- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
Laccoss #112169 üzenetére
Nem, de egyébként az volt a legolcsóbb, mert teszt eszközként van nálam, egy publikus hotspot rendszer fejlesztése miatt, így az nem okvetlen fix, csak még itt van. Addig gondoltam jó szolgálatot tehet kint.
Egyébként jó cucc, de nem adnék érte annyit, mert 700k 1db.
Annyiból kijön sztem 20db mikrotik alapon vagy unifi alapon. Igen nem mentem bele a leírásba konkrétan így csalóka volt.
Nem volt akkor még. Van itt netszolgáltatás, de amikor elkezdtük ezt 2011 környékén, 2Mbit/s -es netért fizettünk 8500-at.
Később erre az alapra fejlesztettem, mert ez 30-50 -et tudott áttolni magán, így felfejlesztettem, de ezt már saját költségen, az alapot anno anno azt a cég adta én csak tovább gondoltam. Starlink meg nem volt még akkor. Később amikor meg ez készvolt már, nem láttam volna értelmét beruházni rá, mert elég stabil ez a rendszer,. Többet is tud annál starlinken 150-nél nagyobbat nem láttam, de nem saját tapasztalat, barátomék szereltek ilyet HR-ban.. Ha most kezdeném biztos az lenne a legegyszerűbb megoldás erre egyébként. Bár mostmár van itt T, de nem optikával viszont 500 környékét ők is adnak talán. Egyébként frekventált település, de egyik szolgáltató sem akaródzik beruházni T-n kívül, de ők meg szerintem pályázat miatt inkább.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W