Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz DonMaster #70664 üzenetére
Látom mégiscsak hozzá kell szólnom. (Pedig már nagyon nem akartam. )
Szóval ... a munkalapot elvileg csak akkor kell aláírnom, ha a szolgáltatás megléte és garantált sávszélessége biztosított ill. azt a létesítő szerelő a szolgáltatás átadási pontján "bizonyítja" pl. a saját eszközén sávszélesség méréssel.
Tudtommal a központban akkor kapcsolják át Gigabitre az ügyfelet - javítson ki valaki bennfentes, ha nem így van - ha a munkalap leadásra került, mert ez igazolja, hogy a létesítés/átszerelés megtörtént.
DE! A munkalapot addig nem tudják leadni/lezárni a munkát amíg az az előfizető részéről alá nincs írva.
Jól tudom?Akkor ez így most, hogy?... hogy 'eccerűen' fogalmazzak/kérdezzek.
... mert, ez így nekem a 22-es csapdájának tűnik, ha ki akarom zárni az említett USER ERROR-t, vagyis hiszem, ha látom alapon csak akkor írok alá, ha a szerelő már kimérte a sávszélt és OK lett.
-
gkrisz78
tag
válasz DonMaster #70664 üzenetére
A saját (vagyis a régebbi általuk bevezetett) lan kábelét rontotta le ezzel. Az hiába cat5e ha szétszedi 2 felé, magyarul az eddig gigabitet tudó kábelt ő tette 100-assá. Ez normális dolog szted? Tudom hogy ont-ig ok, majd leszükítem, ez értő szakember hozzáállás? Mi benne a 90% user error, hogy az átlagos user nem ért hozzá annyira mint te?
Szerencsére nem mindenkinek ilyen a hozzállása, és már ki is javították a digi saját itthoni szerelőjével.
Na mindegy hagyjuk...[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest