- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Menteni hogy kell? (konzol erdeti gáma) mert úgy de úgy felkurja az agyam . megöltem a succubust másnap játszanék erre mivan? 1.5 pályával visszább kezdem a játékot.
és nem hogy küldi elején hanem a közepén. 3 napja nem is játszottam olyan ideges lettem. -
batai15
félisten
Muszály vagyok beléd kötni.
Én régi motoros dmc fan vagyok, minden részt sokszor végig vittem, főleg a favorit 3. És 4. Részt.
Leírom a véleményem, viszonyítva az eddigi részekhez képest.
Nincs semmi gonda fiatal dantevel, még jól is nézki. Mivel kronológiailag ez az első rész, illettvolna pár dolgoz figyelembe venni. dante anja ember volt nem angyal. És elvileg szőke haja volt nem vörös ,legalábbis mundus trisht róla mintázta, bár akár dante ő is festhette a haját.
Mivel az eddigi részekben a rebbellion dante erejének központosításán mást nem tudott, nem kelett volna ilyen átváltozós képességeket adni neki. Eddig id nagyon tökéletes volt hogy minden fegyver külön álló volt. Egy dpad nyomás és ennyi.ezzel is nagyon gyorsan lehetett stílust váltani. Hamár irányítás , tul van bonyolítva ,amit fentebb elmlítettem.jpbb volt a hagyományos irányítás. Nincs célpont kijelölés sem, nehezebb bizonyos ellenfelekre koncetnrálni.
A zenék is lightosak, nem adják meg a feelinget harc közbe.
A pókemberkedés(láncok) is fölösek nekem.
A grafika jó, bár az ellenfelek nem annyira változatosak. Ilyen rozsdás robotokra hasonlitanak.
Az átvezezők sem olyan hypoltak, lazák mint a dmc3.4 ben.
Ha most kezdeném a dmckorszakot maximálisan elégedett lennék,de igy nem ér fel nekem az eddigi részekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest