Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2651) krisz768_ válasza -FreaK- (#2650) üzenetére


krisz768_
tag

Szerintem "Medtrum Easy Sense" a cgm rendszer neve és a mobil app-é.
Magának a távadónak és a szenzornak "Medtrum touchcare". Szóval szerintem ugyanaz. Utóbbi néven van amúgy a tb adatbázisban.

A guardian 4el én is elégedett vagyok, a kezdeti nehézségekről eltekintve. Egy apróság, hogy kb 0,5-0,8 -vel felé mér. Ezzel nem lenne semmi baj, csak gondoltam bekalibrálom, hátha pontosabb lesz. De mind a 2 kalibrálást egyszerűen ignorálta. Kiírta,hogy elfogadta, de nem igazította hozzá a mérést. Mondjuk ez nem újdonság, a dexcom ugyanezt csinálta :D . (Mondjuk ott nagyobb eltérésekre kalibráltam csak.)

Összességében: ez a max 1mmol/l eltérést egész jónak tartom, ha ez így is marad, akkor egész korrekt cgm ez. Sokkal jobb mint a guardian 3, ahol olyanokat olvastam, hogy alacsony volt közben a cgm 13-14-t mutatott. És ez nem is volt olyan ritka. Egyedül a 7 napos senzor lehetne mondjuk 10, de mivel a támogatás fix ,ezért akkor sem lenne olcsóbb, csak kicsit kényelmesebb.

Összehasonlítás dexcommal: a dexcom pontosabb, ott általában 0,2-0,6 volt csak az eltérés, de van egy hatalmas DE: ott az első 24 órában kb használhatatlanul magas értékeket adott (pl +2-3mmol/l), még ez a g4 nem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.