Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Köszönöm a tanácsokat!
Sajnos sok újat nem mondtatok nekem. Én is ezeket gondoltam cserélni. Csak itt már előjön az hogy nem sokat nyerek a dolgon. Az nem éri meg hogy ráköltök valamire 5 millát és cserébe kapok 2k sebzést.Reménykedtem benne hogy van valami ajánlott tárgy ami sokat dobna a karin viszonylag olcsón. Mint pl az Andariel sisak.
A mellvértet pedig eladtam jópénzért RMAH-ban.

-
persil
nagyúr
Rohadtul nem ez volt a mondandóm lényege, de mindegy...
Sőt nem is tudom, hogy ezt az egész baromságot honnan szedted...Nem mellesleg a játék 16 és 18as karikával jelent meg, szóval a 6-10 évesekkel mellélőttél.
Az életkor meg különben sem jelent semmit, nem tudom ez, hogy jön ide. Bármelyik 6 éves lehet nálad, nálam, bárkinél jobb, ha annyi ideje van játszani.Szóval gondold át, amiket nekem címzel

-
radi8tor
MODERÁTOR
Igen tudod használni úgy. Bármelyik karakter törölhető, elölről kezdhető.
Ennek az alapja a bizalom, mert a kollégád bármikor visszakövetelheti a játékot saját magának blizzardtól, mert az ő nevén van.Bár a saját accountot nem értem, hogy értetted. Mindig az ő nevén marad a játék. BattleTag-et tudsz cserélni (az lehet a te általad választott név).
-
Nunder
őstag
Keresgéltem a fórumban, de nem nagyon leltem választ.
A kérdésem annyi lenne, hogy ha kollégám rendelkezik egy dobozos verzióval, amivel játszott keveset, a BNet account-ja még él és virul, akkor ha én megvenném tőle a játékot, tudnám-e használni teljes mértékben nulláról kezdve a saját accountommal?
-
Agro
senior tag
L2-ben is és más PvP játékban is fix statos itemek vannak amiknek bizonyos tulajdonságait lehet boostolni idő és gold ráfordítással ezzel tudod erősebbé tenni a karaktered.
PvP-nek addig semmi értelme amig nincs melette egy bizonyos foku kontroll. D2-ben is azért nem volt értelme a pvp-nek mert orbitális különbségek alakultak ki a karakterek közt.
-
persil
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
A legtutibb az lenne, ha mindenki "csupaszon" kezdené a pvp részét a játéknak és pvp harcokban elért sikerekért valamiféle külön fizetőeszközt kapna, amiből megvásárolható a pvp gear.(amiből persze egyre több pénzért ugyanúgy lenne jobb)
Így, aki megküzd a maga "500M-ás" gear-jéért az érezhetné az előnyét a gyengébb játékosokkal szemben, viszont mindenkinek ugyanannyi joga/lehetősége lenne fejleszteni a karaktert.
Aki meg jobb játékos nálam, az picsázzon is el, ezen továbbra sem lehetne rinyálni.
(meg persze néhány skill is működhetne máshogy, bár szerintem ez borítékolható)
-
McCsaplak
tag
Üdv!
Tegnapi napon kiesett életem első szett-iteme, viszont az örömbe üröm vegyült.
Ez esett, de str vit-es rollal.
Ha jól tudom, akkor ezt már 1.04-ben javították, hogy csak kaszt specifikus szet cuccok eshetnek. Ezek szerint a lehető legszarabb roll-t fogtam ki, vagy ez bug? A dologhoz hozzátartozik, hogy monk karim van. Egy deka dex nincs a cuccon, így elég useless... -
kokov
tag
De fix statokkal meg mitől pvp? Pont a statkülönbség a lényeg nem? Most arra vagy kiváncsi, hogy kinek erősebb a karaktere vagy arra, hogy kinek van többgombos egere?
Ha van a wizemen +30% mov speed amennyi sima liba lehet és nyomok egy teleportot meg elkezdek szaladni mire kapcsol a tag már kifutottam a képernyőről és be se tud rántani
á nem jó ez sehogyse. Ez vagy ilyen vánhites kezdőmészárlás lesz, mint a kettőben vagy senkit nem fog nagyon izgatni... ott indul, hogy akinek gyengébb a gépe és kisebb felbontáson játszik már rajta is van a hosszú cicin, mert én még látom fullHD-ben, de ő már nem lát a saját képernyőjén meg az egér meg a többi... hol itt az ügyesség? 
-
Agro
senior tag
válasz
mpierre
üzenetére
Ezért írtam a pvp geart fix statokkal.
Pl ha egy DH gyorsabban akar futni akkor csak olyan csizmát tudna hordani amiben jóval kisebb a védelme vagy a dodge, akkor hiába fürge lába ha egy weapon throw eltalálja vagy a barbár tank magához rántja és rányom egy olyan skillt ami mondjuk 1 secre eszméletlenné teszi akkor a végén a barbár mosolyog.
-
warcat
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
[link]Itt a topic címe vannak screenshotok is,még nem volt válasz,hogy bug -e
Vettem olcsón egy elárazott strengthes litany gyűrűt de szerintem meghirdetem,valószínű ezek is 5,5 critesek lesznek ha nem csak bug.
-
Agro
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem PvP-ben ezek máshogy fognak működni vagy lesz reuse ezért is írtam, hogy örülnék olyan skilleknek amiket csak pvp-ben lehet használni. Mivel a kasztok jelenlegi skillje tömegmészárlásra vannak kitalálva és arányaiban sokkal kevesebb a single target skill.
Egyébként más MMO-kban is ahol van pvp minden kasztnak van egy olyan skillje ami valamilyen előnyhöz juttaja a többihez képest. DH-nak van vault, de monknak ha jól tudom van egy skillje ami a targethez teleportálja azonnal. Wizárdnak ott a teleport, Barbár magához tudja rántani az ellent.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha valaki szerint szar, akkor nem kell PvP-zni ennyi. Nem kötelező.
Az már más tészta, ha van aki szeretne PvP-zni és 500M-t költött magára, akkor igenis szembe szállhasson mindenkivel.Durva példa: egy afrikai boxolónak is ugyanannyi joga van játszani, mint egy jól fizetett amerikainak.
-
mpierre
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
PvP-nek nem látom értelmét. A gondot korrektül megfogalmaztad és ugyanez volt D2 LOD 1.09 esetében is. (Lvl 43 barbot one hiteltem a 79 szintű barbival. Semmi értelme nem volt. A haver előtte kapott 60 másodpercet, hogy a hátamat szabja a legjobb fegyójával. Addig rá se néztem.)
Agro: Ügyességnek? Egy tankkal kergethetem a fürgelábú dh-t. Leapelhetek rá is akár, mivel nem olyan a játék mehája mint a D2-ben, simán túléli. Körberohangál 2× és közben leszedi a hp-m. Ügysség az van benne....
-
kokov
tag
Uhh, köszi, pont amut néztem tegnap.
Ezek az itemes lenyúlások... Nem túl hihető, hogy ezt csak így lehet megoldani technikailag. Úgy értem, hogy oké frissítsenek, persze, tök jó, na de ne így egyenként, mert így az az érzésem támad, hogy inkább cél az AH pörgetése, mint a játék jobbátétele. Nyilván ki kell valahogy csalni a piacra azt a goldot ami százmilliószám csücsül egyes emberek inventoryjában és ezt csak úgy lehet, ha jobb cuccot dobsz be a piacra annál, mint amit hordanak, de hogy ezt miért nem lehet egyszerre minden cuccra meglépni azt nem értem. Ti értitek?
Így mindenki ugyanazt akarja lecserélni egyszerre, ami miatt az ár a túlkínálat miatt óriásit zuhan a régi maximumon, mert ott mindenki eladni akar és a hatalmas kereslet miatt óriásit nő az új maximumon, mert mindenki olyat akar. Ha egyszerre lenne új, jobb cucc mindenből, akkor ez sokkal szebben eloszlana, mert azért arra nagyon kevés embernek van elég goldja, hogy mindent cseréljen egyszerre topra. Ha meg vásárol goldot a cél érdekében az a Blizznek meg csak jó, szóval nem értem, hogy ezt miért így csinálják, hogy most éppen gyűrű meg amu, de csak miután már az 1100DPS körüli full statos legendeken akkorát buktak emberek, mint a Rottenbiller, most például ezt a kettőt legalább miért nem lehetett összevárni? -
Agro
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
PvP-ben nem a gearnek kéne számítania hanem az ügyességnek.
Tegyük fel vagy te random becsatlakozol egy pvp meccsre néhány cimboráddal. Van egy brigád aki 2 skillt spammel közben sörözik meg cigizik, de olyan gearje van, hogy bokád lefosod már akkor is ha rád néz... lehetsz te akármilyen jó játékos lehetsz akármilyen jó taktikus, lehet akármilyen jól összeszokott csapatod az büdös isten, hogy nem fogjátok őket leverni. vajon mennyire lesz kedved pvp-zni? A farm része az gearre épül és ez rendben is van, mert a gép ellen küzdesz aminek gyakorlatilag még Ai sincs a lényeknek, mert buták mint a tök. Egy játékos játékos elleni küzdelem értelmetlenné válik ha az a nyertes aki több tököt hentelt le.
-
Sirandrish
legenda
válasz
radi8tor
üzenetére
Az éremnek két oldala van.
Egyfelől annak nincs értelme hogy veszek egy geart 500M-ért és ugyanolyan karival indulok PvP-n mint aki csak 3M-et költött..
Másfelől viszont aki csak 3M-et költött a gearjére az meg se tudja majd karcolni azt aki esetleg ténylegesen több 100M-et..Egy a lényeg...a PvP szar és kész

-
Agro
senior tag
Nem is szeretném, hogy teljesen mass pvp jellegü legyen mint az l2, ahhoz valóban elengedhetetlen a healer/buffer/debuffer/tank/dd felállás. De pl olyat eltudnék képzelni, hogy, 10 v 10 TvT vagy 20-an egy arénában mindenki üt mindenkit.
Én még esküszöm annak is örülnék, ha kapnának a karik új skilleket amiket csak pvp-ben lehet használni. Itemek tekintetében is csak úgy tudnám elképzelni, ha fix statos pvp itemek lennének amit csak úgy tudsz megszerezni, hogy pvp pontot vagy coint vagy valami más értéket gyüjtesz és az AH-ban egy külön menüben tudnád őket megvásárolni. Így balanceos maradna valamennyire.
-
Dadan01
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Azt nem írta, hogy 5 valorral nyomta vagy sem.
-
mikromanus
veterán
válasz
Dadan01
üzenetére
Akkor ezt valaki benyalta. Ötször zsinórban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#2562) warcat
Tegnap én is olvastam valahol ilyesmit, de elég fake-bullshit-parasztvakítás szaga volt az egésznek. Meg nem is terjedt el az interneten mint a pestis és nem is volt kép se ilyen itemről. Pedig a Photoshop csodákra képes...
-
RockHaRD
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
az viszont nem túl barátságos, h ötödjére öltem meg az act1-es keywardent mlvl5-ön, és nem dobta a kulcsot...

-
warcat
veterán
Érdekes info ami talán nem volt még,és perpill nem tudni,hogy bug vagy így lesz -e,de amíg nem tisztázódik ne vegyetek top end bizsut:
63as affixek megjelentek az ékszereken ez annyit jelent,hogy :amun a max crit chance már 10%, a max critdam +100%
Gyűrűn ez 5,5 % crit és 50% critdamage
Magic find 18 ról 20 ra stb -
kokov
tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Gondolom ebben a felállásban vagy mindent elrontanak vele, vagy kb. senkit nem fog érdekelni, de akkor meg minek dolgoznak vele? Kár az időért nem?
Inkább a charmokat hoznák vissza legalább a passzív skillekre, azokat legalább mindenki ismeri az előző részből és adnának egy kis teret végre. Most egy képernyőre le lehet írni hogy lesz a legütősebb egy kari a patch után, ezt az első fan oldal meg is teszi, mindenki megkuksizza, jól felmegy a vonatkozó itemek ára aztán szevasz. Kezdődik az online kereskedés, így még azelőtt ég ki egy módosítás mielőtt játszani kezdtek volna a játékkal a playerek. Marha nehéz így frissen tartani egy játékot. Saját magukkal tolnak ki. Jó mondjuk ilyen bevételek után lehet pont lexarják, de ha csak a profitra mennek akkor meg hagyják így ahogy van és ne azzal vakítsanak, hogy az xy patch-ben mi lesz, hanem azzal, hogy Diablo 4 coming soon és jöjjön évente, mint a COD. Így is lehet, de ez, ami most megy mindkettőnél rosszabb szerintem.
Lehet, hogy én vagyok türelmetlen, de lassan már jöhetne egy épkézláb kieg.(#2559) Agro
Ahogy írod a szerveren múlt. Nem azon, hogy ki mennyit játszott, így teljesen meddő lenne bármilyen vita amellett, hogy off is. Örülök, hogy tetszett. Szerintem sem volt rossz gém. A gépigényért meg külön grat járt neki.
-
Agro
senior tag
Nem sokat L2-ztel ahogy olvasom

Nem tud nekem senki olyan pvp-t mutatni mas mmo-ban mint amilyen pvp-ket en megeltem 1-2 privat szerveren. Offin meg meg brutalabbakat. Ha egy szerver jol volt balanceolva es a reuse is rendesen be volt love a potikon akkor csak azon mult a pvp kimenetele, hogy mennyire vagy ugyes (persze sokat szamitott az is h 1v1ben milyen kaszt ellen kuzdesz es annak milyen a gearje, de L2ben mindig a mass PvPk voltak izgalmasak. Nem egyszer volt szerencsem 100v100 as siegekben. Na ha egy L2 szintjet akar egy picit is megfogja kozeliteni a diablo pvp rendszere akkor izgatni fog a dolog, de ha annyiban kimerul, hogy lesz egy 4v4 arena akkor meg vicc kategoriaba se sorolnam. En eventekhez kotnem diabloban a pvp-t. Pl Last man standing, fortress siege, king of the hill, capture the flag, vagy boss fightok.
-
MCGaiwer
addikt
mindenki egyedül szeret játszani vagy mi?

-
vhunor
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Teleteleteleteleyouaredead. Ez biztos nem lesz, mert nincs Enigma
.radi8tor1: liferegen cuccokra fel
. Arra tök kíváncsi vagyok, hogy pl. egy Sirandrish-félén felszerelt tank barbárt, tank passzívokkal és esetleg még aktívokkal is meddig és mivel kell majd kalapálni, hogy eldőljön. -
Edge
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Engem igen

d2-ben is szerettem
utubon van pár video pvp-ről kb milyen lesz
ugyan ez kevés infó még de nekem tetszik mindenki viszi magával amije van és kb mindent bele
Itt is gondolom egy fül lesz a "jutalom".
-
RockHaRD
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
bocs elírtam. a plan 2m
-
RockHaRD
addikt
szemét ez a PTR

az oké, hogy hetente egyszer lehet áthozni a karaktert...
most telt le az egy hét, legutóbb elpocsékoltam, erre mondom;most megpróbálom, mert úgyis van 8 millám, így tudok majd csinálni minimum 4 gyűrűt... AHA
lóf.szt
2 nappal ezelőtti karaktert hozott át, amin még csak 2 milla van

-
kokov
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
A dióról beszélek. Ez a dió topic nem? Másfél hsz-ben kitértem az L2-re látókörszélesítő jelleggel, ezért kár volt leoffolni. Picit lehetnél rugalmasabb.
Nem akarnak amúgy kockát, amiben itemeket lehetne összegyúrni? Nekem az bejött az előző részben. Az lenne csak a fincsi, ha különböző legend cuccok statját egymásra lehetne pakolni.
Kéne valami extra ebbe a játékba, mert a gyártás része full béna. Nem egy ember mondta, hogy a kovácsot egyáltalán nem is használja és mégis fullos a karaktere. Még a gemeket is AH-ban veszik egy csomóan. No meg mi van a charmokkal? Mindenki üres inventoryval farmol, annak se maradt sok jelentősége azon túl, hogy egy szemetesláda... passzív skilleket hogy lehet moddolni, ha charmokkal nem? Kevéske ez az alapverzió a sokadik patch után is. Picit izé... khm... lehetne benne több ha már ekkorát kaszáltak vele, hogy minden létező rekordbevételt megdöntött.
Nem fikázom, csak ilyen egyenkarikkal mit akarnak pvp-t? Nem lesz az soványka? -
Kicsimix
őstag

Na igen : ) Ez itt már valószínű máshogy lesz... Vagyis remélem

Egyébként simán eltudnák képzelni pl egy olyan megoldást mondjuk ,hogy PvP-ben a HP kapna egy 50x-es szorzót (az mondjuk 50e ből 2,5m) illetve ha kell akkor maximalizálnák valamennyiben... Elég szép kis taktikás küzdelmek alakulhatnának ki...
-
kokov
tag
igen-igen. most, hogy mondod tényleg. Olyan régen volt, hogy már totál elfelejtettem a neveket, próbáltam felidézni kinél mit lehetett beváltani, de semmi, a nevek totál eltűntek.
Szerintem L2-ben a legnagyobb királyság a kiülős piac volt, mert a zsúfolt város látványa, ahogy éreztette, hogy mindenki egyszerre online adott egy sajátos érzést a gémnek no meg nem volt nagy kihívás összehozni egy ütős csapatot, ránézésre látszott ki az, aki ér is valamit és volt szero ahol csak magyarok voltak. Itt a dio-ban bazira körülményes, ha nem ismered az embereket személyesen, hogy éppen pont azzal az emberrel tegyen össze négyes csapatba, éppen el is fogadja a jelölésed, hogy ismerősök legyenek, tudjon angolul vagy magyarul és éppen online legyen, amikor neked is jó stb. stb. stb. szóval ha igazán szivatós küldiket akarnak, akkor arra alkalmas random összeismerkedett csapatból nem sok lesz. Szerintem tömegével menekülnek solo-ban farmolgatásba és egy pillanat alatt kihal minden, de ne legyen igazam. -
kokov
tag
válasz
Kicsimix
üzenetére
Lineage-ben úgy volt megoldva, hogy volt még egy sárga csík az élet fölött, nevezzük armor-nak már nem emléxem hogy nevezték el és először azt verte le az ellen és csak utána fogyott az életed, ráadásul ha figyelted a szerveren a ciklust, akkor a vonatkozó héten beválthattál drop-ot olyan potira ami ezt az armort töltötte, így ha volt nálad ezer ilyen poti amiről egy rakás kezdő nem is tudta, hogy egyáltalán létezik, akkor gyakorlatilag nem tudtak megölni még nálad erősebb karik sem, így vagy kinyírtál bárkit vagy nála is volt ilyen poti és 10 perc után megbeszéltétek, hogy akkor ezt most hagyjuk, inkább nyírjunk ki másokat, de kb. arról szólt, hogy kinél van több poti és emiatt kvázi csak a kezdők hullottak, mindenki őket nyírta ki

Ha volt nálad 100db, akkor már simán blöffölhettél, hogy "te figyelj, még 1423db poti van nálam és elég csírán vered le rólam darabját látom te is töltöd magad, így ha azt veszem, hogy amíg küzdünk kilépni sem tudunk, akkor most rákérdeznék, hogy biztos hogy akarod te ezt a fight-ot?" Ha nem is vette be azonnal kb. 20 poti múlva már ő mondta, hogy oké, akkor legyen béke és utána a csóri kezdő akinél egy darab ilyen poti nem volt kezdett rendszeresen feküdni. Aztán ahogy néptelenedett el a szerver a folyamatos pk-tól már tudtuk ki a könnyű préda, így számára pokol lett a gém a szerveren, így akárhogy is lesz, biztos hogy lesz valami, amit ha tudsz akkor sima liba, ha nem tudod akkor meg szívsz. Minden játékban így megy ez. Nincs kivétel. Ha bármi előnyöd van egy pk-ból, akkor a vesztesnek tuti hogy hátránya van, hiszen hozzád méri magát. Ha semmi jelentősége, akkor meg minek... -
Kicsimix
őstag
Egyszer stonforte-on publicban mentünk egy barbárral + monk + wiz és dh... Kb 10x elhullottunk és visszamentünk míg ő csak állt egyhelyben (lehet elment kajálni vagy nemtudom
és rajta volt egy elite pack plusz csomó fehér.. Miután ő is elhullott kiléptünk a játékból..Ez még az 1.0.2 es patch-nél volt...
-
MCGaiwer
addikt
valaki jó dps-el rendelkező DH vagy WZ csatlakozni pár act3 runhoz?
-
persil
nagyúr
válasz
Kicsimix
üzenetére
"Némelyik mob így is tud akkorát rádverni ,hogy leszalad az életed fele.."
Persze, mivel némelyiknek 170-200 ezres sebzése van.
Ütésálló barbárról meg nem tudok nyilatkozni, lévén monkkal és melee wizarddal tudtam le inf. diablot.
Azokat meg mindennek hívhatjuk csak ütésállónak nem
-
mikromanus
veterán
válasz
Kicsimix
üzenetére
Valahol mintha ilyen 4 vs 4 pvp meccseket emlegettek volna. Ha meg időkorlátos, akkor vagy addig megy amíg minden ellen elhullik, vagy valami pontozás lesz sikeres "semlegesítésért" és feltámadnak az áldozatok.
Ha csapat vs csapat lesz, akkor előreküldjük Kennyt a többiek meg bosszút állnak érte? Mondjuk akkor lehet ezért se játszanék. Amennyire elragadó természet vagyok midnenki Kennynek szólítana
edit: pár tucat hiba javítva. Azt hiszem kellene egy kávé

-
vendingo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én még gameplayt se láttam a WOW-ról, lövésem sincs hozzá.
Annyit tudok a WOW-ról, mint amennyi volt egyszer egy south park epizodba.
-
Kicsimix
őstag
Némelyik mob így is tud akkorát rádverni ,hogy leszalad az életed fele.. (Oké tudom vannak ütés álló barbárok) de azért vannak más kasztok is.. Egy jól kidolgozott karakter sokkal erősebben sebez mint pl egy ilyen mob... De majd megoldják biztosan...
Ha jól tudom 15 percesek lesznek.Nem számítok pár másodperces meccsekre .. Ahhoz képest fura lenne elhullani egyből..
mod;
Egyébként ha még így is van ("máris csak 25 ezret sebeztél bele.") akkor is pár sec lennél valakinek ha még egy potit is elnyomsz....
-
persil
nagyúr
válasz
Kicsimix
üzenetére
Igen, de a szörnyeknek nincs armorja.
Ha sebzel bele 100 ezret, akkor 100 ezret sebződik. Ha egy player-be sebzel 100 ezret, és neki van amorból meg resist-ből mondjuk összesen 75% reduction-je, akkor máris csak 25 ezret sebeztél bele.Ki lesz ez találva szerintem, nem lesz gond. Amúgy meg igazából jól is hangzik egy pörgősebb pvp, ahol pár sec alatt ki lehet vérezni.
Nincs is annál szánalmasabb némelyik mmorpg-ben, amikor két hasonló kaliberű játékos fél óráig csépeli egymást és egy potion spamfest az egész.
Én remélem is, hogy ilyen western stílusú lesz a pvp. Nem figyelsz, kapsz egyet és kész. Izgibb, pörgősebb lenne. -
Kicsimix
őstag
PvP-ben szerintem biztos nem fog működni, hogy 1:1 -ben egymásnak eresszék az usereket és mindekit a saját drága cuccainak összes előnyével... Majd ott lesznek szép kis nerfek szerintem. Ugye egy sima karakter hp-ja csak 30-50k között van általában na most elég fura lenne ha rálőnél valakire és 2-3 másodperc alatt feküdne a 100k-s dps-ed től.. Ugye tudjuk egy mobnak több százezer hp-ja van.. De nem találgatok inkább ... Nem tudom ,hogy oldják meg... Lehet a dps kap egy 90% -os nerfet ,hogy igazodjon az élethez : )
-
mikromanus
veterán
Tankszerkóban Act 2 muris volt. SZép kis csonti tömegek gyűltek néha egy-egy árnyékos sarokban. Olyan jól esett beleleapelni a közepébe és 1-2 revenget nyomni. A csontok csak úgy repkedtek. Két sarokkal odébb még potyogtak mindenfele. Szerintem olyan 4-- 5 ös MP-en már ismét mulattatóak lehetnek

-
Agro
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Én is nagyon várom már... Act 1-ben akarok megint aprítani... Az nagyon lazulós. Act2-ben unalmas már nekem mert 1 hónapig csak ott toltam
-
vendingo
veterán
válasz
Attila#2150
üzenetére
Már 1000x-r leírtad minden topicba... 30K goldot d3-ba kb
10 perc5 perc összeszedni. -
-
drk88
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
azaz immortal kezes üt a legjobban azt a szégyen rollt XD
-
Agro
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Én mostanában a cluster arrowal szoktam villogni

304% dmg becsapódáskor és 100% dmg a kihulló gránátokból. Tegnap Act3-ban egy champ pack 3 hit volt. Mind 2 cluster arrow meg a Fan of knifes is becritelt 10 yardról és szerintem max közeli damon criteltek, mert a 2 cluster arrow egyenként 650k és 700k-t produkált a kis gránátok sebzését már nem is láttam. A FoK-ból meg beszoptak további 350k-t. Ilyenkor tudok nagyon örülni ha nem veszem észre, hogy reflectes pakkal izomkodok. Olyankor általában a második Cluster Arrow elhozza az én végzetem is

Akt2-ben már cluster arrow se kell, Multishottal buldózerként lehet haladni
-
mikromanus
veterán
Act 3-on nem tudom mennyi DPS illendő egy elit pakkra és menniy másodperc, de ha "örökyeti" módban vagyok, akkro elvagyok néha az elitekkel. Ha meg Überyeti (insane rúna) módban, akkor kb lazán lecsapom az első elitet, bekötöm a cipőfűzőm, lecsapom a második tagot, iszok egy sört, lecsapom a maradékot és még marad a yeti időből egy pici. Gyanítom az extradam verziós rúna nélkül se "sok" idő a lecsapás, csak ott nem 2-3 csapástól halnak (vagy nem 4-5 csapástól). A 300-320k DPS picit látványosabb azért mint a 150-170k. Főként ha reflectes az ellen
-
Agro
senior tag
ha 50k a dps-ed az 50k damage per second nem pedig a damage-ed. Ebbe már bele van számolva a main stat bonus, az AS, a CHC, a CHD, az ékeszereken és a fegyódon lévő minimum és maximum damage. Ha 100k-s átlag sebzés másodpercenként (avagy dps) nem 5-6 másodpercig tart egy elit pakk act 2-ben, hanem kb 2 sec (nekem legalábbis annyi 96k-s dps-el), mivel a dps az csak az alap sebzésed mutatja abba nincs bele számítva az aktív skill adta bónus csak a passzív.
-
Dadan01
senior tag
-
Pekkk
aktív tag
Jó lesz ez a Hellfire Ring, de szerintem nerfelni fogják: [link]
-
Rayner
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Pontos képletet nem tudok arra hogy mennyi dmg megy ki, annyit tudok hogy egy elitpakk let tud menni 5-6mp alatt ha beleállok a közepébe (act2) act3 olyan 10-15mp
-
mikromanus
veterán
Hm.. Ez most csicskán, vagy saját karin csináltad? Gyanítom saját karin. Azokat a damokat honnan veszed? Csak mert az infóknál mindenütt DPS-ek röpködnek. Abban meg már benne van az AS is (Meg a chc és chd is, meg ha a karakterinfonál nézed, akkro a main stat és a skillek is amik aktívak). Tehát ha van 50k Damage Per Secondod, akkor egy másodperc alatt átlag 50k sebzést viszel be ha folyamatosan gyepálsz

-
Rayner
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Ilyet én is eljátszottam 3 napja.
11k biddel az egyik 20k BO a másik fegyó.
1. spear 789dps + 330dex+11as+1400life/kill+socket
2. sword 820dps +307dex+5as+800loh
21k alap (27k buffolva) dmg-ről 39k alap (50k buffolva) dmg-re nőttem mindez 2.05 as mellett, így 100k dmg/sec-et tudok kitolni... ami hatékonyságban iszonyat durva lett
nem kell ide több millás cucc, csak sokan nem is figyelik, hogy ha nem a chd+loh+socket+mainstat-ra keresnek akkor bizony fillérekért van cucc.
azért jó érzés volt ingyen kapni 400+dexet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

á nem jó ez sehogyse. Ez vagy ilyen vánhites kezdőmészárlás lesz, mint a kettőben vagy senkit nem fog nagyon izgatni... ott indul, hogy akinek gyengébb a gépe és kisebb felbontáson játszik már rajta is van a hosszú cicin, mert én még látom fullHD-ben, de ő már nem lát a saját képernyőjén meg az egér meg a többi... hol itt az ügyesség?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A véleményemre meg mit OMG-zel? Mindenkinek lehet nem?