Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maajsz

senior tag

válasz mcsabee #6497 üzenetére

Az mondjuk kicsit meredek, hogy nem esett HR 99-ig (úgy érted Ist felett vagy kifejezetten Jah/Ber/Zod?)
    Életembe nem csináltam 96+os karit, sosem botoztam, kézzel meg iszonyat meredek a 97-99 de igen nagy unluck kell hozzá, hogy semmiféle HR ne essen ki ezalatt főleg ha csak megad runoltad ki chaos/WS-be.. még anno 1.11 és előtte is be be pottyant ilyen mennyiségű gametime alatt, 1.13-tól meg szépen pumpálva lett a runedrop.

A D3-nak meg nem is a drop rendszere nem jön be, hanem egyáltalán az affix rendszere (bár megvallom elég keveset toltam), ez a nagyobb érték jobb item, max figyelembe véve egy pár karakter specifikus rollt. Az insane dam buff és hasonlók inkább csak a hack&slash feelinget fokozzák, mintsem (legalábbis számomra, ugye kinek mi) a játékélményt.

Az meg nyilván igaz, hogy "csak" a tulajdonságok számítanak egy egy tárgyon, de nem mindegy hogy azokat hogyan lehet utilizálni az adott karin. Másrészt D2-ben egy csomó item nem is karakter, hanem célirány specifikus (melee/fire/lighting stb build) és kaszttól független. Részemről pont az jön be, hogy tudod hogy az adott buildnél milyen fcr/fhr/fbr stb breakpointot célzol meg és azt több féle képpen érheted el, attól függően hogy a többi szempont (dam, block, ias, def, res, mf stb) milyen prioritást élvez. Az aRPG lényege az, hogy az adott célra megfelelő legyen egy build és nem az, hogy a lehető legnagyobb értékű (dam/def...) item legyen a karin, mert annál akadhat hatékonyabb alternatíva.

Ugyanakkor nem feltétlen csak fix cuccokkal működik jól egy hammer, blizz/lájt sorc, vagy java.. variálható bőven annak függvényében, hogy max dam vagy mf vagy akár carry, leveling stb milyen célja van. Nem beszélve a pvp-ről, ahova valóban insane cuccok kellenek, amit tényleg közel lehetetlen kifarmolni/kraftolni, de azok azért is érnek annyit ha valakinek véletlen kiesik.

(#6498) whitezo88
    Én csak próbáltam, de időm nem volt belemerülni, szvsz inkább D2 "felfogás" a műfaja csak meg van toldva rendesen, ergo aki inkább a D3 stílust kedvelni az annyira nem fog benneragadni.

• reelc

veterán

Véletlenül megláttam hogy jött hsz, az oldalsávban még épp ott a Diablo 2.

Egy napig sem tartott nálam, amikor belenéztem.
    A Diablo 2 már nem az én világom, moddolhatják bárhogy.

(#6498) whitezo88: Én nagyon régen Diablo 2-ztem, akkor is szólóban.
    Inkább a Diablo 3 volt ami elkapott egy jó időre. De azt is meglehet unni.
    Nekem anno igazán a Titan Quest tetszett.

A PoE nem jött át nekem.
    A Grim Dawn ami bejött az elmúlt években.

• whitezo88

nagyúr

Poe amugy nektek Diosoknak bejon? Kemeny hogy tobb a fejlesztes meg tamogatas mint a D3ban es van olyan jo...

Új hozzászólás Aktív témák