- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
válasz
wikings2 #4810 üzenetére
Hozzátenném hogy nekem kb 400 tranzakcióm volt és egyszer sem kellett jelentenem senkitse.
Most éppen nl ben nyomlok és a stratégiám lesz hogy szedek karikkal hell hellforge ből kavicsokat szóval huzatom magam más haverokkal.
És eladom őket fg be amikor egy ladder pul is lesz vagy 80fg és keresni fogják az ultra gazdagok amúgy is akiknek ez nem fáj
Ebből meg jól felszerelem magam nl re ami marad ugyan úgy olcsó
De ezt fordítva is eljátszhatod
Amúgy tudni kell még hogy a fórum nagyon népszerü b.netesek körében, szóval felteszel valamit egy 50topics/lap os oldalra és kb 20 másodpercet van ott annyira sok az üzlet.
Szóval gyorsan megy mint a karikacsapásNekem 1 napba telt mire rájöttem dolgokra ,de megérte mert így most akármit eltudok adni, gyorsan.
(Régen csináltam low rune packokat (pl 10 Ral runáért kaptam 4fgt) és 4fg egy Hr
Mindenki csodálkozott mikor a hetedik karim rohangált annihilussal
Üdvözletem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest