Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát nem tudom te melyik HR-el játszottál, de biztos nem azzal amelyikkel én. A HR-el nem volt semmi komolyabb probléma megjelenéskor. Ehhez képest itt van makro-mikrolag, mindenféle crash, x/y tengely szarul lett belőve, és még olyan hardveren is szarul fut maximális beállításokon, aminek még 3 év múlva is el kell majd vinnie bármilyen játékot fullon lol.
Lapíts ha gondolod, lapítanak ők is mint szar a fűben. Nem lehet mindent azzal a szöveggel a szőnyeg alá söpörni hogy "ez egy Deus Ex játék, nem tech demó". Persze hogy nem tech demó, mégis szarul fut komoly gépeken. Oké hogy a te standardjaidnak megfelel a 30 fps mediumon, hidd el hogy aki tényleg fél milát költött gépre, annak meg nem. Ennek semmi köze ahhoz hogy ez Deus Ex játék, vagy Britney's Dance Beat.
Pont ez a felháborító benne.
De ez csak az egyik baj. Én pl. a technikai dolgokat sokkal könnyebben be tudom nyelni, mint a játékmenetbeli lolságokat, mert sajnos azokból is van sok.
Egyébként csak addig fogsz problémákról olvasni, amíg azokat ki nem javítják. Nem tovább.
A minden kúl lesz dolog meg reméljük tényleg úgy lesz lesz, csak aztán ne 7 hónappal a megjelenés után legyen minden kúl, ahogy az Arkham Knightnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi