- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Arni9010 #49689 üzenetére
Nekem az szokott lenni a taktikám (nem mindig működik, de sokszor), hogy igyekszem a problémát úgy előadni, hogy tényleg csak az értse meg, akinek ez szakterülete. Elsütöm az összes adatot vagy szakszót, amit csak lehet (és persze illik is oda).
Ilyenkor vagy kiderül, hogy szakemberrel beszélek és örül neki, hogy végre valaki normálisan el tudta mondani, vagy a telefonos kisasszonnyal, aki nem tud az előre betanított válaszokkal nyaggatni, mert nem is érti, amiről beszélek és kénytelen szakembert hívni.
De néha van, aki a nem érti rész után elkezdi felolvasni a 10 pontból álló problémamegoldó listát, amit a betanításon kapott. Velük nem lehet mit csinálni...Most is amikor 100-as portra dugták a 200-as netemet, akkor úgy tettem hibabejelentést, hogy világossá tettem még azt is, hogy CAT5E kábel jön be és bent a lanomon CAT6 van... stb, mindezt olyan embernek, aki ebből nem értett semmit, cserébe akadékoskodás nélkül továbbadta egy szerelőnek. Amikor neki elmondtam, akkor meg nem nyaggatott ilyen mérjük meg, nézzük meg hülyeségekkel, hanem egyből felment a dobozhoz megnézni.
Ha nem így csinálod, akkor az a tapasztalat, hogy kb ez zajlik:
- Mi a panasza?
- Nincs net, mert egy atomrobbanás miatt leomlott a felső 5 emelet, és a 8. emeleten volt a központ.
- Próbálta már újraindítani a modeme?
- Nem az a baj, mondom nincs felső 5 emelet a házban már.
- Újraindította már? Én innen nem látok hibát.
- Igen újraindítottam, de nem ezért nincs net.
- Ellenőrizze, hogy minden kábel rendesen be van-e dugva. Húzza ki és dugja vissza.
- Anyád!
- Frissítem a fjörmvert, kérem várjon... Most próbálja meg.
- ...
- Próbálja meg újraindítani a modemet!
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Hobby elektronika
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fedora Linux
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- Apple Watch
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest