Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
Aktív témák
-
ekkold
őstag
válasz
nanotek911
üzenetére
Köszönöm, elolvastam a cikket, nagyon hasznos, de engedj meg egy kis kiegészítést.
- A http://totp.app oldal lehetővé teszi a beállítások exportálását/mentését/importálását. Tehát ha ezt a fájlt "eltesszük" akkor nem lesz probléma, bármikor visszaállíthatók a beállítások.
- Az egyedi kulcsot (és a törlőkódot is) egyébként szintén érdemes eltenni (értsd: több helyen biztonságosan eltárolni), így nem függsz egy esetleges hardver vagy szoftver hibától sem. Akár a KeePassXC alatt is elszállhat az SSD, megsérülhet az adatbázisa stb..., de ha ven mentésünk a hosszú kulcsról.
- Később írtam, hogy a totp.app használata mellett készítettem saját megoldást (php-ben) az otthoni NAS-ra, ami jelszóvédett, tárolja a kulcsokat, és előállítja a megfelelő idő alapú kódokat. Nyilván nem annyira profi, (és valószínűleg kevésbé is biztonságos) mint egy gyári app, de a feladatát el fogja látni. (és a család idősebb tagjai is tudják majd használni). Nyilván én vettem fel bele a kulcsokat, nekik csak ki kell tudni másolni a kíván másodlagos kódot, ami az ő szemszögükből egy második jelszó.Más (és nem csak neked szól): A DÁP-al az a fő gond, hogy régi mobilokon nem fut (azthiszem 10-es andorid a minimum), és pl. nekem is régebbi android fut a telefonomon. Azaz vennem kéne egy telefont azért, hogy használhassam (nem írom le, hogy mit és hova nekik, de erősen gondolok rá
). Ha már mobileszközhöz kötik, akkor elvárnám, hogy akár egy régi tableten (amit esetleg az idős szüleim is látnak) futtatható legyen, a legrégebbi még üzemelő android verziókkal is.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
). Ha már mobileszközhöz kötik, akkor elvárnám, hogy akár egy régi tableten (amit esetleg az idős szüleim is látnak) futtatható legyen, a legrégebbi még üzemelő android verziókkal is.