Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz768_
tag
Nem lehet kapni szenzort . Most fogom az utolsót felrakni, és még nem tudni mikor lesz.
-
feco70
senior tag
Freestyle libre nem szoktatok rendelni Aliexpresszről?
-
krisz768_
tag
-
krisz768_
tag
Igen, én azt vettem a medtronic g4 előtt. Kicsit gagyi oldal (a fordítás), de ez a hivatalos és megbízható, hamar megjött.
Nálunk azért nem lehet több fajtát kapni és főleg nem támogatottan, mert nem éri meg nekik itt.
A medtronic g4 amúgy egész korrekt. Van pár hülyesége, de messze a legjobb opciód ár/érték arányban itthon
[ Szerkesztve ]
-
Tiédetis
senior tag
Sziasztok
Nem reklám, főleg nem termék
Minap hallottam a chia magról és hát gondoltam, egy próbát próbálok.
Vettem, három napja kezdtem el enni. Max. 15gramm/nap az adag, amit én reggelre és kora délutánra osztottam el.
Első tapasztalat, hogy tényleg csökkenti az éhségérzetet, vagy inkább teltségérzetet emeli.
7,5 % a féléves átlagom, diab II, inzulin +gyógyszerekkel, tehát nem alacsony.
8-10 az éhhomi, és napközben sem sokkal kevesebb.
Most második reggel vagyok 7 alatt (6,2-6,5), napközben is 6 környéke. (ma ebéd előtt 4,9)
Szóval csak némi infó.Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
SFU
tag
Szervusztok,
Nem tudjátok véletlenül, hol tudnék Ozempic 1 mg-s injekcióhoz jutni receptre? Több, mint 2 éve használom, 2. s típusú, inzulinnal és gyógyszerekkel kezelt vagyok, de mostanság hol be tudom szerezni, hol nem, amivel az a baj, hogy állandóan újra kell építenem az adagokat, ha nem akarok h*ny*i élből.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv!
„A játszma végén a Király és a Gyalog ugyanabba a dobozba kerül”
-
Janusz001
őstag
Sziasztok, vettem egy accu-check instant készüléket és nem értem, hogy a 6.4mmol/L -es reggeli éhgyomri érték miért számít normálisnak, simán zöld tartományban mutatja. Tegnap is mértem vele étkezés után 1.5-2 órával, akkor 5.6mmol/L érték volt.
Pár hete voltam laboron, ott 5.9 lett az eredmény. -
Ellia
addikt
válasz Janusz001 #2868 üzenetére
Ha nagyon szigorúan vesszük akkor az emelkedett ehomi cukor érték lehet a pre diabétesz kapuja, de a helyedben ennyitol meg nem ilyednek meg, mert ezek a mérok simán tudnak tévedni +- 5%-ot.
Figyelj rá és, ha nem érzed jónak akkor keress egy szakorvost és vele egyeztess, ne az internetrol próbáld kitalalni a problémád (undorítóan sok a fals és veszélyes információ).
-
krisz768_
tag
Szia!
Ez azért van, mert az 1-es típusúak referencia tartományához van igazítva. (lehet vitatkozni, ahogy ez jó döntés volt e. De az biztos, hogy ők használják nap mint nap többször is ) azaz kb 9-ig mondható "zöldnek", 6 körüli érték a "zöld" közepe, mert a legtöbbeknek (1-es) ez a cél érték.
-
herdsman12
őstag
A Manual írja, hogy az alapértelmezett céltartomány 3,9-10,0 mmol/L, ezt és egyebeket is lehet módosítani PC-re telepített Accu-Chek Smart Pix programmal.
Nem kisérleteztem vele, hogy mi lenne a jó beállítás, a mért értékből látom, hogy jó vagy rossz.
Tudtommal, saját mobil szoftvere nincs, de az iOS diasend programja ismeri, biztos létezik Androidos verzió is. -
-FreaK-
veterán
Mától újra elérhető a Fiasp inzulin, szerencsére meg volt rendelve nekem és mára hozták is.
-
-
tserrof77
őstag
válasz Janusz001 #2873 üzenetére
Nagyon nem olvastam vissza, de a reggeli 6,4 meg a kaja után 2 órával 5 az totál jó. Sőt. A kaja utáni majdhogynem hyperinzulinémiára utal. Azt sem mondtad, 1-es vagy 2-es típusú vagy. A labor 5,9-e meg aktuális vércukor, vagy HBa1C?
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Tiédetis
senior tag
nekem azt mondta doki hogy evés utáni értéknek inkább magasabbnak kéne lennie
kivéve ha 9-10 környéke evés előtt, és keveset eszek, sokat adok beSzellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
pingu22
tag
Sziasztok! Létezik olyan okosóra ami tudja mérni a vércukorszintet és pontos is, vagy ez még inkább csak ilyen látványfunkció?
-
PressAnyKey
csendes újonc
Ár / érték arányban a Dexcom G6-nál jelenleg nincs jobb. Abban az országban ahol a kormányzat csak a gagyi szenzorokat támogatja nagyon fontos szempont mennyi pénzből tudod saját magad megoldani a folyamatos glukóz monitorozást. Dexcom G6-ot kétszer-háromszor újraindítva kb. 1000 Forint a napi költséged. És ebben már az államnak odaadott 27%-os ÁFA is benne van.
-
SFU
tag
Sziasztok,
Vettem egy Dexcom G6 szettet, holnap jön meg. Inzulinnal kezelem magam már 12 éve, Novorapiddal és Tresibával, most jött el a pillanat hogy kipróbáljak egy cgm rendszert. Nem vagyok gyakorlott ebben, tudtok tanácsot adni, hogy hova/hogy helyezzem fel, mire figyeljek, hogy kell elindítani, kell-e plusz rögzítés rá, lehet-e újraindítani és hogyan (sajnos a pénz is véges) stb.
Egy jeladót és három érzékelőt vettem, ez így most 88.000 Ft volt, de nem tudok tovább várni, amíg nekem is TB támogatott lesz a cucc, lévén 2. típusú vagyok. Ha jól értem, a következő 2 hónapra már csak az érzékelők kellenek, majd a 4 . hónapban újra egy teljes szett fog kelleni.Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv!
-
SFU
tag
Sziasztok.
Megesz az ideg, feltettem az eszközt, az appot, de nem tudja megtalálni a Bluetooth-n keresztül. volt már restart, 40100--szer próbáltam, nem sikerült, mit tegyek???
-
SFU
tag
Igen, kompatibilis az appal, Samsung Galaxy A50 SM-A505
Mostmár megtalálta a Bluetooth, de nem csinál semmit a beállításokban csak az érzékelő adatai látszanak, a beszúrt eszköz adatai (pl. behelyezés időpontja, stb) nem.
Köszönöm a segítséged, van valami mód, hogy elindítsam?
[ Szerkesztve ]
-
luciferk
senior tag
Szevasztok, az Xultophy toll használatához milyen tűt használtok? mert nincs mellékelve hozzá tű
-
-
SFU
tag
válasz krisz768_ #2890 üzenetére
Sziasztok,
A 44.-ik telefon újraindítás után elindult a bemelegítési időszak, mostmár mutatja az értékeket, nem értem hogy, de működik.
Segítségeteket köszönöm, remélem nem lesz már több probléma vele.
Üdv!
-
PressAnyKey
csendes újonc
Hali,
Nagyjából úgy számolhatsz, hogy egy szenzor 1 hónapig jó. Tehát kétszer újraindíthatod. Újraindításnál a kódot már ne add meg! Újraindítást követően párszor kalibrálnod kell majd. Az érzékelő szála hosszabb és szerintem gyorsabban követi a vércukor mozgásokat, mint a többi szenzor. Újraindítási trükkök itt vannak: https://www.youtube.com/watch?v=tx-kTsrkNUM
Én a tesztcsíkos módszert használom. 25 percig megszakítom az áramkört, utána már újraindítható.Szerintem jól döntöttél, nincs kuncsorgás az ócska támogatott szenzorokért, napi 1000-ből megoldottad a legjobb szenzorral.
-
PressAnyKey
csendes újonc
Anubist használ valaki?
-
PressAnyKey
csendes újonc
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Új, kínai CGM: I Tried a New CGM You've Never Heard of - Type One Talks
Túl sokat, nem tudni meg a videóból, de elvileg nálunk is lehet igényelni az ingyenes próba csomagot a honlapjukon: [link]
-
zozimoto
aktív tag
Erre kiváncsi lennék mit tud: [link]
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest