Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Itthon is lehet kapni párezerért USBs személyi olvasót, csak ezt az állam nem nagyon reklámozta a lakosságnak.
Így talán csak a hivatalok, meg az ügyvédek használják.De múltkor amikor kiváltottam a spéci gyógyszereimet, a patikus ott is lecsippantotta a személyimet, hogy tényleg én vagyok az, akinek felírták, mert másnak nem adhatják ki.
(Újabb e-személyiken már van NFC is, nem kell bedugni a bankkártya olvasóba.)Finn példa: Nálunk nem az a cél, hogy jó legyen az állam, hanem a regnáló hatalom haverjait betonozzák be olyan funkciókra, amiből a bukásuk után is hozzájuk fog folyni a közpénz minél nagyobb hányada, illetve a magán szolgálatói szektort is úgy regulázzák, hogy a kötelező auditokat is rogán haverjáéknak kelljen kifizetniük.
DÁP is beáll ebbe a sorba, nemsokára a bankoknak kötelező lesz használniuk+fizetniük a digitális aláírás funkciójáért, még akkor is ha a bankoknak van másik digitális aláírásos online számlanyitási, hiteligénylési folyamatuk. (pl. minősített személyi kölcsönhöz mindenképpen kellett ilyet csinálni pár éve.)
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Mondd, hogy csíííz: Fatal Frame II: Crimson Butterfly Remake teszt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest