- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
üdv
a héten indulok Olaszországba, roaming net most hogy alakul, mert olvasok mindenfélét...
gondoltam kiprobálom, vodafone mellett -
Fejezzétek be az OFF-ot, legyetek szívesek!
-
sitq74
csendes tag
válasz
Lackooo84 #38174 üzenetére
Reméljük, hamar észreveszik, hogy nem jó ez az irány. Úgy tervezik, hogy a térség kiemelkedő távközlési szolgáltatója legyen, de közben a gyenge mobil fejlesztést leállítják és a vezetékes tv minőséget lerontják.
Nem voltam minden távközlési cégénél vezető, hogy tudjam mi a jó szakmai döntés, hanem csak egy felhasználó vagyok, aki szeretné egy helyen intézni a tv/telefon/internet/mobil szolgáltatást, ahol kedvező csomag ajánlatok vannak, vagy flotta kedvezményekkel csábítanak, hogy a rokonság is ezt a szolgáltatást használják.
Ebben az évben erre semmi esély... -
MadMancs
veterán
válasz
Murdock1981 #38171 üzenetére
Backup call Android 12 vel jött. Illetve legjobb tudomásom szerint csak samsungokon.
-
Murdock1981
tag
Sziasztok!
Lett egy Redmi 10c-m amin a vowifi elég heptikusan működik. Néha kiírja , de inkább nem. Erre van valami megoldás vagy engedjem el. Előző telóm p30pro működött rendesen. Illetve ezen Android 11van. Backup calling?
Sajnos a település ezen részén elég gyér a térerő. -
sitq74
csendes tag
válasz
zelikocc #38168 üzenetére
Nem belekötni szeretnék, csak az álmodozáshoz az is hozzátartozik, hogy az új vezérigazgató azt is mondta, hogy ebben az évben NULLA fejlesztést fordítanak a Digi mobilra. Mivel jelenleg nincs freki, és az így vagy úgyon van a hangsúly, és amíg ezen a téren nincs változás, ebben az évben nem költenek a mobil fejlesztésre.
-
zelikocc
senior tag
válasz
mezois #38161 üzenetére
Azért teljesen nem álltak le, néha bekapcsolnak egy-egy bázisállomást ami felkerül a térképre, de a település listára már nem kerül fel. Ezért nem tudnak adni SIM kártyát, mert azt a listát nem frissítik.
Egyelőre esetleg év vége felé, vagy jövőre várható jelentős változás.(még mielőtt valaki belekötne az “álmodozásba” a DIGI új vezérigazgatója nyilatkozta hogy nem engedik el a mobilt és vagy így vagy úgy de normális szolgáltatást csinálnak belőle. Az NMHH egyelőre még nem írta ki a maradék frekvenciák aukcióját, annak eredményétől is függ mi lesz)
-
Wasquez
senior tag
Hogyan lehet a DIGI-nél előfizetéses sim kártyát szerezni?
Nem tudom, mi történt, de az összes közelben lévő ügyfélszolgálatuk bezárt, ha jól látszik a neten.
Óbuda mal, még nem nyitott meg, Dunapláza bezárt, Budakalász bezárt, Dunakeszi Auchan bezárt!
Mi a fsz történik ebben a szerencsétlen országban!? -
mezois
tag
Sziasztok! Ma voltam nyiregyen egy Digi üzletben kérni szeretem volna egy SIM kártyát de nem tudtam mert a település nincs rajta a listán pedig a térképen lefedett a település de azt mondta az eladó hogy ne is reménykednek hogy fogok tudni kérni mert leálltak a fejlesztéssel mióta tulajdonos váltás volt! Ez igaz?
-
válasz
zelikocc #38145 üzenetére
az pont nem érdekel, hogy mindegyik hálóra fel lehessen menni. az viszont érdekelne, hogy legalább valamelyikre... azt meg nem hiszem, hogy a digit meglepetésként érte, hogy hoppá, megszűnt a partnernél a 3g, esetleg jó lenne 4g-re leszerződni.
meg az se kelt profi benyomását, hogy a listán olyan szolgáltató is fel van sorolva, ami valójában nem enged fel.mindettől függetlenül van digi kártyám, használom is, de sajnos ez nem teljesértékű szolgáltatás. sebességben sem, megbízhatóságban sem. akkor sem, ha megint nekiállnak többen győzködni, hogy de nekik mindig megvan a 10 megabit, ami mindenre is elég
-
PBA
aktív tag
válasz
zelikocc #38145 üzenetére
Ordas nagy tévedés, hogy egyenértékűek lennének roamingban a hazai szolgáltatók simjei. Mindegyik szolgáltató esetében VPN-en hazautazik mind a hívás, mind az összes adatcsomag, és a hazai szolgáltatótól lépsz ki a publikus internetre. És itt bizony nagyon sokat számít, hogy a hazai szolgáltató rendszere mennyire stabil, mekkora sávszélességű VPN-t használ, stb. Mindenki azt használ, ami jól esik neki, én visszaadtam az összes Digi kártyámat.
-
zelikocc
senior tag
Kb mennyi ideig voltál? Illetve 3 hétnél régebben?
Véletlenszerűen jelentkezik a hiba, van hogy napokig semmi gond, aztán naponta 5x is eldobja a hálózatot, majd percekig vagy órákig nincs 4G, csak 2 vagy 3G. Változó az arány, leginkább több napos tartózkodás esetén a feltűnő, illetve Románia területén hosszabb utazás esetén (mozgásban) gyakrabban előjön.
Ez csak idén 2022-Ben van így, és már többőnket idegesít, különféle készülékkel. -
Erzsébeti
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung S7-em.
Digi-s kártyám van.A napokban be akartam állítani, hogy az adott hívásnál ne küldje a számom.
Ezt a *31# kóddal sikerült úgy elérnem, hogy pont azon a számon amit hívtam nem üzemelt, de azóta minden hívásomkor nem küldi a számomat, így az ismerőseimnél problémát okoz a dolog.
Próbáltam a *31* kóddal feloldani a számküldés tiltását de nem értem el semmit...
Kínomban próbáltam az eredeti *31# is amire kiír egy panelt, hogy kb az, hogy " a küldés most már menni fog"... De akkor sem megy.Ezeket a kódokat a Digi oldalán láttam, így bátran használtam..
Azóta képtelen vagyok a számküldést beállítani.
Magában a telefonban is kerestem a menüben ilyen beállításokat de nem találtam semmit sajnos.Van valami értelmes megoldása a dolognak?
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest