- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
miroon
aktív tag
válasz draco31 #17716 üzenetére
Sajnos azért van ott bárki is - mert a digi pl nálunk nem volt hajlandó hónapokig bekötni 3-4 hónap várakozás után feladtam, hiába hívogattam őket nem tudtak semmit mondani, és inkább bekötöttem a directonet, amit a megigényléstől számítva 2 napon belül meg is csináltak.
De egyébként egyáltalán nem rossz ez sem, szerencsére nem volt gond a számlákkal nálunk még
iPhone 13 Midnight Black
-
miroon
aktív tag
Nekünk is végül UPC lett (vagyis hát már directone a nevük), én azt az infót kaptam a sráctól aki jött felrakni a upc-s tányért, hogy a diginél elvileg nincs elég beltéri készleten azért ilyen lassúak... nem tudom igaz-e, de itt a topicban is olvastam már erről
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Midnight Black
-
miroon
aktív tag
arra készüljetek fel,hogy nem lesz valami gyors a bekötés... hozzánk tavaly november óta nem értek ide, pedig kb 2 hetente hívogattam őket, csak azt mondogatták,hogy kivan adva a munkalap a szerelőknek, de többet nem tudnak tenni, februárban meguntam és beköttettem máshonnan - a digit kíváncsiságból nem mondtam még vissza,hogy ugyan mikor jut eszükbe ideérni, de azóta sincs semmi
iPhone 13 Midnight Black
-
miroon
aktív tag
Helló!
Érdeklődnék, hogy akinek a közelmúltban szereltek műholdas előfizetést, mennyi időt kellett várni,hogy bekössék?
Október 26.-án igényeltem, azóta sem történt meg a bekötés, többször is hívtam az ügyfélszolgálatot, de egyszerűen nem jönnek, ma azt mondták hogy azóta kivan adva a munkalap a szerelőknek, de nem látnak mást a rendszerben és nem is tudnak mit csinálni..
iPhone 13 Midnight Black
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Adobe Photoshop
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest