Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Novver
üzenetére
Ugye mondtam hogy így kell csinálni
Dettó ugyanez volt nálam, annyi különbséggel hogy én tudtam már bent is 1000-es netre szerződni telefonnal TV-vel és bekötéskor a srác mondta hogy nincs gigás switch de jelzi bent és jönnek cserélni akkor ONT-re kötnek át és lesz gigabit. Közben egész hónapban újítottam a lakást és mikor beköltöztünk akkor hívtam őket hogy most már lehet switchet cserélni, rá 1 órára már kábelezte a srác. -
Novver
senior tag
válasz
Novver
üzenetére
Megtörtént a bekötés 15 napon belül.
Személyesen megkötöttem a szerződést ahol alapból a 100-as csomagot tudtam szerződni, viszont egyből szóba jött az 500-as hogy megbeszélés és felmérés kérdése.
5 napra rá hívott telefonon az ügyintéző hogy egyeztessünk bekötési időpontot ami ma volt.
A szerelő aki kiérkezett zseniálisan intézett mindent, tisztában volt a dolgokkal, a papíron szerepelt alapból hogy "az ügyfél kérésére 500-as netet nézd meg lehet-e" < bjútiful.
Mondtam is hogy telefon nem kell, csak a nagyobb net. Kiment az emeleti dobozhoz ahol átdugott pár kábelt, mert az előző tulajnak volt telefonja, de ezt leszámítva kb 10 perc volt.
Húzott új kábelt a TV-hez, nethez a sajátomat használom így az sem kellett.
Telefonált egyet hogy heló, kéne az ügyfélnek az 500-as csomag, rakjátok már át.
Ez volt óra 5 perckor. Mondta hogy átírták a hozzáférést, kerek óránként frissül, így várjak egész utánig és utána mérjek rá, mert addig valóban csak 108/108 volt, viszont azt 1ms betonstabilan 0 jitterrel.
Rámértem egész után 5 perccel, és láss csodát, 500/400 környéki sebességeket mértem 5 külön szerveren a speedtesttel.
Wifi is stabil és hozza amit lehet az itt ajánlott ASUS RT-AC65P-vel.
Elkértem pofátlanul a telefonszámát hogy ha valami gáz van, akkor hívhatom-e. Egyszerűbb mint a központon keresztül szórakozni.
Összességében nekem 10/10 eddig az élményem velük.
Várom az FTTH-t
Köszönet mindenkinek a segítségért és a tippekért. Imádlak titeket!
-
válasz
Novver
üzenetére
a gyakorlatban annyira ritka a forrás, ahonnan tényleg megvan a gigabit.
másrészt meg ha a szomszédság gigabitet köttet, az nem fogja jobban leterhelni a közös vonalat, mint ha 500-at köttetne, mert kb ugyanannyi bitet tölt le magának, csak az egyik eset (elvben) dupla annyira terheli a vonalat fele ideig, a másik meg kevésbé dugítja el, de hosszabb ideig. -
-
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Novver
üzenetére
Szia.
Érdemesebb személyesen megrendelni.
Bekötési idő településenként változó. Édesanyámnál kedden rendeltük, szerdán jöttek. De olvasni olyat is ( pl ha adott körzetben eszközhiány van, vagy nagyon sok a bekötés ) akár 30-60-90 nap is lehet.
Saját eszközödet nyugodtan használhatod, mindegy milyen üzemmódban van digi eszköze ( viszont más más a saját eszköz beállítása). Célszerűbb bekötéskor már jelezni hogy bridge módba kapcsolják digist, és pppoe tárcsázást már a sajátodon beállítani. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Novver
üzenetére
Kapsz Digitől ONTot azt már a beszereléskor kérd a szerelőktől hogy tegyék át bridge-be, és mehet is mögé a saját routered.
Szerződést kötni szerintem személyesen ügyfélszolgálaton érdemes.
Telefont ha kérsz olcsóbb a csomag, nem? Digis ONTból pedig simán megy a kábel a telefonnak is.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dettó ugyanez volt nálam, annyi különbséggel hogy én tudtam már bent is 1000-es netre szerződni telefonnal TV-vel és bekötéskor a srác mondta hogy nincs gigás switch de jelzi bent és jönnek cserélni akkor ONT-re kötnek át és lesz gigabit. Közben egész hónapban újítottam a lakást és mikor beköltöztünk akkor hívtam őket hogy most már lehet switchet cserélni, rá 1 órára már kábelezte a srác.

forgalmazott adatban is.