- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
"Kb bármilyen fegyverrel elkezdek lőni valakit, fél tár belemegy, megfordul és a másodperc tört része alatt halott vagyok."
Az ellenfél gear-jétől függ, hogy mennyire, és mivel tudod sebezni. Igen, ha te Level 1-es lőszerrel lövöldözöd (mert ezt tudod kifizetni, és mert az easy pályákon ez is elég), amikor Ő minimum zöld (Lev:2) cuccban van, akkor igen, hiába lövöd. Egyedül akkor fogod tudni megsebezni, ha kezét, vagy a lábát lövöd, mert ott nincs páncél. És igen, ha Ő PVP játékos, és neki már eleve minimum level 3.as lőszere van betöltve, de lehet akár lev:5 is, akkor teljesen mindegy, hogy miben vagy, a 100HP-d a 600-800rpm-es fegyverek és a 25-35HP-ös sebzés miatt 0,5s alatt úgy megöl, hogy fogalmad nincs, hogy ki és honnan lőtt.
90%-ban nem látom, hogy ki, és honnan ölt meg, mert reagálni sincs idő rá.
Igen nagyon idegesítő, az 1 lövéses headshot is, -117HP, és ennyi volt.Naponta (????) adnak gear setteket, és próbálj meg minimum zöld, vagy ha teheted akkor kék cuccokban rohangálni, és akkor már lesz esélyed visszalőni közelharcban is.
Természetesem a lila vagy barna cuccban is ugyanúgy meg fogsz halni seperc alatt, ha a lábadat, kezedet fogják lőni, az ellen nem igen tudsz mit csinálni.
Mindezt mondom úgy, hogy én is nagyon béna PVP-s vagyok, elméletben tudom mit kellene csinálni, csak gyakorlatban nem jön össze. -
Dave567
addikt
HA nem akadnak biztos jobban menne nekem is de folyamatos microlaggal érdekes játszani, kelek fekszem.
Hitreg az borzasztóan szar, full utáltam a BF3-at is emiatt, és rengeteg cheater, lagos fos szerverek, előttem állt a forma, és nem regelte a lövedék.
De remek játék lenne, grafikával még lowon se lenne gond, nekem tetszik. Csak hát játszhatatlan.
Melyik az a beállítás járműveknél, hogy ne fordítva mozogjon az egér, pl Helikoptereknél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest