- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
GoodSpeed
addikt
válasz
MadMancs #108544 üzenetére
Ja nekem ASUS RT-AX86S - [WAN] How to enable WAN Aggregation on ASUS Router? | Official Support | ASUS Global dual internet, de tud link aggregationt is - van a Huawei EchoLife HG8121H ONT mellett... A felvásárlás előtt jóval, még a Vodafone előfizetésem is aktív volt, akkor nem jutott eszembe, hogy használjam a kettőt egyszerre... Mondjuk ez akkor jön igazán jól, ha az egyik ISP kiesik. Vagy ha a DIGI felvált 2000-es netre, de akkor feltétel, hogy olyan ONT adjon ami tudja ezt a protokollt: LACP-IEEE 802.3ad
Az új DIGI-s beszerzések 1 Gbps os- WAN portokkal operálnak szóval egy protokoll kimarad, na meg ha nem is maradna ki, a LAN portok Gbps-osok a Te meg az én routeremen is, bár nem volt még olyan élethelyzet, hogy LAN portonként kellett volna külön-külön 1 Gbps 2 LAN port esetébenViszont azt akartam mondani, hogy a Vodafone lemondása előtt pár nappal gondolkoztam rajta, még mielőtt megrendeltem volna a DIGI Internet mellé a TV-t meg a telefont. Felmerült bennem, hogy a Vodafone-nál maradna a TV + Telefon, de a kettő együtt olyan árat mondtak, hogy jobban megérte volna ha marad a régi felállás, és akkor havi 2K-ért lett volna tartalék 500/22-es netem. De a DIGI FTTH stabil volt és szerencsére most is az. Talán egyszer volt szolgáltatáskiesés és az is azért, mert az utcában transzformátor karbantartás volt... Viszont az új árazásnál már többet fogok fizetni lassan, mint 2022-ben tettem volna a Vodafone komplett + DIGI Internet 1000-ért magában.
Most meg már a Vodafone sem kínálná annyiért mint akkor, hiszen megváltoztak a piaci viszonyok, és az utcában sem konkurense van, hanem testvér cége .
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Építő/felújító topik
- Könyvajánló
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest