Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ha a mai játékipari trendek tükrében vizsgáljuk a dolgot igazad van, de ez nem csak a Deus Ex sorozatot juttatta oda, ahova.
IAP, DLC, early access, előrendelői kampány, season pass. Ezek olyan fogalmak amelyeket akkoriban nem ismertünk, de ha léteztek volna, ugyanúgy vágták volna haza a játékipart, ahogyan az napjainkban is történik.A Deus Ex mint játéksorozat viszont már az Invisible War-al elég mélyre jutott annak idején, sőt. Azóta én úgy érzem hogy csak felfelé tartunk, bár a Mankind Divided-el nyilván én sem játszottam még. De sehol nem olvastam még olyat, hogy az Invisible War-nál rosszabbul sikerült volna.
Az Invisible War-t pedig ugye az első játékot is fejlesztő csapat készítette. Mivel még nekik sem sikerült megugraniuk az első játékkal felrakott lécet, így én nem is reméltem, hogy bármi jó is kisülhet abból, ha teljesen új csapathoz kerül az IP.
És bár természetesen nem is ugrotta meg a képzeletbeli lécet a HR sem, szerencsére mégis egy korrekt, élvezetes játék lett belőle. A Deus Ex hangulat megmaradt, ahogy a komplex sztori, és a változatos játékmenet is.
Amúgy az IW játékideje is 20 óra körül volt emlékeim szerint, bár én egyszer játszottam csak végig, nem emlékszem pontosan.
Ez 2004. elején volt, az viszont megmaradt hogy csak azért vettem egy szar Geforce FX5200-at, hogy el tudjam indítani a játékot, mert kellett hozzá a shader model 1.2 talán
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux haladóknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest