Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
e`404|aNgeL
csendes tag
Szép eredmény.
Én nem csinálom ezt a paleolit táplálkozást, legalábbis nem ilyen rendszerességgel.
Olyat szoktam csinálni, hogy ha olyan kaját eszek, amiben minimális a szénhidrát, akkor nem adok hozzá inzulint. Pl, ha csinálok salátát, meg hozzá valami húst, akkor ahhoz nem adok, meg főzelékékhez sem, és akkor nem is eszek hozzá kenyeret se.
Nem tudnék áttérni teljesen a paleolit táplálkozásra, vagy csak nagyon nehezen. Imádom a tészta féléket, és nem akarok róluk lemondani teljesen
Nekem így 5-7 között szokott lenni, persze nem mindig. Van mikor kicsit feljebb megy, de a nagyon alacsony cukorhoz még csak egyszer volt "szerencsém". 8-9 körüli cukrot én is érzem már, és én is a szemeimen veszem észre először. Akkor olyan, mintha nagyon kialvatlan lennék, és kicsit fájnak.
Bár lehet nekem is el kellene kezdeni komolyabban ezt, mert napi 3*2 egységet kell adnom, este pedig 7 egységet.Gratulálok ahhoz, hogy tudod tartani ezt a paleolit dolgot, és hogy a cukrod is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Horgász topik
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- További aktív témák...
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest