Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• D-LAN|FuRioN

aktív tag

válasz Laccoss #112169 üzenetére

Nem, de egyébként az volt a legolcsóbb, mert teszt eszközként van nálam, egy publikus hotspot rendszer fejlesztése miatt, így az nem okvetlen fix, csak még itt van. Addig gondoltam jó szolgálatot tehet kint. :DDD Egyébként jó cucc, de nem adnék érte annyit, mert 700k 1db. :( Annyiból kijön sztem 20db mikrotik alapon vagy unifi alapon. Igen nem mentem bele a leírásba konkrétan így csalóka volt.

Nem volt akkor még. Van itt netszolgáltatás, de amikor elkezdtük ezt 2011 környékén, 2Mbit/s -es netért fizettünk 8500-at. :))Később erre az alapra fejlesztettem, mert ez 30-50 -et tudott áttolni magán, így felfejlesztettem, de ezt már saját költségen, az alapot anno anno azt a cég adta én csak tovább gondoltam. Starlink meg nem volt még akkor. Később amikor meg ez készvolt már, nem láttam volna értelmét beruházni rá, mert elég stabil ez a rendszer,. Többet is tud annál starlinken 150-nél nagyobbat nem láttam, de nem saját tapasztalat, barátomék szereltek ilyet HR-ban.. Ha most kezdeném biztos az lenne a legegyszerűbb megoldás erre egyébként. Bár mostmár van itt T, de nem optikával viszont 500 környékét ők is adnak talán. Egyébként frekventált település, de egyik szolgáltató sem akaródzik beruházni T-n kívül, de ők meg szerintem pályázat miatt inkább.

Aktív témák