- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
whitehand #659 üzenetére
Biztos most, hogy decemberben elkezdtek új előfizetőket toborozni, meg ugye kiépíteni a hálózatot több helyen is, emiatt csökkenhetett le a sávszéled, de fogalmam sincs. Ha 1 évig jó lesz akkor én már boldog leszek, addig csak fognak még fejleszteni, hogy ne omoljon össze az egész rendszer, az eredeti tervem nekem legalábbis úgyis az volt, hogy legalább 3 hónapra köttetem ezt be, mivel 5 éven keresztül előfizetője voltam a t-onlinenak, és elkeserítő az a tény, hogy az új előfizetőknek mindenféle kedvezményt megadnak, a régiek meg továbbra is azt a magas díjat fizetik, mint korábban. Ezt nagyon meguntam, viszont ahhoz, hogy új előfizetőnek tekintsenek, legalább 3 hónapot kell várni a kiköttetés után, így pont kapóra jött a dmcc, legalább addig is legyen valami, viszont nálam bevált idáig még, remélem továbbra sem fog hasonló tüneteket mutatni, mint másoknál, és akkor felesleges újra átállnom adsl-re, vagy chello-ra.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Nintendo Switch 2
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Adobe Lightroom topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged