- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Te jó ég mikor írtam ide el is felejtettem...
A jó meloból nem lett semmi, keresek tovább, konkrétana faxkivanmár vele....
Pénteken voltunk rise.fm bulin fain volt,nagyon rég voltam ilyne hányásközeli helyzetbe full halus voltam....
kisebb vitáktól eltekintve megvagyoka csajommala régivel...de már nemmerek ilyet leírni...volt múlthéten egy elég kemény komoly beszélgetésünk azóta tán jobb a helyzet
autóra semmi pénzem, pedig kéne pár dolog pl:műszakira...remélem megváltozik mert itt jóidő szívesne gurulgatnék..csak ugye piásan nem lehet..
egész okés ez a net rájöttm nem érdemes lehuzni mert a winxp nem szereti ha usb fel el huzgálók valamit naponta többször rajta van azóta okésabb de szakadozik..mind1 1 évet ki kell huzni.
teloprojekt berekesztve semmir eninc spénzem pláne nem erre.meg amugyis leuzuni buliba vidéken pecánál..minek jobb.jó ez.majd sor kerül rá valamikor.szokásos duma sajnos.no money miatt.
ma handup buli de jó ideje volt már hiányzott lassan nyílnak az új helyek lányok is lengébben öltözködnek
...csak pénz kéne mert indula szezon ugye.
55km.t bicajoztunk hétvégén elég volt, sok is talán.kéne külsőcsere rá.elsők közt lesz,mert küllők közül is xar pár.
megvolt első peca prérin múlt hétvégén 3 potya volt olyna jó 3-4es volt mind.elsőre azt mondom okés.nem volt smemi bénázás szerencsére.1 gubanc
gyúrás jól megy csak elfogyott a koksz remélem nem esek vissza.valamit csak veszek olcsóbbat.majd ha lesz akkor jöna pump miegymás
anyámékkal nem ebszéltem találkoztam 3 hete jobb is.nem hiányoznak.nyavalygásúk, miegymás.
na szal buli....van..szóval ok everybody lie down the floor and keep calm..rococo.....
Kellemes húsvétot sok pénzt és locsolót
Aktív témák
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest