Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• DonMaster

addikt

válasz rocket #41952 üzenetére

Varhatoan hamarosan kilobizzak az EU-ban a jogvedo szervezetek , hogy nem lehet majd lakossagi korlatlan adatforgalmu csomagot arulni

Létezik olyan? hogy korlátlan? lakosságiban ? én nem láttam korlátlan internetet, mindegyiknek van egy korlátja. más hogy pl: a gigás diginetel otthon nem érem el az életben a korlátot max pár év használat alat elérem öszesitve 1x azt amit 1 honapban van korlátozva.

korlátlan internet nem létezik.

van aki ad 500mb az korlátos nyiltan és max adatfoylamra

van aki ad 1gbits-et az is korlátos zásrtan. de valojában 324TB nál van a korlát.

persze árulhatná ugy is hogy nem 1gbits-es internet hanem 324TB-os adatmenyiség 1 honapra ennyi
    lényegében ugyan az, van egy korlát más hogy elégé elérhetetlen kihasználni a korlátot .

de attol még a korlát az korlát

korlátlan netnél meg lényegében, ha az létezik akkor az azt jelentené, hogy 1honap leforgása alalt letölthetö az egész internet (minden ami meg találhato rajta kivétel nélkül) , nah az korlátlan lenne de iylen konstrukciot én nem láttam nem hgoy lakossági de még válalatiban sem . pedig tuti sokan fizetnének érte.
    de ez nem létezik, és ebböl kifolyolag korlátos az internet. vagyis nem korlátlan, ergo puncsulhatnak az idioták az eunál semmi értelme mert marhaság amit kérnek.

jah és a jogvédö szervezetek huzanak a busba, persze ne torentezzünk, rendben, vegyünk emg mindent rendben
    stream-en 1 játék 40-60gb
    fhd vagy 4k hd film online stream elés amiért fizet is , az is meg eszik enynit. de még ah emg vezsem online a filemt letölthetöre , akor is 40-50gb
    alap netezés kb havi 10gb-bol kijön.
    persze nem kell minden nap filmet és játékot letölteni,
    de ott vannak az online játékok multi stb. amik haosnloan frisitéseikel és maga a játék is viszi a netet,
    azt emg ha napi 1orát is tolod össze jön belöle jo pár 100gb
    de ezektöl függetlenül ninc smiért lobizzanak, mert nincsen korlátlan lakosági internet.
    de tudod mit lobizzanak ynugodtan. és ha sikerül nekik, akkor jöjön ide az/azok akik lobiztak ezért és mutasanak nekem olyan internet elöfizetést amelyik korlátlan.

• szabogabor10

veterán

válasz rocket #41952 üzenetére

Na, a jogvédők...
    De akkor miért nem a torrentezés illegális célú felhasználásának betiltását követelik? Azt el is fogadnám, de a Netflix, HBO GO és társai óriási adatforgalmat képesek csinálni. Azt miért kell korlátozni?

Aktív témák

Hirdetés