- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz
Mrdevil #19131 üzenetére
Ez eleg gyanus szerintem. Ha egyszer locked, akkor ki van zarva hogy be tudj lepni.
En megneznem pl, hogy a bneten mit ir. De NEM a levelben kuldott linken keresztul, hanem szepen kezzel begepelve vagy a kedvencekben elmentett linken keresztul.
Szerk.: Ha csak idokozben a Blizzard vissza nem vonta a lockot magatol.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Mrdevil #19015 üzenetére
"De azt nem értem miért nincs egy menüpont ahol a megfelelő levonások után át tudnám rakni a pénzt a balance-ról - paypal-ra."
Mert így a balancera került pénzed egésze mindenképp a Blizzardnal lesz elköltve(innen nekik az lenne a legjobb, ha wow accokra, meg ilyesmikre költenéd), ellenkező esetben meg nem. Nyilván szándékosan nincs.
-
warcat
veterán
válasz
Mrdevil #18993 üzenetére
Nem figyelik,azt veszel amit akarsz és amennyiért,amíg ők megkapják a járandóságot.
Viszont minden adatnak egyeznie kell,nem lehet semmi gyanús dolog,például Németországhoz van bejegyezve az account,de magyar ipről történik vásárlás,de akár eladás is!Még authenticator mellett is fennakadhat az ilyen az automatikus szűrőiken.Lehet egyéb ok is ennyiből nem derül ki,de ilyen kamu adatos dolgok ne legyenek semmiképp. -
Sirandrish
legenda
válasz
Mrdevil #18484 üzenetére
Betesz a haverod valamit 120euroért..azt elhozod..átmegy neki 119..
Te 119-ért raksz be valamit amiből lejön 1 euro meg 15% azaz 1 euro meg (kb) 18 euro..
Ergo kb 100 euro jut el hozzádAgro Balance-ra ha itemet adsz el, akkor csak 1 eurot von le..
Ha Paypal-ra akarod akkor 1 euro+15%..Gold eladásnál van ha jól rémlik 2x15%ot vonnak le
-
Agro
senior tag
válasz
Mrdevil #18477 üzenetére
Amikor te megveszel valamit a haverodtól akkor is levon 15%-ot és a haverodnál már eleve 15%-al kevesebb juró lesz.
Pl van 10 euro most a balanceodon. Veszel belőle havertól. Nála már csak 8,5 (10*0,85) lesz. te kiteszel valamit, hogy megvegye tőled akkor már csak 8.5-ért vehet bármit is tehát csak 6,23 (8,5*0,85-1) jut neked az egészből.
-
Agro
senior tag
válasz
Mrdevil #18475 üzenetére
Többet buksz így, mint 15%
1. Megveszel valamit a haverodtól, hogy nála legyen a juró -15%
2. Kiteszel valamit, hogy a haverod megvegye tőled, hogy pp-re menjen a juró -15% -1 juróInkább cápázz le egy-két jobb cuccot mástól akik alul árazták hétkoznap és azokat rakd vissza drágábban hétvégén vagy ugyanannyiért, így vagy pénzednél leszel vagy csak a 15%+1jurót bukod
-
Agro
senior tag
válasz
Mrdevil #10079 üzenetére
Annyira random a drop hogy gyakorlatilag full mindegy mennyit jatszol... Haver a minap 1 honap utan belepett 1 orat hentelni azt NV2-n egy kupac csontbol kiesett neki egy manticore. Ezen meg nem is akadtam voln ki, nekem is esett mar vagy 2.... De a roll az kb ez volt: 1200+ dps, 2 socket, dex.
Reggel nekem is esett egy Fire walkers, egy Lacuni meg egy Skorn de mindre ertekelhetetlenul szar roll kerult. Az a baj hogy a rollt nem tudod semmivel se befolyasolni. Nekem ezen a heten nem volt 500k feletti eladasom. Egy hettel ezelott meg majdnem minden nap esett egy 10M+os item es 1-2 db 30+os is.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mrdevil #5145 üzenetére
ha még több %-os esélye lesz a jó itemdropnak, hatványozottan még több használható átlagitem fog esni, szóval vagy valami item-kivonást kellene beletenni, mondjuk craftolásnál nagyobb esélyeket adni a jó rollra (egy craftolt itemhez hányat kell töretni?), vagy vmi....
mert így csak akkora jólét és infláció lesz, mint Jugoszláviában a 80-as években.
-
mpierre
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mrdevil #3748 üzenetére
Hát hidd el én sem goldért adnám ha ment volna bele bármi ami többet ér a sz*rnál
F-ECT$ Már el is vettek...sebesség? Az miaz?
Arra gondolsz hogy move-s cuccot ő is magára aggathat? Mert ettől aztán nem lesz OP..
Vagy esetleg a Frenzyről beszélsz? Ami kőkemény Single Target és még véletlenül sem sebez le akár 200mobot mint a wiz archonja vagy a dh ball lightignja..
Vagy a sprint-ről ami elvesz egy skillslotot és még drága is?
Vagy mégis milyen sebességről beszélsz? -
Bronco80
aktív tag
válasz
Mrdevil #1723 üzenetére
Szerintem nem teljesen értelmetlen a craft és olyan nagyon sok gold sem kell hozzá. Szerintem úgy kell felfogni, mint egy plusz élményfaktor, én 6 statos kesztyűket craftolgattam és szerintem profittal jöttem ki belőle (mondjuk a plan-t találtam, nem vettem).
Régebben craftolgattam Grand Golden Talon-t és Grand Massacre Axe-t (fegyvercraftnál én meglepően sokszor kaptam socket-et) kevesebb szerncsével, de a Monk főfegyverem sokáig egy saját craft fist volt (960 DPS, socket, AS, 450LoH).
Talán a Mighty Weapon-nal (Exalted Grand Massacre Axe) több szerencséje lehet az embernek, mert egy Barb offhandnek nem kell nagy DPS, tehát eggyel kevesebb fontos feltételnek tell teljesülni és a plan is olcsó (én talán 200k körül vettem). -
Rayner
őstag
válasz
Mrdevil #1718 üzenetére
Hát nem, nemrégen craftoltam 6 affixes cipőt és kesztyűt 50-50 db-ot egymás után sokmillióért és kb 2M ami visszajött. semmi normális roll nem volt. Ez volt az utolsó alkalom hogy a diablo crafting rendszerét használtam, tőlem akár ki is vehetik
pedig szerintem lenne létjogosultsága. Pl egy olyan rendszerrel hogy meghatározhatnád milyen affixokból rolloljon rá (természetesen valami extra alapanyag hozzáadásával stb.)
teszem azt hogy lenne mondjuk egy 6 affixes cipőnél ha az alap craft alapanyghoz hozzápakolnál egy sigebreaker karmot + 2db skeleton king oldalbordát és 1 Rakanoth tyúkszemet akkor választhatnál mely affixekből rolloljon. (az adalékok persze inferno több bossából kellene hogy essenek random) minden itemhez meglenne miből mennyi kell még plusszba ahhoz hogy célzottan tudj karftolni. így lenne értelme 1-1 bossrunnak is és annak hogy act1-4-et felváltva farmolja az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)