Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
John D'oh
senior tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Köszi, néztem de nem igen találtam a beállítások között, de nem igen találtam. Van ötleted hol lehet ?
Közben elgondolkoztam, hogy vajon érdemes egyáltalán tovább használni aza ASUS-t. Eddig ugyan jjó szolgálatot tett, de gondolom ez a Huawei akár még jobb is lehet tekinve hogy újabb.
Szerk.
@4Grider akkor ez most valami jó cucc amit érdemesebb inkább használnom az öreg Asus helyett ?
-
John D'oh
senior tag
Délután itt volt a Digi és bekötötte az 1000mbit-es netet. Hazajövök és látom, hogy már itt már nem modemet használnak ahogy eddig volt a másik szolgálatónál hanem valami modem/router hibridet. A neve száma Huawei HG8147X6. Eddig a modemre egy Asus RT-N18U router volt kapcsolva, innen ment a számítógépen tárolt tartalom a külső media lejátszóra megosztva DHCP-ne keresztül. A feleség volt csak itthon szóval nem volt alkalmam beszélni a szakikkal, de azt látom, hogy kihúzták az összes patch kábelt az Asusból és átdugták a Huawei-re viszont így nem megy a helyi hálózatomon a fájlmegosztás. Próbáltam a Huaweire rákötni az Asust amivel legalább sikerült Wifi-t csinálnom, de a a DHCP hálózat továbbra sem ment. Mindegy hogy a külső media lejátszóba futú hálókáblelt az Ausba vagy a Huaweibe dugtam. Gondolom van azért erre megoldás, csak nekem hiányosak az ismereteim. Tudtok valami tippet adni, hogy mit kéne tenni, hogy működjön ? Köszi !
-
John D'oh
senior tag
Ezt az akciót miszertint elengedik a 6000 Ft bekötési díjat hűség válallása mellett gyakran/hosszabb ideig szokták adni, vagy valami ritkább dolog ? Öt hét múlva jár le a hűségem a jelenlegi szolgáltalónál, pár hetet még akartam váltani mielőtt digire váltok, de ha az akció addig lejárna, jobban megérné már most előfizetni.
-
John D'oh
senior tag
Tudna valaki nekem csinalni 1000Mbit-es Digi elofizetessel egy par masodperces tesztet ?
Los Angeles szerverre kapcsolodva erdekelne a latency es a letoltesi sebesseg.
Koszonom

-
John D'oh
senior tag
Sziasztok! Most tervezek Digire valtani hogy vegre elerheto lett itt is a gigabit. Valaki meg tudja mondani nekem hogy a Digi milyen sebesseget biztosit tengerentuli szerverek fele ? Hulu-t szoktam nezni VPN-nel ahhoz kene.
Koszi
-
-
John D'oh
senior tag
Na most win7 alatt router nelkul osszejott. Akkor ott lesz a hiba csak nem tudom hogy mi.
-
John D'oh
senior tag
Sziasztok!
Kis segitsegre lenne szuksegem. Kaptam egy papirt felhaszalonevvel es jelszoval ami eddig rendben is van de szerepel meg egy masik jelszo a papiron ami az iras szerint az internetkapcsolathoz kell. Nem igazan ertem miert van ketto jelszo. A routeremen tomatousb van. Ott probaltam pppoe kapcsolatot letrehozni a felhasznalomevvel es az alatta levo jelszoval de sikertelenul. Mit csinalok rosszul ?
-
John D'oh
senior tag
Digivel meg nincs tapasztalatom. Alberletbe koltoztunk be es a modemet sehol sem talalom pedig elvileg valami digi csomag van amit most valtatok fel 500Mbit-re. Hogy szokott itt lenni? Adnak egyet ingyen vagy meg kell vennem kulon boltban esetleg hoznak es berelni kell ?
Koszi !
-
John D'oh
senior tag
Sziasztok! Diginet 500 elofizetest tervezek kotni Gyorben. Semmi tapasztalatom nincs a szolgaltatoval. Hihetetlenul jol hangzik az 500 Mbit le es 300 Mbit feltoltes havi 3300 Ft-ert. Van itt valami buktato amirol tudni lehet ? Peldaul mennyire jon a nevleges sebesseg stabilan ? Elofordulhat hogy durvan belassit ha egy adott honapban nagyobb forgalmam van ? Gondolok itt 4k-s tartalmu anyagokra de semmi extrem mennyisegben. Torrent nincs ugye blokkolva ?
Koszi !
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Guild Wars 2 (GW2)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi