Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz
Watt25
üzenetére
Kábelen jön minden és végül kiderült tv-t cserélt így egy LG 32LN540B-ről van szó, amiben ha jól látom van DVB-C.
-
Flashget
félisten
válasz
Ruby10
üzenetére
Most hogy jön az F1, újra az M1-re kapcsoltam
Szujó Zoltán interjú a legújabb Színes RTV-ben.
Az M4-ről is kérdezik benne.
Néhány részlet:
- premium eseményeket is szeretnének műsorra tűzni.
- kerékpár, korcsolya, birkózás és tenisz is képernyőre kerül majd + a több kiemelten támogatott sportág.
- házi bajnokságok
- A Forma 1 valamennyi szabadedzését + betétfutamait is adni fogják.
Az állami sportcsatorna indulásáig a betétfutamokról félórás összefoglalót fog adni majd.a Duna TV valamint az M2.Március 15-én vált az M1 és Duna World..ergo a F1-t ne az M1-en keresd majd, ha vasárnap váltanak.
Nyártól pedig az M4-n lesz. -
Ruby10
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam hogy másnak is volt samu tv-vel problémája, de a megoldásokat nem találtam meg.
Nálam az a fura helyzet állt elő, hogy az M1HD-s blokk nézhetetlen. Öndiagnosztika szerint jelerősség 95-97, bithibaarány 250<.
Érdekes, hogy az F1 szezonzáróig nem volt probléma, de a decemberi kézi eb-t már nem tudtam nézni. Most hogy jön az F1, újra az M1-re kapcsoltam, és nem igazán látom hogyan lehetne megoldani a problémát.3db tv van. Bejövő jel először kétfelé osztva, egyik ágán samu 55es6470, másik ágán újra kétfelé osztva. Ezen az elosztón LG 42LB671 és samu 40c6000.
Samuk nem működnek, LG hibátlan.
Mit tudok tenni, hogy ne rázzanak le? -
Mateee
tag
Sziasztok.
Samsung c650-es tv-n újrahangoltam a csatornákat illetve a szokásos módon megkerestem volna az m1,m2 és társait de most semmit se talál.
Van valami leállás vagy új helyen kell keresni? 121500, 256 illetve 6000/6900 a beállításaim.
Előre is köszönöm -
Flashget
félisten
Holnaptól a SuperOne (23 - 04h-ig) – a csatorna megszűnése miatt kikerül a Szolgáltató kábel és műholdas televízió szolgáltatásainak programkínálatából.
Kiváncsi leszek, mennyien kezdik majd ezt is hiányolni a csatornák közül és szolgáltató váltással fenyegetőzni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Flashget
félisten
válasz
Angel2014
üzenetére
Csatorna típusánál állíts Digitálist és analógot. Miért? Mert van mikor a DTV elszáll akár órákra is, analóg viszont nem, így nem maradsz tv nélkül.
F szériánál már viszonylag jól lehet a tv-vel szerkeszteni a sorrendet a korábbi verziókhoz képest.
Mentéshez nem kell progi azt a tv tudja. Szerkesztéshez szoktam ezt ajánlani. -
ToBeY
nagyúr
Mostanában elég sokszor kockásodik/szétesik a kép m1HD-nál a jelminőség elég gyatra.
Ezzel mit lehet csinálni?A másik szobában teljesen jó. -
sony309
őstag
válasz
allfinanz
üzenetére
Sziasztok!
Tegnap este vettem észre, hogy a Sony EX520 TV-men a behangolt csatornák közül pár csatorna megkettőződött (Nickelodeon, Mezzo, Sport M, kb. 10 csatorna).
Számomra tök ismeretlen frekvenciákon és EPG nélkül.Mi történhetett? Tudja valaki?
Köszönöm, ha válaszol valaki!
-
allfinanz
senior tag
válasz
Zoshi85
üzenetére
Kb 2 napja váltott 16:9-re. Jó sűrűn kapcsolsz oda.

-
Watt25
veterán
Bloomberg áttért 16:9-re... Hurrá

-
Zoshi85
aktív tag
Cool HD helyén Film+HD megy..

-
Flashget
félisten
válasz
Angel2014
üzenetére
Ha a keruletnel nincs Digi, valaszd a varost Bp.
Legi az a Mindigtv nem az kell.
Egyebkent ez a funkcio samsung tv-n nem mukodik, mert az lenne a lenyege, hogy figyeli a tevezesi szokasaid es smart feluleten a nezett csatornaknak kellene megjelenni. Nalam olyanok jelennek meg amiket nem is nezek. -
Angel2014
addikt
Sziasztok a kábeles DIGI -t automatikus hangolást hogy kell beállítani?
Antenna : Kábel Vagy légi?
Csatorna : Gondolom az lehet csak digitális...
szolgáltató választás: UPC vagy egyéb akkor itt ezt egyébre kell állítanom...
Keresés : Hálózat
És amikor oda érek hogy a szolgáltató kiválasztása és adja meg az irányítószámot beütöm és ezt ajánlja:
UPC ,T-home? nincs itt szolgáltató....
Ha a nincs itt szolgáltatót választom mert digis vagyok , akkor ezt írja az ön szolgáltatója nem támogatott a smart hub nem fog működni....

Lehet ki kéne találnom egy olyan irányítószámot budapesten ahol ténylegesen kiírja a digi szolgáltatót?
Mert kipróbáltam 8000 el és kiírta digi székesfehérvár..... -
Flashget
félisten
Fax kérdéshez..
Nekem egy 2001-ben vásárolt Panasonic fax teszi a dolgát 2007 óta Digi telefonon.
Mióta 500-as lett a net meg van a ZTE csoda semmi változást nem okozott a fax terén.
Semmi kikötés nincs a telefon használatához a diginél csak egy, hogy tudja a tone üzem módot. nem kell, hogy voipos legyen! Ergo ne ezer éves tárcsázós fajta legyen. -
Trotter66
tag
-
Suba53
csendes tag
Köszönöm a segítséget.
Miután beírtam a kérdéseimet megtaláltam én is a téma összefoglalót, és kiokosodtam.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy mi a tapasztalatotok a Digi szolgáltatás megbízhatóságáról családi házas környezetben.
Mekkora a ping egy netes játék közben, szokott-e szakadozni, kimaradni perceket, órákat.
Milyen sűrű a karbantartás, az megérezhető-e? stb.Lekopogom, mostanában a T-vel nincs semmi problémám. Stabilan hozza a letöltési sávszélességet, nem szakadozik, jó a ping, nem laggol, szóval csak a költségekben jelentkező tetemes különbség miatt gondolkodom a váltáson.
Írták páran, hogy nem szükséges a Digi által ajánlott set top box, hanem sok a kereskedelmi forgalomban is kapható is alkalmas. Illetve az Mpg4 tunerrel rendelkező TV-k hez egyáltalán nem kell.
Az analóg csatornák meg a szokásos. -
Kernel
nagyúr
válasz
Suba53
üzenetére
Az sokak számára ismert, hogy a Digikábel koaxiális hálózatán analóg és DVB-C rendszerben is foghatók lényegében ugyanazok a műsorok, eltekintve a pár kódolt adástól.
Az optikai ugyanaz, csak van közben egy modem, azon kapsz egy koax. kimenetet, amit ugyanúgy DVB-C és analóg tunerekkel használhatsz és szétoszthatsz, mintha a régi rendszeren lennél.
Csak elmaradnak a rézhálózat problémái, mint például szintesés a sáv alján vagy tetején, ami kihagyásokat vagy nézhetetlenséget okozhat egy-egy digitális multiplex csomagnál. Ettől eltekintve a képminőség is ugyanaz, lévén digitális adás.
Meg az analóg sem lesz zajos, szellemképes, keresztmodulációs zavarokkal terhelt a sáv alján, ami rézen (rosszabb helyeken, ahol már tönkre van a rendszer) megesik.
-
trec12
addikt
-
Tonyk
veterán
válasz
zsolt501
üzenetére
Jogos, olvasom, hogy megy : http://digi.hu/ugyintezes/tudastar/kategoria/telefon-szolgaltatas?page=1. Homok a fejemre!
-
Suba53
csendes tag
Sziasztok!
A DIGI üzletkötője megkeresett, és elég jó ajánlatot mondott, de nem tudott válaszolni pár kérdésemre.
1: Jelenleg hagyományos telefon vonalon van egy analóg fax készülékem. Ez használható marad a DIGI telefonos kimenetén is?
2: Jelenleg a T-home kábeles rendszerén IPTV, plusz analóg csatornák jönnek. Az analógokat sima koaxos elosztón tudom osztani több TV, tunerkártya között, az IPTV meg egy set top boxon keresztül jut el a TV-re.
A Digi TV milyen rendszerű? Azt mondta az ügynök, hogy az optikát behozzák a házba, és ott vált át rézre.
Az optikai konverternek milyen kimenetei vannak? Gondolom a LAN az alap. Van mellette koaxos digitális TV kimenet? Vagy teljesen IPTV alapú a TV szolgáltatásuk? Ha van koaxos, akkor az gondolom osztható, és digitális tunerrel rendelkező TV-vel vehető, vagy minden analóg vevő elé kell set top box.
Ha IPTV rendszerű, akkor modemenként egy TV-t tud kiszolgálni.
Ekkor van lehetőség több modemet is használni egy előfizetéssel?
Köszönöm előre is. -
Watt25
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
A csatornákat kártya nélkül is meg kéne találnia percek alatt, már csak azért is, mert csak a prémium csatornák kódoltak, a többihez nem is kell kártya. Van a tévében DVB-C?
Esetleg műholdasról van szó? (Viszont arra is igaz, hogy kártya nélkül is meg kell találnia a csatornákat, ha van a tévében DVB-S2) -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Egy noname TV-ben CI kártyával elképzelhető, hogy a csatornákat 2-3 órán keresztül találja meg?
-
Janusz001
őstag
Akkor sajna valamennyit kell majd fúrni, routert nem akarom padlásra, macera a feljutás, ráadásul a Telekomos routerekkel rossz a tapasztalatom, pár naponta ráfért egy áramtalanítás, a torrent meghülyítette, emiatt nem ártott ha kéznél van, mindenesetre köszönöm a válaszokat.
-
-
Janusz001
őstag
válasz
PeterPH
üzenetére
És mi van az internettel? Annyira nem értek hozzá. Jelenleg a T kábel a padlásról egy koax elosztón jön le a modemhez az egyik helyiségbe (az elosztóról pedig megy a többi koax a másik helyiségekbe), a modemből egy utp kábel megy az iptv set top box ba, valamint egy másik az asztali számítógéphez internetnek.
Ha jól értem, akkor az ONT egységből koaxal megy a modembe? Jó lenne, mert akkor nem kéne fúrni faragni. -
Janusz001
őstag
Sziasztok, kertes házban lakom, a digi városunkban már sok helyen elérhető, de egyelőre a mi utcánkban nem, mert beruházás történik és a póznák át lesznek helyezve. Felkészülve a jövőre, érdeklődnék, hogy a digi a póznákról mivel jön be a lakásba, a jelenlegi t-kábel koaxal, és az a bajom, hogy csak koax van elvive a helyiségekbe, ahol tv k vannak, és a csövezés nem történt meg időhiány miatt annó, tehát új kábelt sem lehet befűzni, mert a koax csak be van vakolva, talán pár év múlva, ha esedékes lesz egy festés, akkor becsöveztetem rendesen. Notehát, mint említettem a T koaxal jön be, ez a padláson el van oszta négy fele + a modem, a digi is tudná ezt a koaxot használni vagy teljesen más kábelt igényel?
-
zizou23
újonc
válasz
Flashget
üzenetére
Szia!
Bementem a DIGI-hez, de technikai okok miatt nem tudták cserélni a kártyát.
Korrektek voltak és küldtek egy szerelőt (persze ingyen).
A jelerősség nem volt megfelelő, állított az antennán és sikerült a hitelesítés.
A csatorna keresést viszont kézi kereséssel csinálta. Sajnos nem voltam otthon, aztán mire ellenőriztem és hiányzik jó néhány csatorna (Film+, RTL2, RTL+, AXN....)
Mi lehet a probléma? Frekvencia beállítás? -
Kernel
nagyúr
Az úgy szokott működni, mint régen a VHS-magnóknál is, hogy az antennajel bemegy, a loop-kimeneten kijön, kettő között egy kompenzáló erősítő van, meg persze egy modulátor rákeveri a magnó jelét is a kimenetre, egy kiválasztott csatornára.
Az erősítő normális esetben a recorder saját tunerjének beiktatási csillapítását kompenzálja. Cél az 1:1 bemenet-kimenet. De ettől lehetnek eltérések, némelyik erősít egy kicsit, másik akár gyengíthet is.
A Sport1 stb. műsorok Digikábelen a 61-es csatorna multiplex csomagjában helyezkednek el, ami a legfelső csatorna, a magas frekvencia miatt érzékeny lehet az átviteli problémákra (bár egyébként a sáv alja is, csak az más okból).
Mindent összevetve történt egy kis jelcsökkenés a hálózaton, elvileg amiatt ment el a felső multiplex. Nem barkácsolni kellene igazság szerint, hanem a szolgáltató állítsa vissza a korábbi szintet.
A kábel kétfelé ágaztatása nem olyan jó megoldás, mert akkor két tuner terhel rá a bejövő jelre (kompenzáló erősítő nélkül), ami elvileg még nagyobb szintcsökkenéssel jár.

-
pooty
tag
válasz
kissady
üzenetére
A felvevőm egyúttal elosztóként is funkcionál, így a bejövő kábel a felvevőbe megy, majd a felvevőből megy a TV-be. Épp az előbb próbáltam ki, hogyha a bejövő kábelt egyből a TV-be dugom akkor mi van. Nos, akkor megvan minden csatorna a TV-n is.
Mintha a felvevő belekavarna a vételbe...
.
Úgyhogy részemről nem lehet szolgáltatói hibáról beszélni mert külön-külön a két eszköz megtalálja az összes csatornát, de ha a TV a felvevőből kapja a jelet, akkor nem.
Még annyit kipróbálok, hogy szerzek egy elosztót és azzal osztom szét a jelet a TV és a felvevő között. Remélhetőleg a felvevő ezután már nem fog belekavarni a TV vételébe... -
unravel
őstag
-
realist
őstag
Jelenleg egy LG 37lg5000 tévém van. Ez csak dvb-t tud ezért sajnos nem tudok fogni minden csatornát ami a kábeles digi+ csomagban van (egyéb előfizetéses csatornám nincs).
Telefonon érdeklődtem náluk, annyit tudtam meg első körben, hogy 500 Ft-ért lehet tőlük bérelni vagy kb. 15e ért végleg venni set top box-ot. Remélem tud egy ilyen FHD-t, ez kimaradt a kérdéseim közül...
Amiről most érdeklődnék, hogy mi éri meg jobban venni egy sajátot vagy bérelni Tőlük?
Amennyiben vétel akkor mi a minimum amit érdemes megvenni?
Egyszerűbb/olcsóbb verzióként ami szempont lenne:
- FHD
- legyen megbízható a set top box (nem szeretném 1-2 évente cserélni)Egy okosabb változatként:
- FHD
- legyen megbízható a set top box (nem szeretném 1-2 évente cserélni)
- lehessen vele elérni a netet (youtube lejátszás ami kellene)
- pendriveról tudjak lejátszani filmet
- külső HDD-t rákötve tudjak felvételt készíteniA fenti szempontok alapján milyen set top box-okat ajánlotok?
ill. még egy kérdés a digi által kínáltakról, ezekre szoktak olyan frissítéseket küldeni, ami miatt megéri tőlük beszerezni?
Kösz a segítséget előre is!

-
Gigi01
őstag
Hali!
A digitől van egy Kaon na1600HD beltéri,ami van,hogy magától bekapcsol,de képet nem ad.(mármint zölden világít,mint ha be lenne kapcsolva,de nem kapcsolta be senki)
Magától kikapcsol.Csak hálózati kihúz,bedug,vár pár perc,aztán vagy bekapcsol,vagy megint kihúz-bedug.Van,hogy a kép lefagy,a hang megy tovább.
Van amikor kiírja,csatornafrissítés 100%,aztán nem reagál semmire,tehát kihúz-bedug. 
Akinek ilyen van,az is csinál ilyeneket?
Lehet veszek megint egy rendes beltérit,ezt meg bevágom a digi ablakán.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TIT
veterán
Sziasztok!
Az stb.usbje milyet formátumot támogat vagyis lehet használni mediaplayerként?
Mi a különbség a hagyományos HD box és az új kaon között?
Mert az oldalon azt írják,hogy a kaon 300.-/hó új előfizetőknek,régieknek meg 500.- a hdbox,de a kaon is hd- és az ismerős régi előfizus mégis 300-at fizet. -
Flashget
félisten
válasz
szabogabor10
üzenetére
Én eleve azt nem értem, minek rakják bele akkor és tiltják le szoftveresen? Vagy engedje vagy vegye ki, de hogy ez a megoldás, hogy váltsam F szériánál németre (a H szériánál valszeg az Angollal működne) amit ráadásul ők csináltak/ajánlottak.
-
-
-
-
vvili
tag
E héttől már én is a Digi előfizetők táborát gyarapítom.Múlt hét szerdán volt nálam az üzletkötő,és pénteken már hívtak is a bekötés miatt (Bp 16.ker).Egyelőre hibátlanul működik minden,a netre 217/54-et mértem (200/50),a tv képminősége pedig jobbnak tűnik mint a T-s iptv.Remélem még sokáig így marad .

-
sarkan
aktív tag
Van valami korlát, hogy menyi tv-n lehet nézni a digit egy előfizetéssel?
(A t-nél azt hiszem három a határ) -
B.attila
tag
Sziasztok
XV-ker SPORT 1 - 2 - M SPORTKLUB BBC KNOWLEDGE és még pár általam sosem nézett adó nézhetetlen
széteső kép, hang nincs stb.valaki másnál a környéken nincs hasonló probléma ??
Attila
-
Oldmobil
aktív tag
-
Flashget
félisten
Samsung tévék bizonyos típusaiba benne van a Hbbtv, csak a gyártó szoftveresen letiltja, mondván Mo-n ez nem üzemel még.
Pedig de!
Nem az MTVA, hanem az Antenna Hungária (AT) a Mindigtv-n kezdte el kísérleti jelleggel. majd a Digikábel és UPC-n is elindult a szolgáltatás. Nem tudom mely szolgáltatóknál van még.
Nálam úgy lett, hogy a Local Set - Eu_Ger-re lett átállítva. Mondta a csaj, hogy lehet bizonyos appok majd nem fognak működni, de én nem nagyon használom őket. Egy darabig hagytam majd vissza állítottam mielőtt jöttek kalibrálni a tévét. Nem használtam, mert nem fejlesztik, decemberben még mindig a foci vb meccseiről nézhettem összefoglalókat.
Volt akinél gondot okozott a fw frissítés H szériás tv-n, de miután Angolra állították a local set részt megjavult a hiba és több lett a használható app. Nem tudom ott van Hbbtv szolgáltatás lehet előhozza az a beállítás.Ha előjön a Hbbtv akkor egy új menüpont jön elő "Adatszolgáltatás" néven azon kell engedélyezni utána működni fog.
-
VGYke
addikt
Más: Mostanában valakinek sikerült a MTVA HbbTV szolgáltatás előcsalogatása? Ha igen, milyen TV-n?
Én a 2014-es Samsung55HU8200L TV-vel 2014-ben futottam pár kört, pl. a Samsung távsegítséget is igénybe véve. Akkor a technikus hölgy 45 perc után feladta (volt ott minden: Német?, Cseh? régió beállítás, stb.,) nálam nem tudta beállítani. Azt mondta (mi mást is mondhatna), hogy ez még Mo-on kísérleti cucc, nem feltétlenül kell hogy működjön.
Most 2015-ben mi a tapasztalat, esetleges erőlelépés ez ügyben?
(Egyáltalán a MTVA HbbTV szolgáltató, vagy TV frimware függő dolog?) -
VGYke
addikt
válasz
Gyufaaa
üzenetére
Ismét köszönöm! Ez jó móka ám, bár semmi jelentősége nincs. A korszerűbb TV 125 csatornát talál, igaz a 125. SW DL Digi+C ami valami adat izé (
) lehet. A B7000 TV meg 123 csatornát, így a "feles" 1145000, 121500, 128500 MHz-t kézzel hozzáadva. Viszont így is hiányzik 1db. Mondjuk nekem nem és nem is akarom megtalálni, csak érdekes.
Tényleg: mi az a SW DL Digi+C ? -
Oldmobil
aktív tag
válasz
PeterPH
üzenetére
Köszönöm, átolvastam, nagyon hasznos volt! Ezek szerint az ONT-ből szabványos DVB-C jel jön ki, amit egy splitterrel küldhetek akár több tévére/beltérire is? Ez nagyon szimpatikus megoldás. Asszem akkor el is dőlt, hogy a Digi-hez fizetek elő. (Van még T és UPC az utcában, de mind közül ez lenne a legjobb, no és persze a gyors a net is...)
Üdv, -
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok!
Nem találok róla infót, FTTH-s övezetben hogy működik a tévé? Etherneten vagy koaxon jut el a digitális jel a beltéri egységig?
Köszi, -
luckyman
aktív tag
74% jelerősség elegendő a hibátlan képhez, vagy okozhatja a kockásodást? Apámnál visszatért a jelenség és a tv ennyit mutat. A jel egyébként duplán van osztva. Az első osztó másik kábelén már nincs tv, de a tv előtt újra van osztva, ha jól láttam, és talán az megy egy merevlemezes felvevőbe. Szóval így 74%. Arra gondoltam, hogy az első osztót kiiktatom, ha érdemes egyáltalán?
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, küldjenek egy szerelőt!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Van amikor kiírja,csatornafrissítés 100%,aztán nem reagál semmire,tehát kihúz-bedug.