- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg #949 üzenetére
A fordításnál mondjuk nincs gond, hanem utána a futtatásnál. Itt meg helyi hálóban rögtön tud az én MySQL szerveremhez csatlakozni, ugyanazokkal az adatokkal dolgozni, és ha gond van, akkor megy a step-by-step debugging.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg #946 üzenetére
Igen, sztem a driver rendezi le a dolgot. Amíg van elég billentyű, addig ez az ötlet se rossz. Csak ne legyen kontakthibás egyik se, mert annak alaplapi következményei lehetnek. Ajánlott éles használat előtt kipróbálni mint egy régi gépen, esetleg egy alap asm progival nézni, hogy jó betűt küld-e, szal h jól lettek-e összerakva.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg #944 üzenetére
A pontos működési elvéről nem tudok felvilágosítást adni, mert ahhoz nem volt pofám, hogy hazahozzak egyet
de annyit mindenesetre láttam, hogy UTP kábel megy bele mindegyikbe, lehet h egy primitív pl PIC mikrochipes áramkör van mindegyikbe, és be vannak dugva switchekbe és egy központi gép meg kapja az adatokat és MAC alapján nézi hogy egy ember csak egyszer szavazhasson. A bill.-es sztem azért nem működik, mert a windows-nak is mindegy h melyiken nyomtad be, egyenértékű mind, így programból elég nehéz megtudni, hogy melyiken is nyomták le.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg #941 üzenetére
Szerintem nem lehet. Jobban jársz, ha csinálsz egy primitív hálózat-jellegű dolgot UTP kábelekkel, mint Vágóéknál
-
God Vazzeg
veterán
válasz
God Vazzeg #941 üzenetére
Up, mer fontos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest