Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cigam

titán

LOGOUT blog

válasz *Ropi* #558 üzenetére

Elég sok helyen: [link]

Ha a személyes lebonyolítást preferálod, kérdezz rá a bestbyte-ban. WEBshop szerint forglamaznak sencor mérlegeket.
    Az euronics WEBshop-ja szerint elég sok üzletben van raktáron, de tuti hoznak neked rendelésre is.

---

Ma kicsit belefeledkeztem a melóba, és 14 óra körül vettem észre, hogy még nem ebédeltem. Azthiszem most tapasztaltam meg milyen amikor leesik a vércukor. Nagyon furi érzés volt. Elgyengültem, remegés fogott el, enyhe rosszullét. Gyorsan elkezdtem befalni az ebédet. Közben azon filóztam, hogy ez nem sokat segít, hiszen cukormentes, szénhidrátszegény menü. Kaja után 5-10 percel kezdtem el jobban lenni. A kockacukrot/csokis cappuccino-t túlzásnak éreztem. Asszem holnap veszek egy csomag szőlőcukrot. Van vmi márka/gyártó ami bevált? Vagy min1?

---

Van olyan vércukormérő, amin ha beállítom, hogy ez étkezés elötti mérés, akkor másfé óra múlva riadóztat, hogy ideje megmérni az utáni értéket is. Nálam ez rendszeresen elfelejtődik. Van hogy 1 óra múlva nézem, van, hogy 2 és fél óra is eltelik. :(

Új hozzászólás Aktív témák