- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
elegem van az egész kurva vvilágból minden összesküdött elennem, senkinek nem vagyok jó, mindneki átbax csak egyetlen ember nem de ha kijövök ebből a lelki xar helyzetből csak ő számíthat rám az 100as....
Hiányzok az exnek meg mindne érzelgösködik nekem is..de közbe meg nem akar semmit csak direkt tépi a lelkem....le kell cserélnema számom nincs más.van ez így.
.....vagy akarjon velem együtt lenni mert hiányzok vagy akkro ne keressen megmondtam neki, de nem tartja be....ezeket a harcokat nekem kell megvívnom tudom és sneki enm tud segíteni de akkor is xar, szal kicsit most padlón vok, egy kibaxott jó melo se jön össze, anyámmal is csak egyre mérgesebb a viszonyom.....kéne pénz...és akkor sok dolog megoldodna pl az hogy elköltözök a gecibe egyedül és senki nem kell hozzám.
erre vágyók....és bulira pinákra nem kell semmi más.
1 dolognak tudok csak.....
discotronic remixxxxxxxxxxxxxx
...na meg persze az én kis autom 
Aktív témák
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingatlanos topic!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- XPEnology
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840R G4, 14" FHD, i5-8350 CPU, 8-16GB DDR4, 128GB - 1TB SSD, 4G/LTE W11, Számla, 1 év g
- GARIS / ITX méregzsák - AMD Ryzen 9 7900 / 32GB DDR5 / RTX 5070 / stb...
- HP Z240 munkaállomás (több darab) (Intel Core I7-6700, 8GB DDR4)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.....vagy akarjon velem együtt lenni mert hiányzok vagy akkro ne keressen megmondtam neki, de nem tartja be....

...na meg persze az én kis autom