- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Pyzoo
aktív tag
Van valakinek Edimax BR 6104K routere?
Egy kis gond van vele amikor új IP-t adnak!
[Szerkesztve] -
Pyzoo
aktív tag
Nekem kb hetente új IP-t adnak ez normális?
-
lakisoft
veterán
Nincs valakinek IP ütközése? - valami ilyen probléma volt nálam ...
üdv, lakisoft
[Szerkesztve] -
lakisoft
veterán
Ez elég érdekes ...
Nekem jelenleg nincs még net - nem kaptam accountot!
Majd holnap!
üdv, lakisoft -
loosht
senior tag
Meddig lesz még ilyen telibeb@szott, iszonyat, fos, sz@r, moslék a netem, hogy húzzam bele a Ł@$#mat! Két és fél kib#&szott hónapja ígérgetik, hogy jó lesz és még mindig ilyen ez a k@Ł#*va net:
Azt hiszem én ebbe a DMCC-be bele fogok őszülni.
Csak, hogy a frissen érkezők is értsék: 2048/512-es netet fizetek!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
doktor úr
aktív tag
Ma telefonáltak, hogy holnap jönnek bekötni a netet. Majd beszámolok.
-
lakisoft
veterán
úgyérted hogy a LAN 1 kimeneted rossz?
az mitől lehet vajon? - ezt is olvastam több topikban is ...
Azt is olvastam erről a routerről hogy ha nem megfelelő a fw akkor 15 percenként bontja a kapcsolatot ... nem erről volt szól nállad is?
üdv, lakisoft
ps.: gondolom ha előtte ment normálisan akkor nem ...
[Szerkesztve] -
egoistus
tag
Sziasztok. Nekem is ez a dmcc netem van(sajnos csak erre futja) az én véleményem ha egy szoval akarom jellemezni AZTAZILYENFOSTDESIKIDEGVAGYOKTÖLLE. 2mb/s haha, bekötés után (augusztus vége) 1.6-1.7 volt mostanába 300kb/s-800kb/s nem beszélve arrol hogy milyen szinten ugrál (0kb/s-500kb/s között MÁSODPERCENKÉNT) feladatkezelőbe ez ugy néz ki mintha egy részeg kenguru farkára egy ecsetet kötöttek volna. Bekötés után néhány honapig nekem is jo volt december eleje ota azonban vicc. 1két cd-s avi 1 nap volt mire lejött tele crc hibával. Szerviz kijött kimért megállapitotta hogy nemjó betett két szüröt vagy mit, aszonta ettől méglassab lesz de nem fog ingadozni, ez csak félig igaz tényleg lassab lett, de ugyanugy ingadozik. Amikor jo volt a sebesség akkor is érdekes volt hogy haver 1 mb/s-os adsl cs. source-ba 30-40 ping én meg 70-90. Egy szó mint sok ha valaki csak szörfözget annak ennyi pénzért tökéletes, minden máshoz horror áru adsl kell sajna.
-
loosht
senior tag
A 100-as pinget milyen szerveren sikerült elérned? USA-t pingelted, vagy mi? Még Nagy-Britanniát is 50-55-ös válaszidővel lehet elérni egy normális nettel.
Ezt a 25Kbyte/s-ot hogy értetted? Ugyanis a mellékelt képen 245kbit/s van. Szóval akkor most mennyi is? Neked 256kbit/s-nak kell elvileg lennie, ami gyakorlatilag kb. 230kbit/s, mert a kommunikáció miatt elvész a sávszélből. Lényeg a lényeg, hogy a 245kbit/s az jó, de a 25kb/s (25kb/s=200kbit/s) az már kicsit kevés, de nem vészes.
Te akkor szerencsésnek mondhatod magad, mert én az 512 helyett általában 80-88-at tudok elérni maximum.
[Szerkesztve] -
Pyzoo
aktív tag
Köszönöm a választ!
Azt az egy dolgot elfelejtetem megemlíteni hogy a bekötés után egy héttel
szombaton volt egy kis kimaradás, de ez nem tartott tovább 10 percnél.
Azóta nem tapasztaltam hibát.
Bár szerintem ennyi minden szolgáltatónál előfordulhat.
A 3 hetes tapasztalat alapján én csak ajánlani tudom mindenkinek! -
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok!
Nekem kb 3 hete van Dmcc-s netem 1Mbit-es. Én meg vagyok vele elégedve.
A letöltéskor 125kbyte/s-ot sikerült kifacsarnom belőle, az átlag úgy 110kbyte/s körűl van.
Viszont a feltöltésem az több mint papiron kb: 25kbyte/s.A pingem elfogatható
Kb: 100ms.
Nem tudom mennyi köze van hozzá de nem messze lakok a vénkerti
kirendeltségüktől.
Itt egy kép a legjobb eredményemről:
[link]
[Szerkesztve] -
loosht
senior tag
Nekem is volt ilyen böngészési gondom a TvNetWorknél, de nálam nem ők voltak a hibásak, hanem a Windows. Torrenteztem és hiába volt szabad sávszélességem, de a Windows már nem tudott több szálat létrehozni és így jött a behalás. Nekem egy TCP patch megoldotta a problémát. Így most az alap 10 helyett 100-ra van állítva, így nyugodtan böngészhetnék, akár torrentezés közben is...ha nem DMCC-m lenne
-
lakisoft
veterán
válasz
shabbarulez #67 üzenetére
köszi! utánna járok mi lehet a gond ...
köszi
üdv, lakisoft -
lakisoft
veterán
Leginkább a böngészés közben vettem észre - legtöbb oldal olyan lassan jön be - alig tudom kivárni ... no spy no virus ellenörzés megtörtént ...
nemtom mi lehet a gond!
üdv, lakisoft
A mérések tökéletes sávszélességet mutatnak - de csak tvnetworkös speedteszttel néztem meg ...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
loosht
senior tag
-
Calogero
addikt
Nem sértődtem meg.
Nem dúlok fúlok... te kérdezted a negatívumokat. Én meg leírtam hogy mit tapasztaltam a DMCC-vel kapcsolatban.
Nem mondtam hogy menjél ide vagy oda, mert ez a te döntésed.
De azon még jobban fel lennél háborodva ha minden szépnek jónak leírnák a szolgáltatót, és te az alapján megrendeled és lehet hogy rosszabb lesz a neted mint a mostani szolgáltatónál. -
Calogero
addikt
Igen, minden héten bedobnak egyet. Álomár akció néven.
Ha Tvvel együtt rendeled a netet akkor eggyel gyorsabb csomagot fogod kapni a hűségideéig.
Ha 1 megás csomogagot rendeled akkor 2 megásat kapod az 1 megás áráért.
Ha 2 megás csomogagot rendeled akkor 3 megásat kapod a 2 megás áráért.
és így tovább....
Valamint ha két szolgáltatást rendelsz akkor kapcs ajándékba ICE Phone csomagot.
Web Kamera + 1000 Ft Icephone feltöltő kártya.
Ha 1 évre írsz alá akkor 1 hónap ingyen van, ha 2-re akkor 3 hónap. -
lakisoft
veterán
Na ezt elég jól összefoglaltad - teljesen igazad is van ...
üdv, lakisoft
ps:Nekem jelenleg tvnetwork-ös internetem van de azutóbbi időben olyan lassú hogy szinte használhatatlan ... óóó de a poén az az egészben hogy a tvnetwork-os speedteszt a megadott - 1Mbites jelzi mégis tök lassú...
[Szerkesztve] -
loosht
senior tag
''Tvnetwork: 53+1 tervezett csatorna + 2M/512K 6000 FT''
Ezt valami szórólapon olvastad? Én nem találtam a honlapjukon. Ha tényleg lesz ilyen, akkor azonnal megyek is vissza. A kábel úgyis itt van még a gépem mögött a földön
Egyébként egy DMCC-nél dolgozó emberke mondta nekem, mikor megtudta, hogy a TvNetWork-től jöttem át hozzájuk: ''Akkor b*sztad el, amikor a DMCC-hez jöttél'' <- No comment! -
tahepa
senior tag
Az lehet hogy egyszer volt Budán kutyavásár lásd 35 Ft-os számla de már máskor is írtak jóvá a kimaradt szolgáltatásért.Én amúgy ha telefonálni akartam nekik általában sikerült.
A Tvnetworkről annyit : a DMCC-nek nem egy esetben azért volt net szolgáltatás kimaradása mert egy másik szolgáltató éppen építgette rendszerét véletlenszerű kábelrongálásokkal.Nem merem feltételezni hogy szándékosan.Ezt véletlenül Tvnetworkos dolgozótól tudom.
Ennyit a tisztességes szolgáltatókról.
Amúgy teljessen felesleges vitázni ilyen dolgokról.A szolgáltatást mindenhol elérhtővé , ocsóbbá,és jobb minőségűvé kellene tenni.
Egy biztos tudok egy másik céget aki hatalmas reklámhadjátával szédíti az embereket,de csak ott veri át őket ahol csak tudja ( UPC)
Őket nem szívesen ajánlanám még a legnagyobb ellenségemnek sem.
[Szerkesztve] -
lakisoft
veterán
Ez előbbi hozzászólást nem a dühtől vezérelten írtam ne vedd sértésnek - ugyse annak szántam ...
üdv, lakisoft -
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
Ha minden igaz - jövő héten már lesz netem !!!
De nem mondtak semmi biztosat!
üdv, lakisoft -
Calogero
addikt
Sorolom a negativumokat.
- Novemberben megrendeltem, és még hozzámsem szóltak,holott bőszen reklámozták hogy decemberben elérhető a szolgáltatás nálam, de az ami nem igaz mert csak február végén lesz.
- Uncsitesómnék pár lépcsőházzal arrébb december közepén bekötötték.
2 megás net jó ha 1 megbittel csorog, márt amikor van. (volt modem csere is 3 hetet kellett várni)
Ha van net a pingek óriásiak.
Némelyik szerverről nem tud a srác tölteni, mert nem engedi be a külföldi szervereket (DMCC román netet árul)
Uncsiméknak karácsonykor nem volt tv, hívták a supportot, hogy nincs adás, majd idegesen közölték hogy náluk a központba van, most is azt nézik.
- A telefon-t nem nagyon akarózik felvenni nekik (kishegyesi) Ha az ibolya utcán nagynehez felveszik azzal sem megyek semmire mert átírányitanak a kishegyesi irodára.
Ismerősőm már 6. hete vár a modemre, holott már régóta a DMCC kábelTV-t nézi.
Pozitívum: olcsó.
tahepa 35 Ft-ért nem tudok de az csak 1 hónap, több nem lesz mert a kimaradásokat csak januárban számolják fel (Info csatornájukon le is írják).
Amúgy
DMCC: 52 csatorna + 2M/512K 5850 FT
Tvnetwork: 53+1 tervezett csatorna + 2M/512K 6000 FT
Nem vagyok se tvnetworkos, se DMCC-s (le lett mondva nem győztem rájuk várni).
Én 7600 Ft-ot fizetek 8 megás netért, Tv-m nincs, mert nincs szükségem rá.
[Szerkesztve] -
lakisoft
veterán
Én még ha mindenigaz most kezdek a dmcc-s internetben - jövő héten valamikor...
A kábelTV-vel eddig nincs gondom - korrekten számláznak - és a kimaradásokat bőőven jóváírják...
úgyhogy üdv neked DMCC
üdv, lakisoft -
lakisoft
veterán
Na végre ...
-
tahepa
senior tag
Még azért hozzáfűzném novemberben módosítottam a szerződésemet 9900ft-ról 5900 Ft-ra a decemberben érkezett számla mégis 9900-ről szólt jeleztem nekik.Közölték a januárban érkező számlával majd korrigálják.Úgy is történt,sőt a kimaradások miatt a felét kellett fizetni a netnek.Így a számla kemény,brutális 35 azaz harmincöt magyar forintról szólt.Na szóvalmutasson valaki egy olyan szolgáltatót akinél egy halom TV csatornát és 2Mbit-es netet 35 Ft-ért biztosít egy hónapra- nem számottevő kimaradásokkal. Tessék lehet jelezni a nevét a szolgáltatónak.
csak egy mezei felhasználó vagyok a Gyergyó utcáról. ( nem DMCC alkalmazott)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tahepa
senior tag
Elég érdekes hozzászólásokat olvastam itt. A véleményem szerint akinek nem tetszik ez a szolgáltatás nyugodtan átmehet másik szolgáltatóhoz. Szabad országban élünk!Az biztos hogy vannak néha kimaradások a netben de ez még elviselhető.A UPC- nél talán nincsenek?
Ott igaz csak tripla ennyibe kerül a net és csak bujtatottan jelzik a 30 GB-os adatkorlátot. Sokan megszivták ezzel.A sebességről annyit: nem igazán tudom mennyre hiteles az AZUREUS progi , de nekem most például 1.85 Mbit-tel ''csorog'' lefele a cucc a 2 Mbit -es előfizetésemmel.Tehát aki fikáz NYUGODTAN UGORHAT a többi ''korrekt ,pontos és gyors'' de drága szolgáltatókhoz! -
tahepa
senior tag
Elég érdekes hozzászólásokat olvastam itt. A véleményem szerint akinek nem tetszik ez a szolgáltatás nyugodtan átmehet másik szolgáltatóhoz. Szabad országban élünk!Az biztos hogy vannak néha kimaradások a netben de ez még elviselhető.A UPC- nél talán nincsenek?
Ott igaz csak tripla ennyibe kerül a net és csak bujtatottan jelzik a 30 GB-os adatkorlátot. Sokan megszivták ezzel.A sebességről annyit: nem igazán tudom mennyre hiteles az AZUREUS progi , de nekem most például 1.85 Mbit-tel ''csorog'' lefele a cucc a 2 Mbit -es előfizetésemmel.Tehát aki fikáz NYUGODTAN UGORHAT a többi ''korrekt ,pontos és gyors'' de drága szolgáltatókhoz! -
lakisoft
veterán
Úgy halottam - nemsokára indulnak az új területek - Csapó, Monostor utca stb.
Ha van köztünk valaki aki ott lakik - örülhet ...
üdv, lakisoft -
loosht
senior tag
Már sokszor voltam bent náluk, de soha nem jártam sikerrel az ügyben. A számlával kapcsolatban még nem voltam reklamálni, de nem tudom, hogy egyáltalán mikor lesz időm bemenni.
Egyébként azt mondták nekem, hogy 400 modem van most egy optikán és állítólag a jövö héten ezt háromfelé fogják bontani. Kiváncsi vagyok, hogy igaz-e és hogy akkor jó lesz-e már a netem... -
loosht
senior tag
Nekem decemberben összesen 8 napot nem volt netem, erre szó nélkül kiszámlázták a teljes hónapot (tócóskerti havernak ugyanez). Erről ennyit!
A ''24'' órás ügyfélszolgálatot meg ha hívom - ráadásul nappal -, senki nem veszi fel a telefont. 3 napig hívtam őket szinte folyamatosan, mire sikerült valakinek beazonosítani, hogy mi az a csörgő bigyó és felvette. -
tsar
aktív tag
Lehet hogy kevés az elvárásom, azért felel meg nekem.
Még egy pozitív dolog velük kapcsolatban, amikor például nem volt tv vagy net arányosan kevesebbet kellett fizetni, pedig nem is mindig az ő hibájukból volt.
A UPC-nél, amikor lemondtam a netet és visszavittem a modemet, még plussz 3 napot kiszámláztak.
-
tsar
aktív tag
Nálam tavaly március óta van dmcc-s net, kb. öt éve tv. Decemberben voltak időnként kimaradások, de nekem egyébként semmi problémám nem volt velük.
-
cyanID
tag
No, a szubjektív vélemények mellé itt egy hivatalos is:
Január végére kijavítják a hibákat, addig nem is indítják el a Csapón se a szolgáltatást.
Max sebesség: 2Mbit (3500, vagy ha kábeltv-vel, akkor 3150Ft)
Teljeskörü információval és szervízzel szolgálnak.
és igaz a hír: a csapón már nem modemes lesz, hanem kábel
AKI MEG TEHETI/VAGY NEM BÍRJA ELVISELNI, HOGY VMI OLCSÓN IS LEHET JÓ, annak további jó netezést...
[Szerkesztve] -
loosht
senior tag
A DMCC biztos, hogy nem fog emelni. A szerződésben még külön fel is hívták a figyelmet arra, hogy amit régebbi szerződéseknél ígértek (évente dupláznak), az új szerződésekre nem tudják vállalni. A többi szolgáltató nagy része emelni fog, bár a TvNetWork nem fog. Azért (is) jöttem el tőlük, mert míg más aki velem egyszerre szerőzdött más szolgáltatónál 512-es netre, annak már rég 2 vagy 4 megabites van, nekem meg 2 év után is csak 1 mega volt. Bár az ''igazi'' ok ettől kiábrándítóbb volt...
-
shabbarulez
őstag
Egy Ethernet LAN-os netet is meg lehet szarul csinálni, főleg ha spórolnak rajta, márpedig ilyen árak mellett amit alkalmaznak biztos azt teszik. Egy LAN-os netnél UTP-vel újra kellene kábelezni a házakat, berakni egy menedzselhető switchet, annak optikai kábel uplink kell rendesen megcsinálva, mert ha tákolt UTP vagy más megoldás lesz az olyan is lesz. Topológia sem mindegy, ha csak sorba összefűznek nagyon sok épületet az nagyon sérülékeny, ha pl. a 2. épületnél gond van az összes sorban mögöttiben is le fog rohadni a szolgáltatás. Az optikai uplinkeket aggrálni már viszonylag jobb L3-as switchben kellene, és nem árt valami táposabb router is és valami jobb gerinc kapcsolódás.
Egyébként lehet ez ennél a cégnél újdonság, de azért találni még azért jópár hazai cégek akik az elmúlt években így építettek hálózatot egyes szolgáltatási területükön. Pl. nekem is 2002 óta ilyen infrastruktúrájú netem van. -
lakisoft
veterán
Nem tudja valaki hogy sávszélességet fognak emelni a közel jövőben? - Tudtommal a t-com brutális sávszélességemelést ígért be ...
üdv, lakisoft -
-
lakisoft
veterán
Folyamatosan gond van a nettel - vagy csak időszakosan? üdv, lakisoft
-
RexpecT
addikt
Minap játszottam CoD2-vel aztan az egyik gyereknek az volt a neve h ''k*rva@ dmcc''(megkerdeztem tole Dmcc-s netje van) hát mitmondjak a pingje olyan 300-900 között ingadozott ami egy kicsit gáz!
Egyébként nem ez az egyeduli internetszolgáltató amelyik nem tud netet szolgáltatni Magyarországon 2007-ben!Gagyi ország, gagyi emberek!Tisztelet a kivételnek! -
doktor úr
aktív tag
Nálunk sincs még semmi, pedig a szó szoros értelmében körbefúrtak minket. Szóval körülöttünk már mindenkihez bekötötték, sőt, aki csak kábeltévét rendelt, oda is behúzzák a netkábelt is... (mondjuk okosan teszik). Szóltam, hogy ugyan, fúrjanak már kicsit nagyobb lyukakat, mert úgyis hozzánk is kell majd húzni a kábelt, és ne akkor kínlódjanak újra, meg csúnyítsák el a falat, mire a válasz: ''nekik az nem dolguk, majd az a brigád, akinek az ki lesz adva''. Röhögnék, ha ugyanazok jönnének...
-
Calogero
addikt
válasz
YouCanCANON #19 üzenetére
support nincs, ügyfélszolgálat=0
Ezzel teljesen egyetértek.
Hozzánk bedobták a papírt hogy legkésőbb 2006 december 15 ig megkezdik a szolgáltatást a lépcsőházunkban.
Mondom lecserélem a drága netet+KTV-t olcsóbbra.
Megrendeltem, azt mondták hogy egy kicsit késni fognak december vége január eleje. Na ez még belefér.
Hívni akartam őket hogy mikor jönnek. a telefont persze nem vették fel. Így be kellett menni személyesen. (Amíg ott voltam vagy 10 szer csengett a telefon, és egyik ott dolgozó se vette fel, hagyták csörögni)
Megtudtam amit akartam, hogy talán februárban behúzzák a kábelt, és onnen 1-2 hét mire bekötik.
Gyorsan elmenekültem tőlük, felbontottam a szerződést.
supporthoz is hozzá szóljak. Uncsiméknak karácson második napján nem volt TV adás, beszóltak, és közölték velük hogy náluk van (központban).
Amikor net elment akkor sem tudtak nekik segíteni, nekem kellett átmenni, egy modem reset után volt net.
Netről amikor van, akkor a 2 megás net jó ha az 1 megás szintet eléri (lehet hogy bekötések,kábelezések miatt ingadozó) -
YouCanCANON
aktív tag
hali! annyira feltünően ne legyél már a marketingesük... haveroméknál is az van, kalap szar... óriási pingek, és sokszor félnapos kimaradás... support nincs, ügyfélszolgálat=0... pedig ott lakik kb 30méterre a ''központtól''
-
lakisoft
veterán
Sziasztok!
Hozzánk most kötötték be a kábel TV-t és várom az internetet is - de én nem félek a nettől - elég olcsó ahoz hogy ne bosszantson a kimaradás!
üdv.
lakisoft -
doktor úr
aktív tag
Itt már mindenki lakását szétfúrkálták (elég böszme módon), hozzánk még nem jöttek. Felhívtam őket, azt mondták, hogy aki internetes csomagot rendelt, ahhoz csak január közepétől...
-
vgavga
tag
Hali!
én csak rosszat halllottam a dmcc-ről de az összes többi kábelnetes szolgáltatóról (tvnetwork ) is.
Egy ismerösömnek sikerült két gépre megosztani a netet , szerencsére abban a pillanatban müködött. smc routerrel, lényegében nem is kellett semmit beállitani rajta.
kb két hétig müködgetett aztán megállt.
router nélkül megy!, probáltam másik hálokarit, másik routert, és mégsem megy. mi lehet a gond?
Kell valami spéci beállitás hozzá?
Tudja valaki?
köszi! -
vgavga
tag
Hali!
én csak rosszat halllottam a dmcc-ről de az összes többi kábelnetes szolgáltatóról (tvnetwork ) is.
Egy ismerösömnek sikerült két gépre megosztani a netet , szerencsére abban a pillanatban müködött. smc routerrel, lényegében nem is kellett semmit beállitani rajta.
router nélkül megy!, probáltam másik hálokarit, másik routert, és mégsem megy. mi lehet a gond?
Tudja valaki?
köszi! -
shabbarulez
őstag
Ahogy nézem kintről oda még nincs loss és a késleltetés is tűrhető.
1 <1 ms <1 ms <1 ms pool41-gw.bp-1031.rubicom.hu [89.147.74.62]
2 <1 ms <1 ms <1 ms ip5993401e.bp-1031.rubicom.hu [89.147.64.30]
3 10 ms 15 ms 17 ms bix-ge1.bp-1031.rubicom.hu [194.149.31.221]
4 1 ms 1 ms 1 ms 194.149.20.25
5 1 ms 2 ms 2 ms bix.rdsnet.ro [193.188.137.74]
6 9 ms 8 ms 8 ms eutrondp.rdsnet.ro [213.157.160.254]
Akkor viszont maga a ktv hálózat lehet irgalmatlanul silány minőségű és zajos. Ami elég gáz ha tényleg most építik ki. Egy régi 20 éves hálózatnál még csak-csak elmegy, de egy újnál ez már ciki.
Az árak is ahogy nézem ilyen RDSNET romános, ott is ilyen 9-19 dollárért adnak igaz ennél kisebb sebességű netet. De úgy látszik az olcsó hús szindróma ahogy írtad visszaköszön. Itt a fővárosban a RDSNet másik érdekeltsége az emktv/hdsnet páros is hasonlókkal küzködik. De a digitv-jük sem a minőségéről vált híressé. -
loosht
senior tag
Pillanatnyi helyzetjelentés a DMCC világából:[link]
Hétről-hétre rosszabb a helyzet. A feltöltés már csak 10-11 kbyte/s! Ha ez így megy tovább... -
vgavga
tag
Hali!
Egy ismerösömnek sikerült két gépre megosztani a netet , szerencsére abban a pillanatban müködött. smc routerrel, leényegében nem is kellett semmit beállitani rajta.
Tudja valaki?
köszi! -
Calogero
addikt
ROMÁN internetet?
Persze ezt is akkor tudom már meg amikor már beleléptem a sz@rba
doktor úr : Akkor egy darabig még használhatod az ADSL-t. Én november végén rendeltem meg, akkor azt mondták hogy talán januárban már bekábelezik az lépcsőházunkat.
Az ismerősőm a múlthéten volt bent hogy az internetet megrendelje (a kábel már bentvan a lakásban a tvje már DMCC-s), és azt monták neki hogy a bekötési idő 5-6 hét.
Legszívesebben már visszamondanám, mert szinte csak negatívumokat hallok felőlük, de én is adok nekik egy esélyt,és ha ténleg annyira gáz akkor hűségszerződés hiánya miatt bármikor felmondhatom.
Januárban úgy is megnövekedik az ADSL sávszél hátha lesz valami akció is.
[Szerkesztve] -
loosht
senior tag
A TV az jó náluk, semmi panaszom nem lehet rá, hacsak nem az, hogy nincs náluk SportKlub
Az internetben egyébként annyi változás történt, hogy legutolsó hozzászólásom óta volt EGY olyan nap, amikor tökéletesen ment a net. Azt meg mindenképpen ajánlom a figyelmetekbe, hogy ROMÁN internetet ad a DMCC, szóval ha töltögettek olyan szerverről, amit nem lehet külföldről elérni, akkor semmiképp se menjetek a DMCC-hez! -
doktor úr
aktív tag
Na, majd meglátjuk, nekem most 512-es Externet ADSL van, megrendeltem a DMCC-s full csomagot, de egyelőre nem mondom le a másikat se... egy hónapig hagyom őket ''bizonyítani'', beszámolok majd a fejleményekről. Az biztos, hogy itt már szétfúrták a lépcsőházat
bár hozzánk még nem értek el a szerelőbrigádok.
-
Calogero
addikt
Nha akkor jól megszívtam én is
2 Mbites ADSL-ről váltok erre (Tv+2Mbit)
Unicstesómnak is 2 Mbites nete van szintén DMCC (hétfő óta), és azt mondja szakadozik és lassú, néha lassabb mint 512 ADSLje volt, és max eddig a 1 megás net sebességét tudta produkálni.
Tv sugárzás része legalább jó működik? (ők nem rendeltek tv szolgáltatsást)
Még szerencse hogy nincs hűségszerződés így ha ténleg gáz lesz akkor megyek vissza ADSL-re, aminek a sávséljét emelni fogják januártól.
Ebbe az évbe már úgyszem a netemből semmi, pedig a szórólapon azt írták hogy legkésőbb december 15-ig megkezdik a szolgáltatásukat a lépcsőházunkban.
Közbe meg kiderült hogy kábel sincs kihúzva a házig.
Az ügyfélszolgálatot telefonon alig lehet elérni. -
ddanger
aktív tag
Up-olnék egyet mert érdekelne más tapasztalat is.
Tudom, hogy most az ünnepek környékén rengetegen mentek át a dmcc-hez pl a upc-tól.
És nem azért mert a szomszédnak nagyon nem volt jó a már több hónapos dmcc-s előfizuja. Tehát vannak valszeg pozitív tapasztalatok is. Vagy legalább is nem negatív. -
loosht
senior tag
Hi!
DMCC...Nos!
Egy nagy sz@r az egész! Gondolom ismeritek a mondást: ''Olcsó húsnak híg a leve''. Ez a DMCC-re nagyon igaz. Egy hónapja rendeltem meg náluk a netet, mert a TwNetWork nem tudta hozni közel sem azt, amit fizettem. Váltottam. Olcsóbb lett a netem, de más nem lett jobb. Sőt! Az egy hónapból két hétig szuper volt a net, aztán jöttek a gubancok. Eleinte ''csak'' a pingek lettek nagyon szarok. Úgy ugrál a ping, mint kenguru a sivatagban. Nem csoda, hogy szarok a pingjeim minden szerveren, merthogy a saját gateway-emet így pingelem: [link]
Mit is várok távolabbi gépektől, ha a saját átjárómmal ez a helyzet. Mint említettem ez volt a kezdet. Ezután jöttek a kimaradások. Először csak pár naponta ment el a net 1-2 órára, de most ott tartok, hogy a legutolsó 5 napon 14-18 órás kimaradások voltak. No meg a sebesség. Ha van net, akkor ilyet produkál a ''2Mbit-es'' internet:
[link]
[link]
[link]
A feltöltésről meg annyit, hogy ugyebár az 512Kbit/s, 64KByte/s-nak felel(ne) meg. Nos ez a valóságban kimerül 32-42Kbyte/s-ban (320KBit). Már voltam is bent náluk egy hete. Akkor azt mondták, hogy hálózatbővítés miatt nem volt net, de mostmár van, mert átálltak valamire (nem tudta megmondani mire és mit). Ehhez képest semmi nem változott. Vagyis változott...rosszabb lett..
Nem akarok senkit sem lebeszélni róla - merthát olcsó -, de mindenki döntse el magának, hogy megéri-e a sok ideg, amit megesz az ember miatta.
[Szerkesztve] -
cyberjohn_
tag
Ismerősöméknek ilyen net van és voltak náluk a saját levelező szerverükkel 1 hetes fennakadások is. Support=0
Nem akarok senkit lebeszélni róla, de nekem semmi jót nem mondott el az ismerős. Pontosabban sokszor hívott, hogy most mit kezdjen, mert gond van vele.
Persze aki tud pontosabbat közzé teheti. -
lakisoft
veterán
Szia!
Én is megtaláltam a DMCC-t a neten.
Az üzletkötő azt mondta hogy most elég sok felé terjeszkednek és fejlsztenek emiatt lehetnek kimaradások de nem jellemző. Ezek a kimaradások is csak max pár órásak lehetnek.
Áraikat tekintve ez szerintem megbocsátható: 2Mbit letöltés / 512kbit feltöltés + 52 csatorna 5900.- ???
Ez nem elég meggyőző?
üdv
lakisoft -
Mateee
tag
Nemrég találtam rá a www.dmcc.hu-ra és szeretnék infokat kapni hogy milyen az internetük Debrecenbe?
Mennyire stabil a netjük, tartja-e a sebességét, szakadások vannak-e?
Ha van itt valakinek ilyen akkor létszi irja emg a tapasztalatait róluk.
Elröe is köszi
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged