- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Na eza hétvége is eltelt szokásosan Zsuval voltam...szeretem jól érzem magam vele.
Pénteken nem is volt dugó kifelé tiszta röhej....bkv te vagya leggyengébb láncszem viszlát...nem kell ide bkv csak gyalogosok bicajosok meg aki teheti kocsiva menjen ennyi.
Sikerült az év első halát megfognom egy 5 dekás keszeget hurrá..de jövő héten megyünk komoylna peccantani akkor tán kilósba lesz ekkora

Egész jónak tünik eza uj pirelli gumma de még a végső értékelésig várok.Annyit nem autóztam azé hétvégén.
Voltam egy vidéki piacon tisztára elfogott a zsibvásár jelleg de jó volt csomo klassz cumo van jó áron ami pesten nem kapható.
Ma kiba jó idő volt kicsit barnultam is, ideje volt már.
Holnapmegint melo szokásosan kezdődik egy ujabb hét.
Semmi kedvem edzeni megint szerintme egyszerűbb ha abbahgyom és nem gyötröm magam olyannal amihez nincs kedvem, más testmozgást találók ki.
Néztem tegnap este ezt az uri gelleres műsort hát ez az ember egy szégyne megérdemelne egy arcon talpalást, ekkora marketing xar észjátszást.
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- Filmgyűjtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 GEN 4 FHD+ Core i5 1335U 32GB RAM 512GB NVME Lenov Garancia
- ELADÓ: Kolink Inspire K1 RGB plexi oldallapos fekete ATX számítógépház (+gari/számlás)
- TP-Link AX5400 - Archer AX73 - 4 év számlás garancia
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- S21 Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest