- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
ertem en: a kezdet nem konnyu.
mindenkeppen azt gondolom, hogyha nehez hosszabb angol szoveget ertelmezned (senki sem szuletik ugy), akkor erdemes lenne venned magyar nyelvu programozasi alapokkal foglalkozo konyvet. ha az alapok megvannak (nem olyan veszes, szerintem az egesz 2-3 het olvasgatas talan), akkor lehet egy delphis konyvet venni.
nem bantasbol irom hanem segitsegkent, hogy senki nem fogja tudni tizezer problemadat megvalaszolni sem itt sem mashol, csak te magad. viszont ha a konyveken atragtad magad, gyorsabban fogsz tudni haladni mint mindig varni hogy valaki valaszol, azt nem erted, akkor visszkerdezel arra megint varsz stb.
ezt a sort tedd egy button onclick esemenyebe.
ShowMessage( ' ArcSin-je az EditBox ertekenek = ' +
...FloatToStr (
......RadToDeg (
.........ArcSin (
............StrToFloat( Edit1.Text )
.........)
......)
...)
+ ' fok.' );
nem probaltam ki, de gondolom megy persze a pontok nelkul... es persze csak remelni tudom egy ez kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy ruhás topik
- Socket AM4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged