Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko87
tag
Amelyik csatornák HD-ban elérhetőek miért kell SD-ben is elérhetővé tenni, ezt tudja valaki? Van ennek valami technikai oka? Nem tudom elképzelni, hogy 2019-ben valaki SD-ben akarna egy HD-ban elérhető csatornát nézni. Igazából az lenne már az elfogadható ha nem is lenne SD csak minimum HD
-
Lacko87
tag
válasz Watt25 #52425 üzenetére
Bocsánatot kérek, hogy volt már és nem figyeltem, a téma összefoglalóban pont jó lesz, köszi
Viszont úgy gondolom, hogy ez is egy olyan örökség mint az analóg csatornák, amiktől már időszerű lenne szabadulni. Akinek nincs HD képes készüléke az attól még lájta az HD adást csak lesz egy csík alul felül vagy kicsit rosszabb lesz a képarány. De akinek nincs HD-s készüléke annak digi előfizetése sincs hanem max az ingyenes mindigtv szoláltatást használja. Tehát szerintem simán lehetne egy kipucolt csatornalista
-
Lacko87
tag
A Spiler 1-2 is igazán bekerülhetne a Digi Online-ba. Nincs más kívánságom jelenleg.
-
Lacko87
tag
Ma Magyarországon a Diginek nincs alternatívája. Ha a teljes AMC tényleg kikerült volna, akkor sem lenne.
A darts döntőt leszámítva a Sport 1 -2 nézettsége a töredéke a PL, LaLiga és a Seria A együttes nézettségének, amit pedig csak a Digi tud nyújtani. Tehát az a pár ezer előfizető, akinek csak a kézi és a többi nálunk rétegsport (NFL, NBA) számít lehet váltott volna a Sport 1 miatt, de a több 10 ezer akit a minőségi foci érdekel az marad, illetve a több 100 ezer akit abszolút nem érdekel a sport szintén marad. Amikor a Spiler elvitte a PL-t és a LaLiga-t akkor érezhetően többen váltottak flip-re, de aztán mikor itt is bekerül, akkor kb. 90% visszajött a hulladék flipről
Az biztos, hogy ez a történet nem is végződhetett volna jobban, hiszen megmaradt minden és még a nulla nézettségű ezért megszüntetett Megamax helyett a legjobb mese csatorna a JimJam is bekerült végre
Aki ezek után valami izgalomra vágyik, az rendelje meg a Flip-et és 2 hónap után sírva könyörög majd a Diginél, hogy minél előbb küldjenek neki szerelőt, aki megcsinálja a visszakapcsolást.
-
Lacko87
tag
válasz RoyBatty #56550 üzenetére
Azért kíváncsi lennék melyik szolgáltató ügyfélszolgálatára cserélnéd le a digiét. Én eddig nem tapasztaltam semmi gondot a digi ügyfélszolgálattal, az elmúlt 6 évben.
A digi nem azért olcsó mert a szolgáltatás bármelyik szegmense gyengébb a többi szolgáltatóhoz képest, hanem azért mert elsősorban csak ott szolgáltat ahol könnyen több felhasználó érhető el. Tehát elsősorban lakótelepeken.
Valójában a legjobb minőségű szolgáltató jelenleg minden szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest