Hirdetés
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
hali
bár nem hiszem hogy lenne,de azért meg kérdezem...várpalotán van némi nemű tapasztalat?
üdv -
szente
addikt
várpalota startnet:
viszont azt vettem észre,hogy az utorrent eldobálja a seedelt cuccomnál a leechereket.ott van a kis háromszög is felkiáltójellel.a port pedig engedélyezve van...
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
hali
a diginek van valami forgalom számlálója?
üdv -
szente
addikt
Hali
Van egy olyan problémán, hogy a Battlefield 2-ben állandóan kidobálnak a szerverek a magas (~250) ping miatt. Viszont, ha a speedtest.net-en megnézem, akkor max 10 a ping, akármikor mérem.
Szerintetek mi lehet a hiba? A router bezavarhat?
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
válasz sfdrakex #11630 üzenetére
Nem, direkt lelőttem minden mást ami a netet használja.
Próbáltam több szerveren is (~10), de mindegyik ledob. A routeren mit állítsak? Portforward a megfelelő portokra? Valahol olvastam, hogy milyen portokat használ a játék...De az az érdekes, hogy az összes netsebesség mérő oldalon, jó pingeket kapok...
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Sziasztok!
Kicsit off a kérdés, de ez a topik jobban pörög. Van egy Digis telefonvonal, amihez szeretnénk 2 db telefont, hogy ha az egyik foglalt, akkor a másikon tudjunk beszélni. Ezt hogyan tudnánk kivitelezni? Felhívtuk a Digit, azt mondták, hogy létezik hozzá elosztó, de gondolom nem a sima telefonvonal elosztóra gondoltak.
Köszi!Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest