Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandorf
csendes tag
válasz
PhoenixK #257 üzenetére
Igen, de én "csak" excelbe szeretném tovább feldolgozni, akkor is kell dcont regisztráció? Azt hittem, hogy a készülékből kimenteni ki lehet az anyagot ingyen!
Arra gondoltam, hogy ha kitudom menteni akkor amiket találtam táblázatos, grafikonos megoldásokat továbbfejlesztem, magamra szabom. Nekem is jobban tetszik a digitális napló.
Tehát maga a készülékből történő adatmentés érdekelne.
A dcont oldalon nem találtam erre szoftvert, ott csak eladni szeretnének! -
válasz
cellpeti #256 üzenetére
Megintcsak a dcont.hu alapján:
a szolgáltatás használatához szükséges LiteLink Mini USB eszközt & telepítési útmutatót
a Dcont.hu szolgáltatás aktiválási Dcont.hu kártyáját
A csomagnak nem része a vércukormérő készülék, a számítógép és az internet előfizetés.
A Dcont.hu kezdőcsomag ára bruttó 2.000,- Ft.
Az ár tartalmazza az ÁFA összegét.szerk.: A LiteLink-et már nem is találom az E77 oldalán...
-
A dcont.hu oldalon keresztül lehet a legegyszerűbben megoldani. Ha nincs kódkártyád, akkor hívd fel őket, szerintem adnak ha már megvan a LiteLink.
A másik (offline) megoldás a DiaTransfer program. Elvileg fent van az oldalukon, ha nincs ott akkor keress meg priviben...)
Én az első verziót javasolnám, egész jól használható az oldal!
-
Sandorf
csendes tag
Sziasztok!
Én sajnos mostanában lettem tagja az I.-es diabét táborának. Olvasgattam az eddigieket és nekem abban kellene kis segítség, hogy Dcont Personal Optimum mérőm van és a mért adatokat szeretném számítógépre vinni. Infraportom is van "csak" szoftveresen nem tudom hogy kell lekezelni.
Segítségeteket köszönöm!
Szép napot. -
cellpeti
nagyúr
válasz
Csoknyai #250 üzenetére
1. hogy valahogy vért kell vennie
2. bőrőn keresztül vér nélkül hogy lehetne ezt?
3. egy tűvel a csuklódba szeretnél mászkálni, mert ha órába akarod a vérhez valahogy "hozzá kell férni" és azt csak tűn, vagy műanyag csövön keresztül lehet,nem?
4. Én is erről álmodom, de nem a mi időnkbe lesz ez sztem -
Csoknyai
csendes tag
Nem nagyon értem, hogy ez a szerkentyű, vagy bármi program honnan fogja tudni, hogy én milyen aktív leszek a következő fél órában.
Az ehhez hasonlókat olyanok tudják legfeljebb használni akik ágyban fekszenek 0-24-ben.
Peti, én ha pl délben, ebéd előtt 5.8-at mérek, akkor sem tudom mennyit adok be.
Majd ha lemegyek a "boltba, büfébe stb" és látom, hogy mit fogok enni.Azon kívül, ha találomra megmérem mondjuk du. 3-kor és 10, akkor még mindig nem tudom, hogy megy-e feljebb vagy ott áll.
Én inkább egy implantált vércukormérőről álmodok, ami folyamatosan mér, ránézek az órámra, vagy telefonomra és tudom, hogy per pillanat mennyi.
Ilyet egyszerűen nem értem, hogy miért nem készítenek, mi az akadálya? -
tomyoy
senior tag
-
tomyoy
senior tag
Írta valaki a fórumban, hogy valami 0.05% os az inzulin termelése, ezt egyébként hol tudják megvizsgálni?
-
tomyoy
senior tag
válasz
cellpeti #243 üzenetére
Az a baj, hogy több fajta inzulin létezik, pl én éjszakára Insulatard-ot adok be 14E-t, az fedezi 24 órára az inzulin mennyiséget, melóban néha-néha leesik a vércukrom,( ha meló nap van akkor elég lenne 10E) akkor eszek egy szendvicset és visszamegy normál állapotra, a másik az étkezés előtti Actrapid, ebből 18-10-12E étkezésenként sorrendben. Ez 180g Ch-ra van beállítva, az a baj hogy mindenkinek személyre szabott az inzulin mennyisége, de ha a programba ezeket is be lehet vinni az jó lenne, tehát nem általánosan lenne az adagolás.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki tudja-e a saját inzulin/szénhidrát arányát. Insulin kalkulátor progit akarok írni, és itt le minden le van írva, csak a kiszámítás módja nincs és próbálok rájönni, hogy mi és hogy. Ha esetleg valakinek sikerült, akkor ossza már meg velem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mobil flották
- Yettel topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest