- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
ertem en: a kezdet nem konnyu.
mindenkeppen azt gondolom, hogyha nehez hosszabb angol szoveget ertelmezned (senki sem szuletik ugy), akkor erdemes lenne venned magyar nyelvu programozasi alapokkal foglalkozo konyvet. ha az alapok megvannak (nem olyan veszes, szerintem az egesz 2-3 het olvasgatas talan), akkor lehet egy delphis konyvet venni.
nem bantasbol irom hanem segitsegkent, hogy senki nem fogja tudni tizezer problemadat megvalaszolni sem itt sem mashol, csak te magad. viszont ha a konyveken atragtad magad, gyorsabban fogsz tudni haladni mint mindig varni hogy valaki valaszol, azt nem erted, akkor visszkerdezel arra megint varsz stb.
ezt a sort tedd egy button onclick esemenyebe.
ShowMessage( ' ArcSin-je az EditBox ertekenek = ' +
...FloatToStr (
......RadToDeg (
.........ArcSin (
............StrToFloat( Edit1.Text )
.........)
......)
...)
+ ' fok.' );
nem probaltam ki, de gondolom megy persze a pontok nelkul... es persze csak remelni tudom egy ez kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Villanyszerelés
- weiss: Pant* rant
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest