Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
a gris szettet nehezebb összeszedni sztem, mint a talt, és perfect közelieknek kell lenni természetesen, pl. pajzs 333 def a caduceus meg 4 sox 240 ed stb., eladható szett
-
wm2
őstag
esett egy tal armor is, ezt gris coronat meg tal armort tz nélkül mire összeszedted fhu
na hogy nézek ki?
közel a lvl 98
-
wm2
őstag
meg ne felejtsük el ezt a pajzsot sem, pont most esett a corona pit tz-ban, arról jutott eszembe
-
wm2
őstag

Itt a life meg a resist:
-
wm2
őstag
kár, hogy az ED full low, így sajnos Charsi
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
de attól is függ, hogy mi esik éppen, én nem költöttem feleslegesen drága ST pajzsra HC-n, bőven beértem az olcsójóska Kurasttal, sokszor még Heraldot sem vettem ha nem esett, mert Kurast 4 gyémánttal jobb volt, csapott egy nagyot meg adott resistet, smiternek több nem is kellett, aztán nyugodt szívvel be lehetett vele halni
a Vortex mánia onnan is jön, hogy régen voltak ilyen ebuged pajzsok, de alapvetően nem lehetetlen öltöztetni csak HC-n pl. teljesen felesleges erre egy vagyont pazarolni, Sc NL-ben szokták úgy maxolgatni ahogy fent leírtam, ott olyan cuccokkal operálnak, ahol ez belefér, és a legtöbben azért is szeretik, mert kevésbé buzis

-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
max block = több élet, mint max block nélkül vitára nyomni mindent, és ez még HC-ban is így van, egy Paladinnal kötelező a max blockra menni!
kikerestem:
at level 99, wielding a 65% chance to block shield, it takes 244 dex to have 75% block.
at level 99, wielding a 65% ctb shield and a +10% icb amu, it takes 213dex to have 75% block.
in the case above, 10%icb is virtually 31(!) dexterity
Erre még rárak az amu 20-at meg a gyűrűd mondjuk 15-öt és teljesen ok vagy vitával a csini kis Vortexedben. PvM-ben olyan gyorsan csapkodsz, hogy teljesen felesleges min max-ot nézni, de PvP-ben 1-2 hitre van lehetőséged, jobb esetben. -
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Zakarum: konzisztens a csapása, a min és max dmg is 46-46

a legjobb avg damja a sacred rondache pajzsnak van asszem, lehelletnyivel, és eléggé szerették a classic PvP-sek:

A Vortex meg jól néz ki. Ehhez kell egy jó str dex gyűrű és str dex amu. Vagyis nem árt.
Ilyesmi:
Most ne kérdezd 10% block mennyi + dex. Sok.
-
wm2
őstag
hahh kár, hogy nem ber vagy jah
-
wm2
őstag
el is adtam, és craftoltam az árából egy nagy semmit
-
wm2
őstag
hopp egy exile base tz tal tomból
-
wm2
őstag
be szoktam dobálni kockába a kék gyűrűket, néha ad jókat, néha

-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
addig míg nincs jobb persze
megyek majd HC-zni kicsit sztem jah, Enchi Sorc vagy Mavinás Cold Bowa, az sem túl drága aztán lehet vele MF-elni, de az Enchantress-t nagyon régen meg akarom csinálni, aztán szétencsántolok mindenkit
mennyi a komplett Mavina HC-n?
SC NL-ben olyanok mennek, hogy a JMOD már nem is jó ha nem perf 148 def
aztán d2r-ben nekem még 1db nem esett -
wm2
őstag
ok, next season HC Enchantress
-
wm2
őstag
ez ma egy jó reggel, kár hogy nem WC 40, érne vagy 6-8 hr-t
-
wm2
őstag
haha akkor a Hydraról ennyit, most mit csináljak vele
egyszerre esett ki ez meg egy 4s 7% ed AP pitben
-
wm2
őstag
na végre nem IO hanem LO
travi mostanság nem vót vmi bőkezű
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
nem rossz cucc ez amúgy, csak az, hogy ez neked kiessen öregem, hát gondolj bele, még Hc-n is egy rakat Faith Bow-t kirax addig
frostosok matri bowznak
gyűrűknél nagyon jól tud jönni Bowa-nak a min dmg, illetve az ilyen charmok
Ők borítanak mindent. De még tudnám hova hegyezni.
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
én nem szeretem a Hydra Bow-t mert nagy a min max szórása, viszont ameddig nem tudom kirakni a Faith rw-t, bármi jó, viszont ehhez egy kiegyensúlyozottabb avg dmg íjat szoktam nézni, amihez kevesebb ias kell, nem 95 pl., hanem 65, mert jobban gearezhető és avg sebzésben kb. ugyanott leszel, mint egy hydraval vagy gmb-vel
-
wm2
őstag
ó jeee
-
wm2
őstag
ezt meg betettem Dragon Talon / Tiger / Ice / Mosaic Kicksinnek, mivel alig fogyaszt manát, life stolen meg bőven van neki
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Nem. Guill vagy Jewellers Tiara/Diadem a legjobb rá. Ha nagyon nincs más, akkor Giant Skull.
-
wm2
őstag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
sokat, a 3/20 Lo környékén elpasszolható, de láttam már, hogy adtak érte Ber-t is, o GC is kb 2-3 Ber vagy Jah
-
wm2
őstag
hoppá
-
wm2
őstag
pakolt rá manát rendesen

-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
wisp projector, lord amu és / vagy save exit
nem pedig headless chicken -
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
jah igen és azt ne feledd, ha maxos jeweles sityakban tolod, akkor ér vmit ha a csicsó A2 Might/Pride, én maradnék ennél, mert Hc-n még ez is drága mulatság, az A1 Faith csicsóval az a baj, hogy állandóan behal és bukod a boostot, na és pont ez a legnagyobb baj vele
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Nem. Van egy olcsó változata a speedesítésnek. Artisians Tiara of Haste. Ez "csak" 20 FRW-t ad 30 helyett de lényegesen olcsóbban adják. Ebbe aztán tehetsz random 15 ias 1x maxos jeweleket. Ha nem a strafe skillt használod, akkor 12-es fana aurával 70 ias-ra van szükséged a max fpa-hoz.
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Ha Valkyt kimaxolod bírja az meg boostol ezerrel. De ha szereted a strafet nyomasd csak azzal. Ezt asszem vex-ért vettem 3. szezonban. Senkinek nem kellett mert nem hp-s. Pedig kurva jó kis sc.

A kb gloves bociknál nagyon hasznos tud lenni. De ott nagyon. Amikor fana aurával be akarnak kúrni. Minden máshol használd a LoH-t.
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Igen. Tele van pakolva 3 max sc-kel is: “and a full inv of 3 max scs.” Nem tudom hc-n mennyi egy 35 ed / 15 ias jewel pl. Vagy ezek a maxosak. Aztán a max ar charmok és a pride. Az, hogy budget smiterrel behalok egy dolog. De ezekkel uhh.
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
Nehéz szülés volt. Sajna nem tudtam őket azonos színben, de leszarom.

-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
A Physic Bowa nem olcsó kari ha maxolni akarod. De nem feltétlen kell GMB meg drága circ. Csicsónak jól jön persze egy Pride. Treachery nekem is eth Krakenben van. Jobb neki, mint az eth Forti. Csak legyen meg a 75 IAS.
Tudsz venni olcsón olyan charmokat, mint pl. 3 max 10 ar csak így magában. Vagy LC-t. 6max 40ar 20 life pl. Ezek olcsók, mert a perfekcionisták lenézik. Olcsóbban megszerezheted. Nem kell, hogy a life 2k legyen. Vehetsz el belőle picit a dex javára. A lényeg, hogy ne fuss bele a vesztedbe. Baal runoknál is maradj hátul. A Bowa nem egy smiter aki beáll középre aztán elmegyek cigizni.
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Fortit csinálj neki. Teljesen felesleges a GMB. Nehezen gearezhető és drága. Az avg dmg meg kb. ugyanannyi diamond/shadow bowal is és jobb cuccokat tudsz vele hordani. Diamond/Shadow bowal elég 65-70 ias a max fpa-hoz ha egyszer eljutsz oda, hogy ki tudj rakni egy Faith rw-t. GMB-nek kell az IAS. Én nem eröltetném Hc-n.
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Mert nem normális aki Hc-n physic bowát indít. Ha veszel egy 10max 70ar 40L Gc-t 4-5k fg-ért sem fog kihúzni a szarból. Én pl. 750-800 Hp-val szaladgálok. Hellen olyan pofonokat kapsz, hogy még három ilyen Gc is édeskevés a túléléshez. Részesítsd előnyben inkább a 7 frw 10 max 70 ar-t pl. Egy ilyen csak 2k fg.
Fognak amúgy potyogni. Bármilyen jó. Úgyis behalsz vele. Jó tanács. Baal runokat szólóban ne erőltesd. Bocik. Travi messziről, ne rohanj be. Bocik. Chaos. Chaosban penge lesz de ott is óvatosan. Ne állj a lordok közé. -
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Keress egy 4 soxos diamond vagy shadow bowt. Hagyd a gmb-t. A +3 sk miatt meg ne aggódj. Physic bowanál kb. semmit nem ér. Light resistre lesz szükséged. 3 frw light res vagy 5 fhr light res sc pl. jól jöhet. És bocikhoz knockback kesztyű. Hc-n főleg, mert tz-ben lecsapnak, mint a szar.
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
bocik a legjobbak
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
lvl82 ezeket úgy bírom

-
wm2
őstag

Szükségem lenne egy ilyen joolra. Traderie-n látok, csak nincs kedvem regelni oda. Időm sincs. Nem szerez vki nekem egyet (SC NL) ? Adnám az árát (2 Jah) meg kapsz 1 Ber-t. In game szinte lehetetlen ilyet találni.
-
wm2
őstag
cold plains

-
wm2
őstag
Tz Dia dobta mind2őt. Amplify-osak.
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
A meglévő NL karikat csiszolgatom csak. Nem indítok most ladder karit.
Dual Mosaic / Dragon Talon Assa amivel legtöbbet játszok. Nincs Phoenix Strike. Egyik karmon van DS (hulla robbantás) meg ICE. Ilyen GT-t sikerült találni. Bőven elég. Bossokat nagyon hamar elintézi (Travi pikk-pakk) és mivel van egy kis jégsebzés, nem kell az Atmas Amu (amplify) sem. Ez egy rémolcsó build. A3/Enchant csicsóval, amivel meg kellett tanulni játszani. Viszont "100% finishing moves to not consume charges" ide, vagy oda, én a Stormlash/Stormshield A2 csicsós rugdosós Assával is jó elvoltam. Sőt, valahol azt jobban is szerettem. NM-en esett egy 7 Mf 11 light res sc, abból meg is volt. Egy Last Wish-el meg aztán totál penge a csaj, szal a Mosaic inkább csak a látvány miatt marad. Meg, hogy új rw.
-
wm2
őstag
senki nem D2őzik már?

-
wm2
őstag
sox questért vihető non-laddban

-
wm2
őstag
Nagyon nehezen szereztem neki MA 12 fhr gc-t, de megvan amit akartam. Még egy bitang gyűrű kellene neki, meg a csicsónak egy eth Enchant Ormus és kész vagyok.
Szeretem. Leüti a tüdőd és lerúgja az agyad.
-
wm2
őstag
olyan régen játszottam, azt sem tudtam dia klónnal mit csináljak

-
wm2
őstag
Hand of Justice base vkinek? Sajnos ez is low. Eladhatatlan.
-
wm2
őstag
17-19-9 anni vihető ha vkinek kell
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
szokták keresni
15 dex-el lett volna ütős -
wm2
őstag
Physic bowazon a legjobb tömegoszlató. A többi mind körülményesebb. Assanál is állandóan figyelni a burst of speedre vagy fadere. Még ha nem is kell túl sok pont egy blades of icere vagy death sentryre, ezekkel meg kell tanulni játszani. Bowazon a kedvencem. Annyi, hogy kurva drága a max ar charmok és jewelek miatt.
-
wm2
őstag
Totál halott a game. Nem csoda, hogy akciózzák. Mindenki a 4-et tolja.
-
wm2
őstag
válasz
üzenetére
Én kipróbáltam Giantel is, de úgy sem bírja sokáig. Nekem is csak úgy mutatóban van, hogy legyen valami.
Bár a chaos/ws-t meglepően jól bírja.A3 viszont úgy furakodik az enemy seggébe, ahogy én meleevel nem. Hogy lehet így megírni valamit? Egy elemental.
Összességében szeretem a Mosaic Dragon Talon Kicksint, de bármennyire furcsán hangozzon is, a stormlash/stormshield/ds + A2 csicsó jobb, haladósabb. Mindegy már így marad.
-
wm2
őstag
30 fg 1 Jah és szeptemberben lesz reset?

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- World of Tanks - MMO
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
közel a lvl 98

aztán d2r-ben nekem még 1db nem esett

Fognak amúgy potyogni. Bármilyen jó. Úgyis behalsz vele. Jó tanács. Baal runokat szólóban ne erőltesd. Bocik. Travi messziről, ne rohanj be. Bocik. Chaos. Chaosban penge lesz de ott is óvatosan. Ne állj a lordok közé.