Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
A fordításnál mondjuk nincs gond, hanem utána a futtatásnál. Itt meg helyi hálóban rögtön tud az én MySQL szerveremhez csatlakozni, ugyanazokkal az adatokkal dolgozni, és ha gond van, akkor megy a step-by-step debugging.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Igen, sztem a driver rendezi le a dolgot. Amíg van elég billentyű, addig ez az ötlet se rossz. Csak ne legyen kontakthibás egyik se, mert annak alaplapi következményei lehetnek. Ajánlott éles használat előtt kipróbálni mint egy régi gépen, esetleg egy alap asm progival nézni, hogy jó betűt küld-e, szal h jól lettek-e összerakva.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
A pontos működési elvéről nem tudok felvilágosítást adni, mert ahhoz nem volt pofám, hogy hazahozzak egyet
de annyit mindenesetre láttam, hogy UTP kábel megy bele mindegyikbe, lehet h egy primitív pl PIC mikrochipes áramkör van mindegyikbe, és be vannak dugva switchekbe és egy központi gép meg kapja az adatokat és MAC alapján nézi hogy egy ember csak egyszer szavazhasson. A bill.-es sztem azért nem működik, mert a windows-nak is mindegy h melyiken nyomtad be, egyenértékű mind, így programból elég nehéz megtudni, hogy melyiken is nyomták le. -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Szerintem nem lehet. Jobban jársz, ha csinálsz egy primitív hálózat-jellegű dolgot UTP kábelekkel, mint Vágóéknál

-
God Vazzeg
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Up, mer fontos!

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de annyit mindenesetre láttam, hogy UTP kábel megy bele mindegyikbe, lehet h egy primitív pl PIC mikrochipes áramkör van mindegyikbe, és be vannak dugva switchekbe és egy központi gép meg kapja az adatokat és MAC alapján nézi hogy egy ember csak egyszer szavazhasson. A bill.-es sztem azért nem működik, mert a windows-nak is mindegy h melyiken nyomtad be, egyenértékű mind, így programból elég nehéz megtudni, hogy melyiken is nyomták le.