Hirdetés
- Trump vagy Harris
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
válasz mcsabee #1316 üzenetére
Ez valami isteni patch!
Olyan sok apró idegesítő dolog megszűnik!
1mp lesz a rare itemek identify-je. Battle Rage-t nem kell nyomogatni 30mp-enként csak 120.
Legendary-t ha nem veszed észre, jelöli a minimapon, és egy új hangot adtak neki mikor kiesik. Végre van Über pálya. Lehet állítani nehézséget még nehezebbre, és ezzel jobb LOOT és XP lesz...Ez egy jó patch. Kivéve, hogy a WW-t még tovább buffolták...
-
mar_tin
tag
Végre gyorsabban lehet majd azonosítani a sárga cuccokat. Ha jól értem, akkor a Helles, vagy alacsonyabb szintű kraftoláshoz szükséges befőtteket is fel lehet majd hozni infernósra (10 kell 1 infernóshoz). Kraftoláshoz szükséges befőtteket már 500 -as csomagokba lehet rendezni ez is kellett már. Gem terveket is sárgán fogja jelezni kieséskor (kellett neki négy hónap ).
Összességében a wizard megint csak buffolva lett, kivéve az Energy Armort. Reméltem, hogy a Glass Cannon védelem csökkentését is visszább veszik, de ahhoz nem nyúltak. (Többi kasztot nem néztem.)A monster power viszont így nem azt hozza amit vártam. Gondolom, ha erősebbre vesszük akkor azért a drop az jobb lehet (mivel ad MF -et, és GF -et ha jól értem ami tovább mehet a 300% fölé), de 60 -as szinten már nem ad több XP -t a paragon szintekre.
-
sto1911
veterán
Followers, pets, and summoned creatures will no longer attack enemies that are in an idle state unless the player is within 10 yards of the enemy - vegre a companion nem uti meg a goblint, mig a tobbiekre varok
Skill Rune – Gloom
Changed from 65% damage reduction for 3 seconds to 35% damage reduction for 5 seconds - szerintemVault
Can now be used while under the effect of roots, including Jailer (and will break the effect) - vegre!Trail of Cinders - Reduced damage from 1500% to 300% weapon damage over 3 seconds
Additional health per monster in multiplayer games has been reduced from 75% to 70% - nerf me mooore
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
A teljesség igénye nélkül:
Battle Rage -> Duration increased from 30 seconds to 120 seconds Ehh... ennek mi értelme? De sebaj, tovább ütök nagyobbat.
Leap -> Skill Rune –> Iron Impact Now grants 100% bonus armor per enemy hit for 3 seconds Jól értem, hogy sok ellen között meglesz a "végtelen" armor buff?
Sprint -> Skill Rune –> Run Like the Wind. Proc coefficient reduced from 0.2 to 0.08 Erős volt mi?
Aztán wc nerf itt-ott, meg ww buff. Majd megszokjuk ezeket is. Még több pörgettyű lesz.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
válasz mcsabee #1348 üzenetére
Beszélni angol nemigen....
Aztán meg sasoltam volna - ha nem szóltok - hogy mi a f@sz van és mééé döglök.
Bird: A max reses cuccok még drágábbak lesznek.
mcsabee: De. [link]
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
buherka
addikt
A jó k*** anyjukat...
Nesztek DH-sok...
Skill Rune – Trail of Cinders
Reduced damage from 1500% to 300% weapon damage over 3 seconds.Miért nem vették mindjárt le egyből 0-ra.
Pedig ezzel én is szépen tudtam operálni.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
batai15
félisten
válasz mcsabee #1591 üzenetére
Nem nem a nyerészkedés. De azért szerintem mindenkinek átvillan ez az agyán hogy minvan ha tálál egy elég sokat érő cuccot...
pl 15 k magyar forintba. Mostani 70 ezres fizum melett a 15 k pl nem jönnr rosszul... De mondjuk nem erre pályázom hanem a játék élményre[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz mcsabee #2449 üzenetére
fuuuj..undorító droplopó és kizsákmányoló állat vagy..
Hányok tőled..49M? Az 10embernek elég kéne hogy legyen..
PfffAmúgy grat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz mcsabee #2899 üzenetére
Ha már megvan az item, akkro megoldható mindez armory-diabloprogress kombóval. Csak persze akkro már olyan erővel nézegethetnéd online a járékban is a változásokat
Egyébként volt ilyen őskövület oldal, csak azt hiszem legutóbb armory előtt jártam rajta. Jó volt, meg minden, de ha nem tudja beolvasni a profilodat elég nagy meló "felépíteni" minden itemet...Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Ren Hoek
veterán
válasz mcsabee #3603 üzenetére
Ebben igazad van. Ízlések és pofonok különböznek. Grafika stílusára mondjuk nekem jobban bejön a D3, bár a TL2-nek is simán jó.
Igazából nekem egyikre sincs már időm (szerencsére vagy sem) 1 héten kb 2-3 órám van játszani hétvégén... szóval jól meg kell fontoljam mit játsszak. Ez viszont azt jelenti, hogy egy 12 órás végigjátszású játék is egy hónapig tart
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mcsabee #6007 üzenetére
Trade topicban kérdezz rá. Ez a topic másról szól.
vendingo: 160MB a patch, a többi a kicsomagolás és a fájlok cseréje. Ha lassabb géped van (nem SSD), akkor fél órát is el szöszöl vele.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mcsabee #6838 üzenetére
Gem árakra elfogadható magyarázat érkezett: [link]
Én azt kérdeztem miért rossz az, ha egyre olcsóbb lesz minden?
Az a baj, hogy nem minden lesz olcsóbb, hanem az átlagos cuccok.
A szuper jó gear továbbra is irreálisan drága marad, amit az átlag emberke nem tud soha megvenni, mert keveset kap az eladó termékekért.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
vendingo
veterán
válasz mcsabee #7352 üzenetére
Ezért vettem 12 milláért vile wardot.
Már egészen olcsón is lehet találni.
A másik dolog, hogy rare cuccon nem igazán lesz 200 fölötti dex.int str... És még fenn áll az a szitu is, amikor társul mellé 200-250 vit is, igaz ez már horror áron van.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
mikromanus
veterán
Belépő és kölyökszöcske szinten talán mindegy minden. Ott esetleg elég lehet valami kis main stat-vita-allres kombó. Egy idő után viszont ha fejleszteni akarsz,akkor ezeken sokat nem nyerhetsz. Maradnak az egyéb jellemzők, amik közt az armor nagyon hasznos, a life regen pedig futottak még kategória, de vállason az is az egyik legjobb lehetőség. Ez meg mind megvan vile wardon. Emellé jön az, hogy minden statra túllépheti a vile ward a 200 statpontot. Rare itemben csak erőre (de abból több is lehet mind a wardon).
Amúgy rare itemeken nem lehet két stat jellegű azonos "tartalmú" kombó? Csak mert nem nagyon látok határ fölötti rollokat amit a mainstat affix + mainstatés vit együttes affix adhat pl. Vagy van ilyen is, csak legendaryra áll rá a szemem?Edit: nekem nem kell. Drága és nagyon sok extrát kellene adnia, hogy váltsak. Meg hülyén néz ki. Ja, és nincs rá pénzem se...
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
vendingo
veterán
válasz mcsabee #7355 üzenetére
Mint említettem az enyém 12 milla volt.
Drága cuccot nem úgy érdemes venni, hogy meglátom és megveszem, hanem kivárok egy jó ajánlatra és azt veszem meg.
Pl.: én nemsokára cserélni szeretném az enyém, és ettől jobbak szintén csak vile w.-ból vannak, de az már más súlycsoport.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
mar_tin
tag
válasz mcsabee #7355 üzenetére
Szerintem kevesen vesznek 190-200 alatti main statost. Ráadásul én olyat nézek amin 90 vagy több vita van. Azok meg már 90 milla körül vannak. Igazán jók meg a csillagos ég. Ma linkeltek egyet a trade chat -en 260 körüli int, 180 vita -al. 800m bid 1 Milliárd buyout -al. Írtam is neki, hogy annyi lóvéja senkinek sincsen. (Legalábbis olyannak nincs aki csak játékkal szerezte.)
-
mikromanus
veterán
válasz mcsabee #7357 üzenetére
Armorosban is van versenyképes rare darab, csak sokkal ritkább. Ezt a legendaryt is kicsit túltápolták.
A hozzáállásod meg enyhén szólva "fura". Olyan mintha azt mondanád: A póló sokkal költséghatékonyabb katonai öltözet a golyóálló mellénynél. Kivéve ha eltalálnak.Na gratula. Armor és regen nélkül olcsóbb? Tééényeeeeg?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mar_tin
tag
válasz mcsabee #7360 üzenetére
Már költöttem egybe 85 milliót a jelenlegi source -ra. Most már ott vagyok, hogy csak a legfullosabb cuccokat veszem meg (mással nem igazán tudok fejlődni), szépen összevárom míg meglesz rá a lóvé. Türelmes ember vagyok. Jelenleg tervbe van egy Vile Ward, egy Zuna cipő all reses. Erre szánok 200-300 milliót kb. Most meg csak 60 körül van. Éves tervnek jó lesz, főleg, ha így megy az AH mint most. (Sehogy.)
Nem életbevágó amúgy se. Wizardal, mp5 megy, 6 millióból összerakott barbárral meg mp4. -
userxy
őstag
válasz mcsabee #7360 üzenetére
Van egy szint ami után csak ilyenekkel tudod fejleszteni a karaktered.
Ha neked még az 1-5m cucc is upgradet jelent akkor te még itt nem tartassz. De majd egyszer te is elérsz arra a szintre, hogy jelentős növekedést akarsz elérni akkor nem 5 millás shoulder vagy ring vagy akármi kell hanem 50-60-100m.
A top cuccok árai sose lesznek olcsók.
-
mikromanus
veterán
válasz mcsabee #7364 üzenetére
Sholudersen lehet stat és allres. Ez az alap. Ez önmagában olcsó, mert rengeteg van belőle. Maxos vagy max közelis statos ott is egyre drágább egyre kisebb haszonnal. Valós javulást a meglévő lehetőségek közül az armor hozhat és a life regen is jó. Mindegy, hogy ezt legendaryn szerzed meg vagy raren. Te nem érted. Papírkarival jó nyomulni, csak ne menj láng közelébe.
-
userxy
őstag
válasz mcsabee #7371 üzenetére
Mindeki érti az álláspontodat. neked nem ér annyit mint amibe kerül.
Viszont amit te érts meg az az, hogyha már nincs hova fejleszteni 1-5-10 millás cuccokbol és az a kicsi hiányzik akkor jön szóba az, hogy cserélni kell 50 millásra.
Hacsak minden cuccodon 200 armort lespórolsz az minusz 1500 armor körül van. Az úgy már jelentős.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Jó, hogy dexesnél van ilyen.
Intes fronton a rare a vw árához van igazítva...sajna. Múlhéten nekem is azt javasolták, hogy nézzek szét rare szekcióba...de eléggé felesleges mutatvány volt. Nacit tudtam cserélni, de vállas már nem ment, mondjuk nekem az armor/liferegen pont jó és szerencsére ez nem jár plusz golddal.
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
Ha nem kell nem veszed. De még olcsó is. Legalábbis viszonylag... ha nem akarsz irerális magas armor értéket. Nem lesz papír csak könnyebben hal a karid ha nincs semmi armoros cucca. Ez épp DH-nak lehet mindegy, mert ha elkapják akkor mindenképp véres folt lesz belőle a talajon, de azért van némi kényelmi értéke az armornak...
A regen meg vagy van vagy nincs. Azért én pluszban nem fizetek.edit: a fentiek az affixre/jellemzőre és nem a VW-re vonatkoztak.
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
Amekkora armor nerfet kapott a monk úgy igenis sztem megéri... nekem pl +400 armort jelentene amit kinéztem +130dex +10vit(ez mondjuk nem sok) emellé ami kell az a magas allrez rare-ben som olcsóbbak az ilyen cuccok, akkor már nem mindegy Ahban amit láttam még emberi de így is magas áron az adna +3k lifeot 1300dmg-et és 0,4% defet amúgy meg drop kérdése... 1 héttel ezelőttig turkálós cuccokban szaladgáltam képtelen voltam eladni és venni bármit 500k felett... (ugye 650óra set/jó legend nélkül)
bejött a malac 4 nap alatt esett 200M-értékben cucc és megvan egy mp5-ös kari... 1.05-előtt act3ban csak szenvedtem (3 fakereszt/elit) lényeg hogy esett cucc felöltöztem és ennyi gondolom jön majd az északi szél és elfújja ezt a szériát másnak így megint nem fog nekem esni semmi másnak meg rogyásig... ez van kibekkeltem majdnem fél évet úgy hogy semmi nem volt. Lehet hogy ma este neked esik egy 100M-s cucc és akkor már nem lesz drága a vile ward. -
userxy
őstag
válasz mcsabee #7376 üzenetére
Eddig is értettem szerintem.
Amiről te beszél rare shoulder az buyouttal 8-10m.
Ugyanilyen Vile Ward Biddel kb 15m-ért meglehet venni.
edit: Gearelés és olcsóság szempontjából szerintem kifizetődöbb egy magas main statos allreses shouldert venni. Mert a magas vitás chestek és legsek sokkal olcsóbbak.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz mcsabee #7376 üzenetére
Utoljára én is: Az AZONOS jellemzős rare és vile Ward közti ár eltérés lehet tényleg nem éri meg. A magas értékű main-vita-allres kombós rare és legend összehasonlításban is drágább a legend és lehet az sem éri meg (egyáltalán van ilyen armormentesen?). Felesleges viszont összehasonlítani egy itemet egy másikkal ami ugyanaz, de van még felette egy vagy két magas számértékű és használható jellemző. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy egy magas dex értékű allres nélküli shoulders olcsóbb mint egy allreses és az all res nem éri meg a felárat. Lehet igaz neked ez, de szarabb is az allres mentes item. Függetlenül attól, hogy neked elég egy vagy max két stat jellemző egy itemen. A szar az olcsó. Ez van. Ennyi és "." (pont)
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz mcsabee #10305 üzenetére
Igazából arra gondoltam, csak lehet, hogy nyersen fogalmaztam, hogy ezeknek a videóknak a nagy részében kb semmi érdemi információ nem hangzik el, csak annyi, hogy "látjátok sikerült megvennem ezt a 20milliós övet 120k goldért".
Azt gondolom, hogy a "trükk" az egész "budget build" témakörben annyi, hogy ki kell fogni néhány jó vételt.
(és így a budget karakter már nem is annyira budget karakter, csak szimplán jó vételek vannak rajta)Persze, ha valaki végképp nem ismer egy kasztot és arra kíváncsi, hogy adott buildhez kb milyen tárgyak szükségesek, az oké. Viszont egy folyamatosan mozgó aukciósházban képtelenség egy ilyen videóhoz igazodni.
radi8tor1
Már elfelejtettem, hogy ki kezdte a témát, viszont az illető 1millás saját max bidre gondolt, nem az akkori 1M körüli állására a licitnek.
Ebben az esetben pedig pontosan 1M+5% az összeg, akár mi is történt az előző licitlépcsőkkel.
Ahogy Andrish is írta picit később, hogy, ha netán valaki másnak 1milliót ér a cucc, de látja, hogy már több van rajta(ami ugye lehet akár +5 arany is) akkor van rá esély, hogy nem licitál tovább.Andrish
Ez az extrém le nem ugró baromi jó[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz mcsabee #11172 üzenetére
Kösz srácok
Monkkal 592 órát játszottam.Ebből sokáig pajzsos Monk voltam (óriási hiba volt...), de aztán megjött az eszem, és váltottam 1.4 patch végén 2h Monkra
A gear kérdése csak a dropon múlik.Ha nagyobb szerencsém lett volna (így sem panaszkodok ) akkor előbb meglett volna ez a szint.Én mindenemet a játékból szereztem, aranyért.Ami jött drop, eladtam.
A gear ami rajtam van az 285 millió.Azt hozzá kell tennem, hogy az akkori árszabáson én nem jó áron vettem a tárgyakat, hanem még annál is olcsóbban.Ezt pl D1Rect bizonyítani is tudja Ha normál áron veszem a cuccaimat, akkor ez a gear nem 285 millió, hanem minimum 360 millióba került volna.
Persze mire ide eljutott a gear, sok item csere zajlott le.Sajnos nem mindig jöttem ki plusszal a cserélgetésekből.
Mire összejött ez a gear az item csereberékkel együtt, na az mennyibe fájt, azt nem tudom, de talán jobb is[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
válasz mcsabee #11760 üzenetére
Az!! Végén már ott tartottam,hogy kitettem 200milla BID-re,még az sem érkezett rá.Közben elvitték a Fire Walkerst így kénytelen voltam felvenni.Mondom,ha nem kell akkor megnyalhatják a balherém jó lesz az nekem is.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
kornel76
aktív tag
válasz mcsabee #11755 üzenetére
A kommentekben le is trollozták, sőt az aláírása is Troll visszafelé .Sajnos fake bár valami hasonló lehet h lesz,de nem hiszem h 1.06-ban ekkora újítás lesz (ne legyen igazam) .
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest