a kormányablakban, és megtagadták a személyi cserét, azzal a mondással, hogy meg van tiltva , és csak olyat cserélnek, aminek a lejárata 60 napon belül lejár.
Az enyém 2028-ban jár le.
Létezik ez, hogy nem lehet újra kérni, még díjért sem?Tavaly mikor jártam a kormányablakban, amikor a lejárt certificate-et akartam megújítani a személyiben (akkor szembesültem vele, hogy a személyim régebbi modell, amin a certet még nem lehet megújítani), akkor még az ügyintéző felajánlotta, hogy cseréljük le újabbra ha gondolom. Csak akkor nemet mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Spórolós topik
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- Google Chrome
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest