Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
vagy átrakod a tükrödet oda, aol nincs zavarás, vagy feljebb emeled a rúdon, (akár hosszabb rúddal is próbálkozhatsz, nem vagy te Szergej Bubka) és akkor fa fölé emeled a tükröt...én az előbbivel kisérleteznék, bár a pontos szitut nem ismerem...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
szerinted, ha egy zseblámpával nem tudsz átvilágítani a téglafalon, akkor egy 100as izzóval fog menni? na pont ennyit érne a nagyobb tükör...szal marad a tető+ polírpasztával átkenés...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
doc
nagyúr
na kicsit érthetőbben/technikailag korrektebben:
miután kizöldült a fa, a jelszint annyira leesik, hogy már nem tudunk tv-t nézni, de azért nem annyira, mintha fal lenne előtte
a kérdés az, elképzelhető-e hogy egy nagyobb tükör (pl. 110-esnél a felület a duplája a mostaninak!) megoldja a gondot -
zolforg
tag
nem valószínű hiszen a levelek úgyanúgy eltakarják a jel útját,tehát hiába raksz
nagyobb tükröt az sem fogja "látni" a jelet.
ahogyan Rick is javasolta fel kell raknod a tükröt magasabbra
hogy ne legyen a jel útjában akadály
vagy esetleg jöhetnek a jól beidomított hódok[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
ja, hát az is egy kábeltévé szolgáltatás, de nyilván nem arra gondoltam. olyan helyen, ahol a tévé tunerje régi, és amiatt szemcsés a kép (erre én is akkor jöttem rá, mikor a 10 éves 92 centis CRT-met lecseréltem egy 94 centis LCD-re, na ott a kép penge) nem pedig maga az adás illetve az átviteli képesség rossz. szóval ott jól jön, hogy a "digitális minőség" beköszön a lakásba, és nem a tévé tunerjét használod.... a CRT-n egyébként is jól mutat a digi, a blokkosodás szinte alig látszik, képélesség, kontraszt meg sose volt azt meg úgyis masztolja...LCD tévénél lehet jó minőségű tunerrel jó képet kapni kábelen is, kiderül, hogy mennyire gáz, vagy mennyire nem...addig, míg le nem cseréltem a tévét, én is többször hívtam ki a szerelőket, egyik adás jobb volt, másik rosszabb, de tökéletes sosem...most a jó a kép, nem ugrál, nem megy el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest