Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• neverless

tag

válasz #82903040 #6584 üzenetére

UPC nél pl 300 GB-os korlát van havonta. (Nem pontosan így van, de ez a lényege, majd valaki max leírja pontosabban, vagy ha nem, akkor majd megkérdezem én és majd pontosítok). Persze ezt nem reklámozzák nagyon..
    T-éknek is van asszem valamilyen adatmennyiségi korlátja, TVnetworknek is.
    A technológia miatt nem annyira fair, de a "korlátlan" mobilneteknél is van korlát. Bár a korlátlan szó ezesetben inkább csak marketing.
    A korábbi netszolgáltatómnál (fibernet, hogy rohadnának meg) nem volt korlát, de hát el is mentem volna hozzájuk lövöldözni, hogy ha a 28 kByte/sec-es feltöltési maximum mellett még korlátoznak is.
    Na mindegy. Most így utólag mégegyszer elolvasva a kérdést, nem is értem mire voltál kíváncsi :))
    Fejből konkrétumokat -hogy melyik szolgáltató hogy korlátoz-, nem tudok, utána kell kérdezgetni.
    Személy szerint engem onnantól kezdve, hogy kiderül egy szolgáltató esetében hogy a korlátlan net náluk mégse korlátlan, már nem érdekelnek. Most lehet ezt sznobságnak is mondani, de hihetetlenül ideges leszek ezektől a "korlátlan" nethozzáférésektől.

Aktív témák