- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Engem nem érdekel, hogy konzolport lesz. Nekem a negyedik résznek se volt gondom a grafikájával, illetve az irányításával, mondjuk nekem van pc-hez xbox360 controllerem, így nem is csodálkozom, hogy nem volt vele gondom
. Sőt szerintem bill+egérrel nem is szabad ezt tolni."Amúgy a te "tini punkos-emos" leírásod simán alaptalan"
Nem az én leírásom, a gamestar.hu-ról másoltam, meg is van említve, hogy onnan van a forrás. 1 normális első hsz-t akartam összehozni, és csak ott találtam olyasmit ami tetszett.

Más: Ma lett végre 10 új hsz, csak így tovább. Kezdtem azt hinni, hogy senki se fog ide írni már

-
batai15
félisten
Muszály vagyok beléd kötni.
Én régi motoros dmc fan vagyok, minden részt sokszor végig vittem, főleg a favorit 3. És 4. Részt.
Leírom a véleményem, viszonyítva az eddigi részekhez képest.
Nincs semmi gonda fiatal dantevel, még jól is nézki. Mivel kronológiailag ez az első rész, illettvolna pár dolgoz figyelembe venni. dante anja ember volt nem angyal. És elvileg szőke haja volt nem vörös ,legalábbis mundus trisht róla mintázta, bár akár dante ő is festhette a haját.
Mivel az eddigi részekben a rebbellion dante erejének központosításán mást nem tudott, nem kelett volna ilyen átváltozós képességeket adni neki. Eddig id nagyon tökéletes volt hogy minden fegyver külön álló volt. Egy dpad nyomás és ennyi.ezzel is nagyon gyorsan lehetett stílust váltani. Hamár irányítás , tul van bonyolítva ,amit fentebb elmlítettem.jpbb volt a hagyományos irányítás. Nincs célpont kijelölés sem, nehezebb bizonyos ellenfelekre koncetnrálni.
A zenék is lightosak, nem adják meg a feelinget harc közbe.
A pókemberkedés(láncok) is fölösek nekem.
A grafika jó, bár az ellenfelek nem annyira változatosak. Ilyen rozsdás robotokra hasonlitanak.
Az átvezezők sem olyan hypoltak, lazák mint a dmc3.4 ben.
Ha most kezdeném a dmckorszakot maximálisan elégedett lennék,de igy nem ér fel nekem az eddigi részekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Yettel topik
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- Steelseries Arena 7 Hangfal
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- HP ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB RTX A2000 4GB, HP Garancia, Gyönyörű.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (FOGLALVA)
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Sőt szerintem bill+egérrel nem is szabad ezt tolni.