- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg #949 üzenetére
A fordításnál mondjuk nincs gond, hanem utána a futtatásnál. Itt meg helyi hálóban rögtön tud az én MySQL szerveremhez csatlakozni, ugyanazokkal az adatokkal dolgozni, és ha gond van, akkor megy a step-by-step debugging.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg #946 üzenetére
Igen, sztem a driver rendezi le a dolgot. Amíg van elég billentyű, addig ez az ötlet se rossz. Csak ne legyen kontakthibás egyik se, mert annak alaplapi következményei lehetnek. Ajánlott éles használat előtt kipróbálni mint egy régi gépen, esetleg egy alap asm progival nézni, hogy jó betűt küld-e, szal h jól lettek-e összerakva.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg #944 üzenetére
A pontos működési elvéről nem tudok felvilágosítást adni, mert ahhoz nem volt pofám, hogy hazahozzak egyet
de annyit mindenesetre láttam, hogy UTP kábel megy bele mindegyikbe, lehet h egy primitív pl PIC mikrochipes áramkör van mindegyikbe, és be vannak dugva switchekbe és egy központi gép meg kapja az adatokat és MAC alapján nézi hogy egy ember csak egyszer szavazhasson. A bill.-es sztem azért nem működik, mert a windows-nak is mindegy h melyiken nyomtad be, egyenértékű mind, így programból elég nehéz megtudni, hogy melyiken is nyomták le.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg #941 üzenetére
Szerintem nem lehet. Jobban jársz, ha csinálsz egy primitív hálózat-jellegű dolgot UTP kábelekkel, mint Vágóéknál
-
God Vazzeg
veterán
válasz
God Vazzeg #941 üzenetére
Up, mer fontos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS ROG Strix XG27ACS-W 180hz Fast IPS Monitor
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest