Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Szerintem két külön dolog az, ha a játék nem úgy sikerül, ahogy elvárjuk, meg az, ha a játék minőségétől függetlenül megtoldják mindenféle pofátlan, "keveset adunk de sokat kérünk" pénzlehúzó extrával, mint az említett soványka SP, mikrotranzakciók stb. Ja persze, nem kötelező megvenni. Viszont ezek létezése már sokat elárul a prioritásokról és az észjárásokról, ami sok jót nem vetít előre azért a jövővel kapcsolatban (és itt most nem feltétlen közvetlenül a fejlesztőket okolom!).
Előbbi eset előfordult régen is, most is, és elő is fog fordulni, még ideális körülmények között is félrecsúszhat a fejlesztés. Utóbbi dolog viszont a már említett szomorú trend, amibe a Deus Ex is becsatornázódott most. Én ezen sírok igazából.
És akkor még tegyük hozzá, hogy azért még mindig vannak olyan sikeres bástyák az iparban, amik nem követik ezt az utat, lásd CDPR és a Witcher 3. Ők nem hozakodtak elő mindenféle pofátlan pénzlehúzó manőverrel, attól függetlenül, hogy milyen is lett az alapjátékok, mennyire felelt meg az elvárásoknak. Szóval a szomorú trend nyilván adott, de nem lenne kötelező követni, anyagilag sem feltétlen ez az út kifizetődőbb.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Invisible War sok szempontbol jobb volt, mint az elso resz (bar nem egeszeben). Amikor kijott eleg sok baja volt de par evente elo szoktam venni es meglepoen jol oregedett.
-
Departed
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Részemről megvettem az új részt, mert végigjátszottam eddig mindet; az IW-t is imádtam, a HR-t meg méginkább.
Érdekel a világ, a játékmenet, a hangulat mindig megfog benne, és remek játékoknak tartom őket amiket igényes csapatok készítettek.
A DLC, early, season pass stb. alapvetően azokat nem érinti akik csak végig akarják játszani ráérősen belemerülve a játékot és semmi több. Én ilyen vagyok.Szóval 9kor leteszem a kislányomat aludni és indulhat az Adam Jensen time.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest