- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeckardCain
senior tag
áá... legend chest armor -> goldskin...
-
vendingo
veterán
válasz
ProEvoFan #1690 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy a játék megjelenése óta minden nap potyognak a legendek.
Első 100 órába 1 set+1 legend esett utána 100-tól 130 óráig semmi, majd most 130-tól 150-ig megszaporodtak a jó cuccok illetve a legendek.
Leginkább azóta esnek amióta fel geareltem az emberem (több legend cuccal is). Amióta megvan a Thing of the Deep, azóta esnek napi szinten a jó cuccok.Van egy nagyon hülye elméletem. Minél jobb gear-be vagy, vagy minél több rajtad a legend annál jobban potyognak a jó cuccok. Tescos gear-be szinte semmi nem esett. És nem azért, mert jó cuccokba többet ölök, mert nem ölök többet, publicon megyek.
Valorral, MF-el semmit nem foglalkozok, mert 1-es valorral 10-20 perc játék után is szoktak esni jó cuccok. A valor csak arra jó, hogy több cucc essen, de annak a nagy része úgy is szar, és csak lassít a felszedésük, megvizsgálásuk Én lvl 62 alatt fel se veszem a rare-eket, csak az amut/ringet.Másik hülye teoriám, hogy a gold és HG pickupnak köze van a legend eséshez. Amióta 20yardos nekem, azóta 20 yardon belül gyakran esnek az értékes cuccok.
Lehet hülyeségeket írok, de nekem ez az észrevételem.
-
Lézerparaszt
őstag
-
F-ECT$
titán
válasz
ProEvoFan #1690 üzenetére
Anno a WoW-ban 1-1 boss egy kb 20-30 db-os listáról dobott 2-3 cuccot. 1 bosst 1 héten 1x lehetett leölni. Volt olyan, hogy az egyik guild társunk 1 évig minden héten ott volt, de az 52 alkalomból 1x sem esett a cucc. Egy idő után átalakították a rendszert, és ott már meg van oldva, hogyha tök szerencsétlen is vagy és soha nem esik semmi, akkor is fixen kapsz a boss ölésért tokent/pontot, amit aztán be tudsz váltani az áhított cuccra. (Persze maradt olyan cucc, ami csak esik, de az ilyen pontért vihető cuccokból is tökéletes közeli állapotra tudod húzni a karaktered.)
-
Gyuri27
félisten
válasz
mikromanus #1692 üzenetére
Na és ha esik. Egy 5 millás rare, egy set 6,5 milláért és egy legendary 5 milláért. A többi ami esett hosszas árulgatás után se kellett senkinek még 100-200k-t se annyira szarok voltak.
Kb 500 órám van a játékban. Nv mg kb lófingot se ér. Act3 kb 80%-t szoktam letolni. Semmi nem esik. Kölök nv nélkül 2 perc után lootol egy legendary daibot (nem is rosszatt). Amúgy neki se esett eddig semmi ezen kivül. Azaz vagy dobja vagy nem. Az viszont érdekes, hogy vannak akiknek dobálja csőstül. Én act3-4 runokat megyek. Semmi nem eseik. Más bohóckodik act2-n és 2 strom is potyog. Nekem ott se esett semmi.
Persze random ez a dolog. De lássuk be a blizz kezdhetne ezzel valamit. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Sry Igen legendre!
-
RockHaRD
addikt
válasz
igen, az elég érdekes lenne, hogyha rare se esne
nyilván a legend-set-re gondolt
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
vendingo #1689 üzenetére
"egész nap a gép előtt görnyedek, vagy csak 20 percre ülök oda, mindig esik"
Na ez a durva szemétség.Nem tőled sajnálom és nem is irigykedem, ne értsd félre.De pl a haverom is sokat játszik és nála a loot egy rakás fos.Alig esik neki jó cucc.
Ez a random rendszer igazságtalan.Igaz csak annyira, mint általában egy random rendszer lehet.Nem vagyok én programozó, de erre nem lehetne írni valami programot?Ha már kötelező a net használat, akkor a Blizzard részéről lehetne valami okos ötlet erre a drop rendszerre. -
vendingo
veterán
válasz
sto1911 #1688 üzenetére
Nem vagyok elkeseredve, mert esnek a set-ek, meg az 5-10 milla fölötti rare-ek is.
Nekem nem 5 legend esett, hanem mostanában napi 2, és mindegy, hogy egész nap a gép előtt görnyedek, vagy csak 20 percre ülök oda, mindig esik.
El is kezdtem gyűjteni őket, de sokat már beolvasztottam. -
sto1911
veterán
En is azt vettem eszre, mintha jobban futna, csak a legnagyobb effekt-tenger kozepen lassul be egy kicsit.
(#1687) vendingo & sith7: koszi! Ne keseredj el vendingo, nekem is esett mar vagy 5 legendary, egyik sem hasznalhato
Volt kozte 35 (nem eliras
) dps-es monk fegyver
Ez most 160 ora utan esett a battlefieldsen egy olyan helyen, ahol meg soha nem jartam azelott (valalmi Crydens nevu barrakk).
-
Kobe
veterán
csak egy jó tanács. Akinek kicsit is lagzik, csak óvatosan a d3prefs átirogatásával.
Tegnap újraraktam a gépem, szűz win, új driver, semmi állítgatás - deka lag nincs, ping 1200 ról is max 120 ra ugrik fel néha. Korábban 1366 medium minden, most 1920 high amit alapból felajánlott és gond nélkül megy. Én voltam a hülye, hogy korábban átírtam a filet, közben meg sztem valamelyik patchben javították -
Pekkk
aktív tag
A srác írja, hogy ilyen ww barbi kell a nerf után: [link]. A balta pl ami a kezében van, se gold, se rmah-ban nincs hasonló statokkal. Meg mondjuk azt a geart nem gyenge összehozni. Vagy sok pénzt költött a karakterére, vagy mákja volt a loot-al. Az attack speed azért odaver.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Fandango #1674 üzenetére
Szerintem a topiklakók 95%-a kb mindent tud a játékról, így a "tapasztalatcsere" korszakon már túl vagyunk.
Ha esetleg valaki mégis kíváncsi valamire az megkérdezi, és általában választ is kap rá..
Emellett igen...mivel már majdnem mindenkinek csak a farmolásról szól a játék, így nem maradt más mint 1-1 gyöngyszemet megosztani a társasággal..
Ha ez téged zavar, akkor HelloSziaSzevasz! -
Gyuri27
félisten
Emberek valaki futtatja a gamét pendrivéről?
Tapasztalatok (milyen tipusúról)? -
-
Fandango
veterán
-
mikromanus
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz
kopaszqtya #1632 üzenetére
Ahhoz, hogy igazán jó legyen az archon, kell legalább 80k dps. Ezt sok chc-val kell elérni, hogy a cm tudjon működni. Emellé nem árt legalább 12% move speed, 30-35k hp, pár száz allres, és egy kis loh/regen is elfér.
-
Agro
senior tag
Ha érdekel valakit PM
-
P00By
nagyúr
Ma sikerült végigballagnom a második act-on, juppi. karakter
Tudom szánalmas lúzer aki nem tud még végigmenni csukott szemmel az összes acton, de ez van
-
DjDanee87
addikt
Hmmm szerintem ez egy majdnem tökéletes poison monk cipő. Lehet hosszú idő után újra millás item
-
flash-
veterán
sziasztok
brátnőm elkezdett diablozni.A monkot választotta.Érdekelne hogy tudtok arról egy leirást adni ahol meg van adva szintenként hogy melyik skilleket érdemes haználni? -
proci985
MODERÁTOR
az a helyzet, hogy az én DHm spike trappel olyan 200-1200kt damol három traponként (marked for death nélkül), siegebreaker és diablo pedig akkora, hogy mindhárom trap alatta robban. ez alapján szerintem olyan 400-2500 egy highend DHnak meglehet, 50% körüli CHDvel olyan 1.4-1.5m/támadás kb reális. de vegyük 1.2-1.3nak egyszerűség kedvéért. innentől 100 akna kell siegebreaker és 200 diablo alá. lerakási ideje van, fuse idő 1-2 sec, meg az 50es hatred igény miatt mást is kell spammolni.
más kérdés, hogy a trap szerintem a játék egyik legmagasabb damjú skillje, az én 85ks dpsemmel (sharpshooter nélkül) inferno diablo életcsíkján pl4ben látszik, hogy mikor aktivizálódnak a bombák. pl4 effektkavalkád mellett ez elég jó feature.
ez a dolog egyik fele. siegebreakernek brutális reflektje van, 300-350es resistekkel és 3200deffel olyan kb 5-10kt szoktam besebződni a reflecttől, life steales bow ellenére. diablo meg alapvetően 1hitel 33-36k life ellenére is, szóval oda meg def is kell, méghozzá nem is kevés. négy fővel lehet koncentrálni dpsre persze, de kérdés, hogy úgy erre a 250m hpre még jön e a 3.25ös szorzó, mert 900m hpt még két tank két dps felállásban is kemény lecsapni. összehasonlításképp jelenleg public 4playerben kb 8-10p alatt szokott inferno diablo lemenni (odáig már felszerelés nélküli karakterek nem nagyon szoktak eljutni).
namost, ez egy DH alapján van. WD jó tank, magas dam, de olyanom 60on nincs. barbárnál búgócsiga és végtelen WotB kiesett, azzal megvan a DH dam, egyébként necces. meg A3ba kell defenzív skill is. wizardból archon annyira nem defenzív, szóval diablo áldását kérdés, hogy meddig bírná. monk megint kérdés, hogy milyen def kell ahhoz, hogy háromnegyed órát kibírjon.
-
DjDanee87
addikt
válasz
vendingo #1633 üzenetére
208 all ressel és 29K HPval megyek, ezért írtam hogy tank barbhoz képest semmi. Persze ezzel is lehet túlélni, most öltem meg Siegebreakert és haladok tovább. Van néha 1-1 szivatós elit de amúgy elég sima - annyira könnyű már inferno.
Mondjuk battlefielden volt egy kemény elit. A köpködő madárból jailer, fast, extra health, desecrator. Párszor 1hitelt a lövésével jailben. Sajna van cooldownja a spirit walknak. De csak lement az is vagy 3 halállal. -
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Ha van itt valakinek ebay-en való eladással kapcsolatos tapasztalata, (nem feltétlen diablo-s) az írjon rám legyen szíves.
-
Rankerz
senior tag
Na mondom adok egy sanszot ennek a PTR dolognak de a gép nemet mondott
Némi infó US fórumról már elérhető
Szörny hp"I just tested on the siegebreaker to see how health is increased with mp.
0 mp 4~ million hp
1 mp 6~ million hp 50% increase from 4
2 mp 9~ million hp 50% increase from 6
3 mp 13.13 million hp 46% increase from 9
10 mp 118 million hp 3000%~ increase from 4 million10 mp Diablo has 257 million hp(!!!)"
-
Huma
addikt
válasz
mammutka #1636 üzenetére
Az a probléma, hogy mammutka-nak hívnak.
Én az RMAH-val szívtam. Volt pár levélváltásom az ügyfélszolgálattal mire magamtól rájöttem, hogy mi a probléma. Ők ugyanis erre nem voltak képesek. Mégis azt javaslom, hogy ha itt nem érkezik megoldás a problémádra akkor írj a Blizznek egy levelet. Lehet, hogy egy közismert dologról van szó amire van valami egyszerű megoldás.
-
mammutka
tag
A legújabb az, hogy belépésnél véletlenszerűen elkezdi játszani a blizzardos videót (mintha telepítés utáni első indítás lenne) és a beállítások resetelve vannak, állíthatom be újra meg újra. Esküszöm, semmi babrálás nem történt, csak feltelepítettem (laza 11 giga) a PTR-t. És ha újra átállítom a beállításokat és ismételten belépek, megint resetelve van. Segítsetek, mert a maradék hajam is kitépem.
-
Huma
addikt
Nem semmi mennyit nerfeltek a játékon.
Eredetileg WD-vel voltam. Aztán mikor rájöttem, hogy szólóban inf act 2 már nem az igazi, átnyergeltem barbira.
Most (3 hónap kihagyás után) újra elkezdtem WD-vel játszani. Simán haladok. Néha-néha megöl ugyan egy-egy elit pack. De ez csak annak köszönhető, hogy sz@r a gearem.És a következő patchben újra gyengítik az ellent. 25%-al.
Magyarul a mostani infernó a köv patch-el sztem már a D2 hellt sem fogja elérni.
Hát, éljen a casualosodás!!!...
-
kopaszqtya
tag
Hali.
Nagyon szépen kérnék egy kis segítséget.
Itt a jelenlegi karakterem.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha archon geart szeretnék csinálni akkor milyen cuccokat kellene vennem illetve azok közül amik rajtam vannak melyek maradhatnak + milyen skilleket érdemes hozzá bepakolni.Privátban is jöhetnek üzenetek hogy ne szemeteljük tele a topicot ezzel.
Előre köszi a segítséget. -
DjDanee87
addikt
válasz
mikromanus #1629 üzenetére
Nekem ez eddig kimaradt, mert tank barbárral játszom. Most gondoltam kipróbálom a WDt, hogy hasít az 1335ös fegyverrel, de ez nem olyan túlélő mint a Barb
-
mikromanus
veterán
válasz
DjDanee87 #1625 üzenetére
Ez teljesen hétköznapi jelenség, bár azt nem tudom hog ylehet előcsalogatni. Velem is előfordult pár ilyen 8 másodperc beragadós-villanyleoltós bug.
Egy "vizuális bug" van még amit nem nagyon láttam és nem is okoz gondot, de stabilan megvan. Amikor leölöd a bosst és a lelke "Kiscsillagként" lebeg és erre rákattintasz, majd az átvezetőt reflexből kilövöd, akkor ha elég rutinos és gyors vagy, akkor a kép és irányítás visszatértekor a quest továbblép, de a kis lebegő csillag ott marad. Asmodeannál tesztelgetem mindig ezzel a reakcióidőmet. Ha olyan gyorsan kilövöd, hogy az átvezető video egy kockáját se mutatja akkor fordul ez elő -
DjDanee87
addikt
Úgy tűnik vonzom a bugokat a játékban. A múltkori után ismét belefutottam egybe, amit még nem láttam.
Agyonlőttek a nyilasok pont abban a pillanatban, ahogy elnyomtam volna a spirit walkot. Meghaltam, de a pálya mintha lefagyott volna a háttérben. Alul írta hogy respawnra várjak 8 sec-et, nem mozdult rajta a szám. Háttérben pedig a képernyőre fagyott valami crit ütésnek száma is.
Újraéledés után pedig furcsa sötétség fogadott a pályán: [link]
Video is van a sötétségről, bár nekem valamiért nem tölti be [link]Remélem a hazateleport megoldja, mert hogy így nem fogok tudni végigmenni a pályán az biztos. A falon lévő fény fél méteres körzetében lehet csak látni valamit
-
Baaraanz
tag
Köszi a válszokat
-
Drizzt
nagyúr
válasz
RockHaRD #1620 üzenetére
Akkor valószínűleg nincsen monkod.
Monknál dex a primary stat, nagyon növeli a dps-t, plussz dodge-ot. Armor kirívóan magas shouldershez. lightning meg all res így együtt ad 133 allrest így lightning monknak. Shoulders csak akkor lehetne mégjobb, ha vita is lenne rajta.
Vendingo:
Én ugyan arcane-osat nézek AH-ban, de a legolcsóbb 35M, legalább 200 dexszel...
-
vendingo
veterán
válasz
RockHaRD #1620 üzenetére
Amin van allres az sokba szokott kerülni, főleg amin 200 fölötti a az alap stat.
20-25 millát simán megér.Kevertem egy másik legendel.
Ilyeneket már 10 milláért lehet venni, akár olcsóbban is.
Nem tudom, hogy a bánatba adtad el 25M-ért. Már 1 hete nézegetem őket, mert szeretnék venni, és 7 millától már bőven használhatóak vannak. -
Nordic
Közösségépítő
Kb 2 hete a játék felé se néztem. Nagyjából összefoglalná valaki, hogy mi újdonságok történtek(új patch, nerfek, buffok, stb)? Előre is thx...
-
Mr.Csizmás
titán
atolvastam a patchnotet. sztem meg jobban felmegy dps novelo dolgok ara, mint chc, chd statos dolgok, meg zold kovek....
-
drk88
senior tag
Néztem streamet 1.0.5ről monster lvl10 ww barb warcry nélkül volt és lazán farmolta hasonló dps-el mint nekem van..szal ez sem lesz akkora nagy cucc
-
ProEvoFan
nagyúr
Na végre!Így már látszik a legendary.A Borderlands első részéből lopták az ötletet.
Forrás. -
Agro
senior tag
küldtem FR-t
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #1605 üzenetére
Ugyan mivel ártottam volna? Még támogattam is a gazdaságot azzal a pár vétellel. Mindenki csak jól járt velem. Egyszerűen fantasztikus vagyok...
-
Agro
senior tag
Valaki act 2 run blood and sand külditől?
-
Krytec
tag
Üdv,
Mennyi a magic find cap?
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #1604 üzenetére
Szerintem ez rajtad meg a DH-n kívül az égegyadta világon senkit sem érdekel..
Ergo annak a bizonyos "köz"nek csak ártottál -
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #1603 üzenetére
Ja. Nem zavart többnyire, de azért az már irritál ha DH van előttem.
Áldozatokat kell hozni a Köz érdekében néha.(#1602) Lézerparaszt
A többségét a tankszerkómnak amivel nyomultam régebben vagy most is használom (paints, chest armor, shoulder) vagy már elavult és olcsón se viszik. Az olcsón se viszik részből épp szemezgethetek, de azzal nem biztos, hogy előrébb lennél,. A kirakatitemek meg életképtelenek szerintem. Csak armor+str. A többi csak véletlen van rajta. -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #1601 üzenetére
Csak addig birizgálták a segged míg visszaszerezted az első helyet?
Még isteni szerencse hogy téged nem érdekel -
Lézerparaszt
őstag
válasz
mikromanus #1601 üzenetére
És tényleg megszorongatott egy DH ?
Kedvem támadt tank barbározni, ha esetleg meguntad a cuccodat, én szívesen elszállásolom
-
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #1599 üzenetére
Hát istenkém dwe felületes vagyok.
MOndom armor toplista.
"Armor: 10,475
world: 1 (barb: 1)
Europe: 1 (barb: 1)"Válasz egyet az aláhúzott részeken a linkelt lapon és behozza a World, Eu vagy a kasztra szűkített listát. Így megy ez minden jellemzőnél. Alternatívaként a legfelső lefelenyilas legördülő listákból válogathatsz. Ami esetleg érdekel az a Characters alatt lesz. Az armor a Stats listában van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!