Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Engem nem érdekel, hogy konzolport lesz. Nekem a negyedik résznek se volt gondom a grafikájával, illetve az irányításával, mondjuk nekem van pc-hez xbox360 controllerem, így nem is csodálkozom, hogy nem volt vele gondom
. Sőt szerintem bill+egérrel nem is szabad ezt tolni."Amúgy a te "tini punkos-emos" leírásod simán alaptalan"
Nem az én leírásom, a gamestar.hu-ról másoltam, meg is van említve, hogy onnan van a forrás. 1 normális első hsz-t akartam összehozni, és csak ott találtam olyasmit ami tetszett.

Más: Ma lett végre 10 új hsz, csak így tovább. Kezdtem azt hinni, hogy senki se fog ide írni már

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Sőt szerintem bill+egérrel nem is szabad ezt tolni.