Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Aszi10
tag
válasz
proradeon #48345 üzenetére
Nekem Digi1000 van és eddig szidtam őket , hogy nincs meg a sebesség... nem tudom mi történhetett de mostanában 850 alatt nem nagyon mértem lefele... a valós letöltési sebességem torrentben pl 100-115mb/s... mondjuk ennél a sebességnél már 80% a procikihasználtságom... pedig i7 van a laptopomban.. egy Asus routerem van.
-
Aszi10
tag
Üdv. srácok!
Nemrég irtam a topikba hogy nem megy az 1000-es netem csak ilyen 500-600 körül.Nos valami történhetett mert mostanába nem mértem 880 alatt sosem. Viszont legyen szíves és segítsen nekem valaki abban,hogy hogyan tudom elérni torrentben a legnagyobb letöltési sebességet?Eddig 40-50 mb/sec el szedtem néha felkúszott 70-re... Mit állítsak a roteremen vagy milyen torrent kliens ajánl valamelyikőtök ? A routerem egy Asus ac58u .Előre is nagyon szépen köszönöm a segitséget!
Üdv
Aszi -
Aszi10
tag
válasz
dchard #47696 üzenetére
Moderálni kelettt igen ezért elnézést is (mert minósitettem a digit egy "b" betűs szóval...nem primitiven káromkodtam),De sztem ezt igy normálisan is le lehet írni ahogy te tetted... az meg hogy ő mire gondolt te a jót vetted ki belőle, én meg úgy értelmezem ahogy leírta.Ha normálisan akarta volna írni nyilván másképp fogalmazott volna, ennyi én itt nem bántottam egyikőtöket sem hanem egy kérdéssel fordultam a fórumhoz,igen lehet először kicsit indulatosan de az a szolgáltató felé irányult.
-
Aszi10
tag
Értem én ezt srácok... miért ennyire kotla szar ez a digi?!komolyan?
Nincs tapasztalatom velük... UPC-s voltam azok is csírák mert ott a 240-es netem volt és az sem ment csak ilyen 140-150 körül majd amikor már hatodjára hívtam ki őket láss csodát valami történt és onnantól fogva mindig megvolt a 240...
Ez a diginél lehetetlen? -
Aszi10
tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne ,hogy adott nekem egy 1000-es net és eddig 600-700 nál nem mértem többet lefelé 150-nél meg felfelé ... Szóltam már ezeknek a [moderálva] hogy ez így karcsú... kijöttek de azt mondták hogy a minimum megvan... mit lehet tenni? mert olvasom itt hogy van akinek 900 körül megy az meg azért teljesen más...
Fogalmazz kulturáltabban!
[ Módosította: radi8tor ]
-
Aszi10
tag
Üdv srácok!
Tegnap bekötötték az 1000-es netemet...viszont ha a fejemre állok sem tudok 550-nél többet mérni lefelé...ez szomorú...mit tanácsoltok kezdjem el baszogatni őket hogy ez nem az amit kértem?Köszi előre is a tanácsokat.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest