Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Üdv!
Én is lagra gyanakodtam, mivel szutyok vodás netet használok. Vmikor kipróbálom wifivel, azon jobb lesz a helyzet.
Enigmát nem tudom a játékosok hogy bírnak kirakni.
Én már lassan négy hónapja játszom, de még a közelében sem vagyok. Lehet heti egy-két óra játék nem elég hozzá. Az az igazság, amíg questek vannak, általában addig élvezem a játékot, ha magamtól kell elindulni mfelni hamar megunom. Pedig igazán brutál tárgyakat úgy lehet találni. Próbálok tradelni, de ami egy átlagos nightmare diablo vagy baalrunban esik, nem kell senkinek, általában jót röhögnek rajtam hogy el akarom adni őket. 
Klánok már nem léteznek? Normális, állandó emberekkel szívesen mfelnék, akik nem scriptből veszik fel a tárgyakat. Botok használata nem minősül csalásnak? Rengeteg van belőlük fent, meg sokan vannak akik maphackelnek.
Viszont bneten nagyon sok rendes alakkal futok össze, csomó jó tárgyat szereztem már így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én már lassan négy hónapja játszom, de még a közelében sem vagyok. Lehet heti egy-két óra játék nem elég hozzá. Az az igazság, amíg questek vannak, általában addig élvezem a játékot, ha magamtól kell elindulni mfelni hamar megunom. Pedig igazán brutál tárgyakat úgy lehet találni. Próbálok tradelni, de ami egy átlagos nightmare diablo vagy baalrunban esik, nem kell senkinek, általában jót röhögnek rajtam hogy el akarom adni őket.