Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
putti
aktív tag
Megrendeltem egy Linksys RVS4000-es routert. Remélem ezzel több sikerem lesz. A D-Link-em meg továbbra sem működik rendesen, levág a netről és mint a logokból azt mondtad, hogy a router szakítja meg a kapcsolatot, remélem tényleg ez volt a probléma. Jelenleg délelőtt óta direktben van a net a gépemmel, eddig működött, ha hazaérek és még mindíg működik akkor meg tuti a routerem a kakis.
-
putti
aktív tag
Visszatérve az MTU részre, ha jól olvastam akkor PPPoE kapcsolat esetén 1400 és 1500-as érték között a jó, alapban nekem 1492-n volt. Olvasgattam hogy ha ezen az értéken néha bontja a kapcsolatot akkor lehet 1452-re vagy 1412-re állítani. Én most 1412-re állítottam ( ugye itt a fórumon már volt az 1400-as érték is ajánlva). A 80/25-ös netsebességhez jó az 1412-es MTU, vagy az MTU értéknek nincs köze a kapcsolat gyorsaságához? bocs ha hülyét kérdezek.
Ezenkívül : mindenképp lesz router csere, egy picit várnom kell hogy meglegyen rá a pénz.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest