- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #73960 üzenetére
Ennyire azért nem vagyok hülye.
Nem írtam sehol, hogy megszűnt a digi előfizetésem, azt írtam, hogy költözés miatt már nem digi hálózatban használom az email címem (az előfizetést megtartottam, az albérlő használja).
-
törölt tag
Sziasztok,
Költözés miatt szeretném tovább használni @hdsnet.hu emailcímemet Outlookban, azonban pár nap idegen hálózatos használat után smtp hibával ledobott a szerver.
A Digi ügyfélszolgálata kérdésemre elmondta, hogy használható Outlookban az email fiók, de a 25-ös smtp port az hálózaton belülről működik csak.
Abban az esetben ha valaki a DIGI Kft.-től kapott email címét szeretné használni másik szolgáltató internet kapcsolatára csatlakozva, minden esetben az adott szolgáltató SMTP szerverét kell megadnia ahhoz a leveleket küldhessen. Ebben az esetben érdemes ha több internet szolgáltatást használ, akkor a GMAIL SMTP szerverét megadni, így elkerülve azt, hogy minden egyes más szolgáltató internetére való csatlakozáskor szükséges legyen a kimenő levelek kiszolgálóját átírni.
Nem tudom belőni az Outlookot úgy, hogy működjön. Pop 3-ra megadom a digi-s adatokat, smtpnek azt, ami a leírásban van, az Outlook eldobja hibával, hogy nem sikerült csatlakozni a kimenő levelek SMTP kiszolgálójához.
Van valakinek tippje, hogy tudnám a fiókom tovább használni úgy, hogy már nem a digi az internetszolgáltatóm?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- PlayStation 5 konzolok garanciával! -konzol beszámítás ok!- Frissítve 07.30.
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- RODE Vlogger Kit universal
- Bontatlan! Logitech G Pro TKL Clicky Magyar kiosztású
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló