Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
szente
addikt
Sziasztok!
Kicsit off a kérdés, de ez a topik jobban pörög. Van egy Digis telefonvonal, amihez szeretnénk 2 db telefont, hogy ha az egyik foglalt, akkor a másikon tudjunk beszélni. Ezt hogyan tudnánk kivitelezni? Felhívtuk a Digit, azt mondták, hogy létezik hozzá elosztó, de gondolom nem a sima telefonvonal elosztóra gondoltak.
Köszi!Üdv.
-
szente
addikt
válasz
sfdrakex #11630 üzenetére
Nem, direkt lelőttem minden mást ami a netet használja.
Próbáltam több szerveren is (~10), de mindegyik ledob. A routeren mit állítsak? Portforward a megfelelő portokra? Valahol olvastam, hogy milyen portokat használ a játék...De az az érdekes, hogy az összes netsebesség mérő oldalon, jó pingeket kapok...
-
szente
addikt
Hali
Van egy olyan problémán, hogy a Battlefield 2-ben állandóan kidobálnak a szerverek a magas (~250) ping miatt. Viszont, ha a speedtest.net-en megnézem, akkor max 10 a ping, akármikor mérem.
Szerintetek mi lehet a hiba? A router bezavarhat?
-
szente
addikt
hali
a diginek van valami forgalom számlálója?
üdv -
szente
addikt
várpalota startnet:
viszont azt vettem észre,hogy az utorrent eldobálja a seedelt cuccomnál a leechereket.ott van a kis háromszög is felkiáltójellel.a port pedig engedélyezve van...
-
szente
addikt
hali
bár nem hiszem hogy lenne,de azért meg kérdezem...várpalotán van némi nemű tapasztalat?
üdv
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest