- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
ertem en: a kezdet nem konnyu.
mindenkeppen azt gondolom, hogyha nehez hosszabb angol szoveget ertelmezned (senki sem szuletik ugy), akkor erdemes lenne venned magyar nyelvu programozasi alapokkal foglalkozo konyvet. ha az alapok megvannak (nem olyan veszes, szerintem az egesz 2-3 het olvasgatas talan), akkor lehet egy delphis konyvet venni.
nem bantasbol irom hanem segitsegkent, hogy senki nem fogja tudni tizezer problemadat megvalaszolni sem itt sem mashol, csak te magad. viszont ha a konyveken atragtad magad, gyorsabban fogsz tudni haladni mint mindig varni hogy valaki valaszol, azt nem erted, akkor visszkerdezel arra megint varsz stb.
ezt a sort tedd egy button onclick esemenyebe.
ShowMessage( ' ArcSin-je az EditBox ertekenek = ' +
...FloatToStr (
......RadToDeg (
.........ArcSin (
............StrToFloat( Edit1.Text )
.........)
......)
...)
+ ' fok.' );
nem probaltam ki, de gondolom megy persze a pontok nelkul... es persze csak remelni tudom egy ez kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest