- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #49279 üzenetére
Nem mindegy. Ha rendeltetésszerűen működik akkor azt kapod amit az accept gomb megnyomásakor jóváhagytál. Ha meg se nézed mi az csak le- OK-zol mindent, akkor nincs az a rendszer ami biztosítja hogy ne verjenek át. Mondjuk valami "lámariasztó" opciót berakhatnának esetleg. Például hogy ha be van ez jelölve, akkor minden módosítás után kapsz kis felugró ablakot hogy az ajánlat módosításra került. Mondjuk a trade ablak közepébe, vagy a gombok elé. Olyasmire gondolok mint amikorf kiírja hogy a pakkom "is limited". Az is nagyon idegesít
(#49283) Zan
- Az armor csak kirakat az olyanoknak mint te. Már hetek óta nem nyomultam tank szerkóban.
- van aki beleöli a drop értékét a kariba, van aki kiveszi a játékból. opcionális
- Laptopról csak ritkán AH-zok aktívan. Azért az igaz, hogy gyakran bent vagyok hátha valaki ír, vagy felszabadul egy hely egy újabb gagyinak. Senki se ír. Lehet mindenki dolgozik? Vagy lehet mer' tahó vagyok?
- van akit átvernek a saját hibájából és ezért a Blizardot hibáztatja. Ez is opcionális
Amúgy meg elnézést. Ma nagy az arcom... rossz szokás... -
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #49279 üzenetére
Megnézném mielőtt elherdálod vmi kukinak...
Tudod, illet akarok venni...
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged