- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Köszi, ezt most szépen beleapplikálom.
Mi csak olyat tanultunk, hogy Pascalban mondjuk van a bemenet, és azokra bemeneti feltétel, mondjuk nem lehet negatív. És ha felhasználó mégis negatívat visz be, akkor írja ki, hogy negatív nem lehet, és hurrá nem lehet. És ez volt a teszt.
Csak DOS-os progikat írtunk, nagyon primitíveket. (Még én is 5-ös voltam, úgyhogy túl bonyolult nem lehetett).
Ránk is igaz, hogy leperkáltunk 5 féléven keresztül a másoddiplomás levelezős képzésért nem kevés pénzt, általában a legleamortizáltabb tanárok tanítottak, terem általában nem jutott, úgyhogy egy óriási gépteremből választottak le székekkel egy területet ott ültünk, mellettünk a nappalisok hawaioztak, mi meg minden 3. szót értettünk, ha a tanár elég hangosan túl tudta üvölteni a zajt. Általában nem sikerült neki. Nálunk, mint bukás nem létezik, maximum 5-6-7-szer megpróbálod, természetesen újabb X Ft leperkálása után, de olyan, hogy lemorzsolódás nem létezik, max, ha anyagilag nem bírod.
És a végén kapsz egy diplomát. Ha végig csináltad, tuti. Én a magam részéről akkor még 28 évesen azért vágtam bele, hogy egy jobb álláshoz jussak, és ha megkérdezik, pontosan mihez is ért, legalább egy szakterületet meg tudjak jelölni, na ehhez. Hát az nem jött össze, csak a családi költségvetésből hiányzik egy 7 jegyű szám. Na be is fejezem, mert megint felmegy a pumpa, mint a témavezetőmmel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest