- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
#29810560 #19397 üzenetére
Nem vagyok rossz véleménnyel az emberekről, nekem is van sok ismerősöm akiknek én segítek, diplomások, nyugdíjasok, nyugdíjas diplomások, ha elmagyarázom nekik utána ők is tudják. Használnak mindenféle kütyüket. Viszont azt is tudom róluk, hogy ha valamit lehet egyszerűen csak használni, akkor inkább fogják azt még ha kicsit drágább is mint azt amivel bajlódniuk kell. A másik probléma pedig az, hogy nem mindenkinek van olyan ismerőse aki tud segíteni. Olvasgatod gondolom a fórumot, hányszor van olyan, hogy leírjuk egy router beállításait valakinek, de nem megy neki, és ha megkérdezed nincs valaki a közelében aki ért hozzá, hogy segítsen akkor a válasz az, hogy nincs. Az ilyen emberekből indulok ki, ők is szeretnének spórolni, olcsó szolgáltatást használni, de nekik macerás ha állítgatni, kapcsolgatni kell, mert nem értenek hozzá, vagy nem is akarnak érteni hozzá, évente kétszer használják, el is felejtik mire újra kell, majd külföldön jut eszükbe, hogy valamit kellett volna tavaly is állítgatni, aztán káromkodnak, hogy nem megy. A Diginek nincs szüksége rájuk? A Diginek nagyon sok előfizetőre lesz szüksége, hogy visszatermelje neki a hálózatra elköltött milliárdokat.
Engem nem veszítenek el, ha más nem a gyerekeimnek marad a Digis kártya, vagy cseréljük 50 gigás adat simre a kártyás Telenoros mellé, attól függ hogy mennyi lesz a havidíj. Nekem van mellette Telenoros Blue+ L, egész héten úton vagyok az országban, nekem kell hogy elérjenek mindig, és legyen netem mindenhol.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest